Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

какво захранване минимум може да се сложи на следната конфигурация

Featured Replies

здрасти пичове. може ли да ми кажете какво захранване минимум може да се сложи на следната конфигурация: radeon hd 3870 x2 core 2 duo e6700 4gb ram dd3 1333 GA-P35C-DS3 2 ide харда, общо 320gb нещо друго трябва ли да се знае ? мерси.

http://sky.bg/Details.aspx?ID=18637

Мин. се препоръчва 550W но горното трябва да е достатъчно.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

http://sky.bg/Details.aspx?ID=18637

Мин. се препоръчва 550W но горното трябва да е достатъчно.

да разбирам, че 520 вата е минимума ?

да разбирам, че 520 вата е минимума ?

дам разбрах те

Толкова вата,но качествено захранване,което да ги дава.

Видеото консумира до 162 вата при максимален стрес с Фюрмарк(FurMark results in 1920×1200 (Stability test + Xtreme burning mode).

Под 3ДМарк06 тестван при резолюция 1920×1200 консумацията е 127 вата.

Останалата част от системата едва ли гълта повече от 100 вата...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

нека да уточним, кои марки са хубави за захранвания. да имам по широк избор.

• Автор

колко може да искара едно хубаво захранване (2-3 години)? и какво може да се направи за да поддържа в изряден вид?

колко може да искара едно хубаво захранване (2-3 години)? и какво може да се направи за да поддържа в изряден вид?

100000 часа поне, ако няма условия, които да съкратят живота му. Сметнете сам колко години са....

Старото ми Чифте вече е на десетина години. Преди пет го продадох на един приятел които още го ползва. Новото е на пет и се ползва от сестра ми. Иначе съм със Сеасоник но той е още новобранец.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Видеото консумира до 162 вата при максимален стрес с Фюрмарк(FurMark results in 1920×1200 (Stability test + Xtreme burning mode).

Под 3ДМарк06 тестван при резолюция 1920×1200 консумацията е 127 вата.

Останалата част от системата едва ли гълта повече от 100 вата...

По твойте думи колега излиза,че един 300 ватов фортрон ще се справи.Аз дълбоко се съмнявам.

По твойте думи колега излиза,че един 300 ватов фортрон ще се справи.Аз дълбоко се съмнявам.

Няма да може, 12V линията е недостатъчно осигурена за тази карта!

Не говорим ли за две карти?

;) Една карта с 2 броя GPU!

Публикувано изображение

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

За горната конфигурация един CoolerMaster GX450(не GX550 и нагоре!) ще е достатъчен и ще има достатъчно запас от мощност, че да не се товари захранването на повече от 60%, което ще го държи хладно, и тихо. Ако искаш да се подсигуриш с повечко мощност се мятай на 520W Seasonic. Морално остарелите, нискоефективни Chieftec GPS и безсрамно скъпите Enermax не ги препоръчвам. Първите заради слабата 12V линия, едва 75% КПД и не особено тиха перка, а вторите заради безумната цена - за тия пари(над 200лв.) има далеч по-добри и мощни захранвания. Същото важи и за Silent Pro - отлични захранвания, но ценовата политика на CM се промени, и цената им в момента е прекалено неизгодна на фона на конкурентните Seasonic и Corsair. Corsair CX серията са доста прилични захранвания, но са нисък клас и не блестят с нищо спрямо Сийсониците за същата цена, но ги имай предвид, ако няма друго в наличност.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.