Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Качествена Blu-ray записвачка

Featured Replies

Търся да закупя качествена Blu-Ray записвачка, вътрешна. Моля, предложете нещо, защото не мога да се ориентирам в избора.

• 2 седмици по-късно...

И на мен ми беше интересно как стоят нещата по въпроса. Няма ли кой да сподели впечатления? :halloween9:

Не съм ползвал все още такава,но мисля LG,съдейки по ДВД-тата.От опитс тях скъпите Плекстор и Сони са капризни.Не всичко четяха.

Редактирано от Alex&In-Love (преглед на промените)

Да, и аз четох доста похвали за LG и по-специално за BH10LS30. В доста ревюта я хвалят, като най-добрата бюджетна Blu-ray записвачка.

• 7 месеца по-късно...

Темата е малко стара, но ако можете да предложите нещо актуално? На повечето места или няма или не се предлага?!

Този, или по-новият(или това май е фактически е най-новият(?) )модел, който обаче нещо не намирам лесно на пазара..

Този, или по-новият(или това май е фактически е най-новият(?) )модел, който обаче нещо не намирам лесно на пазара..

Хм, да разгледах ги, добре изглеждат, но как да поръчам? Защо така е свит пазара? Толкова ли е малко търсенето.

Хм, да разгледах ги, добре изглеждат, но как да поръчам? Защо така е свит пазара? Толкова ли е малко търсенето.

Ами честно, нямам идея дали се предлагат вече актуални модели от тази марка в БГ. Имам предвид освен автомобилни аудиосистеми. То колко неща вече не се предлагат...изборът на марки и сведен под санитарният минимум и това е за всеки вид хардуерен компонет. Можете да Сте сигурен, че се предлагат продукти от не повече от 15% от известните световни марки, с някои незначителни изключения, при това повечето от тях , о ужас, в "бакалиите" ни, отколкото в известните ни фирми за ПЦ компоненти. Търсете в западни онлайн магазини, но в крайна сметка колко е бюджета и защо толкова е зор за оптично устройство, при това качествено и съответно скъпо. Ето предложение и за модел от друга фирма, белята е че не поддържа blue-ray дискове с обем повече от...50ГБ, каквито са във възможностите на устройствата предложени в предишния коментар. Има и модели на масовите производители, които хм, се справят повече от задоволително, поне за нормална домашна употреба...иначе има и професионални фурни за печене при това и на повече от един диск едновремено, ама те струват..., абе не си струват дори за човек с компютър за 2500 ли, или 3500лв., или долара беше?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.