Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с прикачването на файлове в абв

Featured Replies

Много съм щастлива, успях самичка да разбера къде е бил проблемът :yanim:

Значи... аз си бях сложила новият интерфейс в абв-то, имах синьо фонче с вълнички и лодка, промених го със стандартната старата и вече няма проблем.

Но пък на другия компютър и при новата версия ставаше прикачването :help wanted4: Оффф, много мистериозна работа. Вероятно има намесени извънземни :fly1:

Благодаря, че никой не ми помогна!!!!

Ама Вие...наистина сте руса!

Обаче аз имам въпрос отново. Пощата с прикачването при всеки инсталиран Уиндоус ли може да работи?

ДА!

• Автор

Ами защо прикачването не става, от комп. с Уиндоус 2007 с новия интерфейс на абв-то. А при Уиндоус 2003 с новия интерфейс няма проблем!??

Ами защо прикачването не става, от комп. с Уиндоус 2007 с новия интерфейс на абв-то. А при Уиндоус 2003 с новия интерфейс няма проблем!??

Девойко!

Престанете да пишете глупости а прочетете отново цялата тема! Няма такъв "Уиндоус 2007" нито "Уиндоус 2003"

И заради промяна на нова и стара версия от " abv.bg" не могат да последват никакви проблем за прикачването на какъвто и да е фаил, стига да е в допустимата големина /мегабайти/ Ето, затова никой не Ви отговаря!

Ама как да ви обясним, че няма Windows 2003... Нито 2007... Има Windows 2000, Xp, Vista, 7. Дори да се търси аналогия с годините, през 2003-та няма излезнал Windows... има 2001-ва година ( XP ), после 2007-ма ( Vista ) и 2009-та година излиза Windows 7...

Кака да ви се отговори, като вие говорите глупости...

.:edit:.

Да не кажете, че говоря глупости: линк

Windows 2000: 17 Февруари 2000, като вече съвсем не се ползва. Много малко компютри са под него, пренебрежимо малко!

Windows XP: 25 Октомври 2001 дата на пускане... Ама май беше с месец по-рано, не съм сигурен.

Windows Vista: 30 Януари 2007 за домашни потребители. Иначе края на 2006-та за бизнеса.

Windows 7: 22 Октомври 2009...

Не знам от къде измислихте Windows 2003 и Windows 2007. Такива не съществуват...

• 3 седмици по-късно...

Колега, една малка поправка ако ми позволиш: - Да. Windows 2003 няма, но има Windows Server 2003, който излезе през далечната 2003 година. Поздрави! :)

• 3 седмици по-късно...

Анито , ти вероятно говориш за Офис пакет 2003 и Офис пакет 2007 . Когато имаш файлове написани на Офис пакет 2003 , можеш да ги прочетеш на компютъра на който имаш инсталиран Офис пакет 2007. Обратното не може да стане. Друго не мога да се сетя , може и да съм уцелил проблема ти . :(

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.