Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с прикачването на файлове в абв

Featured Replies

Здравейте, Имам проблем с прикачването на файлове в абв. Спазвам всички изисквания, но ми излиза съобщение с една жълта удивителна, че в момента е невъзможно и да опитам по-късно. Вече 2 седмици е все така. С Уиндоус 2007 съм. Странното е, че от другия компютър, който е с Уиндоус 2003 няма проблем с прикачването. Ще се радвам, ако някой сподели къде ми е грешката и какво трябва да направя. Предварително благодаря!

• Автор

Ясно: щом Windows-а ти е 2007 и 2003, явно и останалото, което правиш е аналогично...

Какво трябва да направя в такъв случай?

Пробвай през друг браузър. Но като за начало уточни какъв ти е Уиндоус-а - XP. Vista, 7.

Какво трябва да направя в такъв случай?

Вероятно става въпрос за Офис файлове, респективно 2003 и 2007 версии. Невъзможността да се качат е или да са твърде големи, или да не извършваш правилно операцията, която не е сложна - натискаш прикачи, после намираш съответния файл, пак прикачи и обратно в писмото, накрая изпрати.

Редактирано от pataran (преглед на промените)

• Автор

Браузар-а ми е Chrom, а Windows-а 7 Ultimate. Не знам къде е грешката, пробвах с различни документи в различен формат и картинки; правя всичко, както трябва и не става. Не могат да се качат и като Dox файлове :wink12:

Редактирано от ani.ani (преглед на промените)

Здравейте,

Имам проблем с прикачването на файлове в абв. Спазвам всички изисквания, но ми излиза съобщение с една жълта удивителна, че в момента е невъзможно и да опитам по-късно. Вече 2 седмици е все така. С Уиндоус 2007 съм.

Странното е, че от другия компютър, който е с Уиндоус 2003 няма проблем с прикачването.

Ще се радвам, ако някой сподели къде ми е грешката и какво трябва да направя.

Предварително благодаря!

Прочетете си поста и се досетете какви глупости сте написала. "Патаран" ви е отговорил правилно и след него пишете за съвсем друга операционна система.Поне помислете и тогава поствайте. Или предварително на чернова си подгответе въпроса!!!

"Браузар-а ми е Chrom, а Windows-а 7 Ultimate."

Прочетете си поста и се досетете какви глупости сте написала. "Патаран" ви е отговорил правилно и след него пишете за съвсем друга операционна система.Поне помислете и тогава поствайте. Или предварително на чернова си подгответе въпроса!!!

"Браузар-а ми е Chrom, а Windows-а 7 Ultimate."

Какъв Ви е проблема на Вас Господине,та само за някакви постове говорите,а не конкретно по въпроса или темата!?!!!!!
  • Автор

lz4jw

Не съм длъжна да разбирам от компютри и операционни с-ми. Ако знаех, нямаше да пиша и да търся помощ!!!

Вместо да ми отговорите на въпроса, започвате да ми обяснявате какви глупости съм написала!?

Това не е ли форум за компютри, а не за литературна критика!???

Споко бе булка, кво се набираш кто гъгрица на брашнян чувал? Нормално е когато ползваш нещо да може да работиш с него. Ако незнаеш как се пуска пералнята как ще переш, а фурната...Май и компютрите трябва да ги направят както автомобилите - да се ползват само с книжка... Да не би случайно да си си изчерпала лимита за пощата, ако не се бъркам е 3 гигабайта. Вземи погледни имаше там една чертичка която се запълва в зависимост от това колко неща си качила.

lz4jw

Не съм длъжна да разбирам от компютри и операционни с-ми. Ако знаех, нямаше да пиша и да търся помощ!!!

Вместо да ми отговорите на въпроса, започвате да ми обяснявате какви глупости съм написала!?

Това не е ли форум за компютри, а не за литературна критика!???

Ако мислиш,че това е въпрос.......За да ти помогне някой, трябва да разбере какъв ти е проблема, а от написаното не става ясно.Преди да се правиш на тънкообидна си прочети пак написаното и виж за какво става въпрос.

• Автор

Абе не мога да разбера, аз ли не обяснявам или вие не разбирате!? На единия комп. няма проблем с прикачването, там е У2003, а на другия У2007- не става. Къде е грешката?

Абе не мога да разбера, аз ли не обяснявам или вие не разбирате!?

На единия комп. няма проблем с прикачването, там е У2003, а на другия У2007- не става. Къде е грешката?

В задклавитурното устройство.

По добре ползвайте Български пощи........

• Автор

В задклавитурното устройство.

По добре ползвайте Български пощи........

"Много умно" :eek:

По-скоро може да объркате човек, но не и да му помогнете!!!

По-скоро ти можеш да побъркаш някой. Вече ти направи впечатление че на никой не му се занимава да са мъчи с теб. Познай защо...

• Автор

Познах преди да ме питаш. На никой не му се занимава, защото никой от нищо не разбира тук! Търсете с кого да се заядете и да намерите оправдание за жалкия си и нещастен живот!!! Мислих, че ще се намери някой НОРМАЛЕН и РАЗБИРАЩ, който поне ще ме насочи къде да търся грешката, все пак е форум за компютри, нали????

Познах преди да ме питаш. На никой не му се занимава, защото никой от нищо не разбира тук!

Търсете с кого да се заядете и да намерите оправдание за жалкия си и нещастен живот!!!

Мдаааааа, разкри ни:rolleyes:

Мислих, че ще се намери някой НОРМАЛЕН и РАЗБИРАЩ, който поне ще ме насочи къде да търся грешката, все пак е форум за компютри, нали????

Аз ти дадох, добро предложение.Купи си пощенски плик и марка и не се занимавай с дейности неприсъщи за тебе.

Виж сега, ако ти прочетеш тази тема - http://www.kaldata.c...showtopic=45422

и после и това което се изписа и те попитахме досега, аз обещавам че смисълът на жалкия ми и нещастен живот ще е да оправим проблема ти. Лека.

ПП. Темата е за хардуер, просто се замисли и софтуерно за нещата. Труд за труд :rolleyes:

Редактирано от zlinaka (преглед на промените)

Познах преди да ме питаш. На никой не му се занимава, защото никой от нищо не разбира тук!

Търсете с кого да се заядете и да намерите оправдание за жалкия си и нещастен живот!!!

Мислих, че ще се намери някой НОРМАЛЕН и РАЗБИРАЩ, който поне ще ме насочи къде да търся грешката, все пак е форум за компютри, нали????

Вие сте просто...СЛАДУР !

Но само това.

Нима не знаете, че няма нито Виндовс 2003 нито Виндовс 2007 На този компютър навярно имате три операционни системи???!!!!! Защото накрая споменавате и Win 7

Правите ли разлика между Windows и текстов редактор?

Успокойте се малко и попитайте правилно, за да разберем и ние като малоумни какво точно искате да направите и ще се учудите, че толкова много хора ще Ви помогнат! Вече сте голяма...ЖЕНА!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Мерси за предложението да си напиша проблема, но не желая. Това го направих вече, който иска ще се върне по-напред и ще прочете. Не мога да го напиша по-ясно и не правя разлика между прозорците, все пак съм МАЛКА и РУСА!!!

Мерси за предложението да си напиша проблема, но не желая. Това го направих вече, който иска ще се върне по-напред и ще прочете.

Не мога да го напиша по-ясно и не правя разлика между прозорците, все пак съм МАЛКА и РУСА!!!

Ако беше и мушичка...щях да те взема, ама.........уф, язък....:eek:Аз па си качвам на воля файлове и си ги пращам......не че някой иска да ги получи, ама аз пак ги пращам :rolleyes: Искаш ли и на тебе да пратяПубликувано изображение

• Автор

В някой друг живот :* Айде бе, никой ли не прави връзка с хардуера, т.е. мозъка да ми помогне. Омръзна ми да качвам на Usb-то, за да ги пращам от другия комп. :hush:

• Автор

Много съм щастлива, успях самичка да разбера къде е бил проблемът :yanim:

Значи... аз си бях сложила новият интерфейс в абв-то, имах синьо фонче с вълнички и лодка, промених го със стандартната старата и вече няма проблем.

Но пък на другия компютър и при новата версия ставаше прикачването :help wanted4: Оффф, много мистериозна работа. Вероятно има намесени извънземни :fly1:

Благодаря, че никой не ми помогна!!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.