Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с клавиатура

Featured Replies

Здраевйте! Имам проблем от известно време с клавиатурата си - Genius KB-06HE, най-евтината, която намерих. Когато пусна компа си, известно време част от буквите и символите ми не реагират и след известно време се появяват. Деинсталирах драйвъра от Device Manager-а, рестартирах, Windows-а си го зареди отново, разбира се и... пак същото. Имате ли идеи? Благодаря!

Опитай без драйвър.

• Автор

Опитай без драйвър.

Какво значи без драйвър, Windows-а автоматично си го зарежда, щом разпознае клавиатурата. Освен това заредих windows-а без драйвър и без клавиатура, след това я свързах - но нищо. Рестартирах, вече с клавиатура и както казах, пак същото. PS2 ми е клавиатурата.

Колко дълго е това известно време? Символите в същия ред, в който са въведени, ли се появяват? Винаги ли едни и същи клавиши правят проблема? Клавиатурата заливана ли е с нещо? PS2 клавиатурите и мишките се инициализират при старта на компютъра, така че няма да тръгне, ако се закачи при зареден Windows.

• Автор

Колко дълго е това известно време? Символите в същия ред, в който са въведени, ли се появяват? Винаги ли едни и същи клавиши правят проблема? Клавиатурата заливана ли е с нещо? PS2 клавиатурите и мишките се инициализират при старта на компютъра, така че няма да тръгне, ако се закачи при зареден Windows.

След 15-на минути. Не е заливана с нищо. Знам, че се инициализират в началото, ама ей така, опитах... :о)

Едни и същи букви и символи ги няма - почти целия втори ред, без G, H, '(крайният вдясно), както и всички цифри в дясната част. Върнах имиджа, който бях направил преди доста време - и пак същото.

А, и пропуснах - ако рестартирам компа или не го държа дълго изключен - няма проблем.

С друга клавиатура пробвано ли е, а проблемната клавиатура на друг компютър работи ли? И тези 15 минути как да ги разбирам - 15 минути след натискане на клавиша се изписва символа или 15 минути след стартиране на компютъра всички клавиши започват да работят нормално? Бихте могли профилактично да разглобите клавиатурата и да проверите дали не се вижда зацапване между отделните листи с пътечки в проблемните области и евентуално да почистите с памук и спирт контактните страни. П.П. Сега видях, че има добавка. Каква е версията на Windows и какви са характеристиките на компютъра?

Редактирано от tyrmyk (преглед на промените)

• Автор

С друга клавиатура пробвано ли е, а проблемната клавиатура на друг компютър работи ли? И тези 15 минути как да ги разбирам - 15 минути след натискане на клавиша се изписва символа или 15 минути след стартиране на компютъра всички клавиши започват да работят нормално?

Бихте могли профилактично да разглобите клавиатурата и да проверите дали не се вижда зацапване между отделните листи с пътечки в проблемните области и евентуално да почистите с памук и спирт контактните страни.

Не съм пробвал с друга клавиатура. Смятам тази утре да я свърша тази работа. 15 мин след стартирането на компа се оправят нещата. Не знам дали да я отварям - ползва се в доста чиста среда и е малко вероятно да се е зацапала. Но в крайна сметка си мисля, че е в нея проблема - утре ще се уверя.

Благодаря!

:о)

Не съм пробвал с друга клавиатура. Смятам тази утре да я свърша тази работа. 15 мин след стартирането на компа се оправят нещата. Не знам дали да я отварям - ползва се в доста чиста среда и е малко вероятно да се е зацапала. Но в крайна сметка си мисля, че е в нея проблема - утре ще се уверя.

Благодаря!

:о)

AMD Athlon 1,47 GHz, 512 RAM

WinXP SP3

Хм. Доста слабичък и старичък... Имам подобен, но с 1 ГБ РАМ и му е трябват към 5 мин. да се освести докрай. Нищо чудно и дъното да е тръгнало да си "ходи"...

• Автор

Хм. Доста слабичък и старичък... Имам подобен, но с 1 ГБ РАМ и му е трябват към 5 мин. да се освести докрай. Нищо чудно и дъното да е тръгнало да си "ходи"...

Възможно е. Благодаря още веднъж. Ще очаквам следващи мнения. Засега излизам, ще вляза утре. Предварително благодаря на всички отзовали се.

Хубава вечер!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.