Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слушалки - помогнете ми да избера!

Featured Replies

Привет.

Търся си слушалки за цена до 85лв ($60). Ще ги купувам от eBay, там цените са доста по ниски.

Каква марка/модел можете да ми предложите за тази цена и на какви основания?

Стиловете които слушам най-често са:

Alternative Rock

Indie Rock

Jazz

Blues

В момента съм се спрял на

AKG k450

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170620812513&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

Има доста шарени мнения за тях в интернет, вие какво мислите?

Ще ги ползвам на телефон или дори малък mp3 player, няма да имам възможност за усилвател.

Благодаря!

Редактирано от BGRiddle (преглед на промените)

Този модел на PHILIPS свири добре http://www.technomarket.bg/products/09037167/reference?product_id=09037167

http://www.philips.bg/c/headphones/powerful-bass-shp8500_00/prd/;jsessionid=52169F870FEF73A0A9731C6F1F90AA4C.app101-drp3?t=specifications

Хубаво е да имаш и усилвател към тях за източниците с по-малка изходна мощност.

От значение са и моделът на звуковата карта и качеството на захранването, ако ползваш компютър.

• Автор

Бързах много и не съм дал достатъчно информация. Ще едитна горния си пост за да видите какво точно ми трябва. Тези, които си ми предложил ги намирам за цена от $40 и още $20, не мисля, че си струва тъй като плащам прекалено голяма доставка, а самата цена на слушалките е ниска. Мерси все пак :-)

Редактирано от BGRiddle (преглед на промените)

Тея AKG-та с чупещите миди са за професионални DJ. Не всички Dj-ски модели свирят качествено,най-често са урязани от към бас-а. При тези модели е по-важно да са удони за работа,а именно чупещтите се миди,и при някои модели изпъкват повече средните честоти,което помага за по-прецизното миксиране. Мен ако питаш,отиди в някой голям магазин,където има хубав избор,избери си модел,чуй ги как свирят ,и после си поръчай от където искаш.

• Автор

Не си прав. Чупещите се миди на тези слушалки са, за да могат да се поберат в калъфчето. Днеска бях в Техномаркет в CCS, и видях предишния модел K440 на цена от 130лв. Ще ми трябва ли усилвател?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.