Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вашето мнение за трилогията "Тримата мускетари" ?

Featured Replies

Знам,че се отклонявам от темата,но ми трябва малко помощ.Не мога да разбера в колко тома е книгата "Луиз дьо Ла Валиер" (на различни места я намирам по различен начин) и също така дали "Желязната маска"(май така го превеждат от английски) е нейно продължение.Моля,който е запознат да ми даде малко повече информация относно тези романи.Също така,ако някой знае къде мога да намеря "Желязната маска", моля да ми пише.Благодаря предварително.

До колкото знам, "Луиз дьо Ла Валиер" е всъщност романа, който е основата на Желязната маска, няма друг роман, това е Желязната маска, просто при адаптирането на романа са сложили друго заглавие...

Що се отнася до Тримата мускетари, нормално е първата част да е най-любима... забележете, че тогава героите са млади, тепърва започват житейския си път и са готови да приемат всякакви предизвикателства и приключения... много ясно, че роман, в който героите са млади и пълни с енергия, ще е по-любим и по-харесван от продълженията :*

Що се отнася до Александър Дюма, мои лични любими творби са "Кралица Марго" и "Тримата мускетари", но като цяло този автор е уникален, има страхотно чувство за хумор, примесено с динамика, драматизъм и трагедия... един от най-любимите ми автори.

Думата с която Дюма може да се характеризира е Романист и то Велик! Всичко каквото е написал се чете на един дъх,действието е непрекъснато пред очите ти,темпото на романите е уникално високо,а за създадените образи да не говорим - те са незабравими.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.