Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля,за малко съдействие относно RAM!

Featured Replies

Искам да допълня с малко RAM компютъра си,че е страшно бавен.За съжаление обаче не съм наясно какъв вид да си взема.Свалих си програмката Еверест/ благодарение на темите от този форум /,но оттук нататък не знам как да разчитам из нея какво ми е нужно.Моля за съдействие!

Малко повече инфо за компютъра от АИДА64/Еверест/ - Обща информация.

• Автор

Свали си AIDA64 и дай един шот от ето този таб:

Точно това правех в момента,благодаря!Presentation1.ppt[

С този стар компютър не си струва да си взимаш РАМ памет. По-добре си купи нова конфигурация!

• Автор

С този стар компютър не си струва да си взимаш РАМ памет. По-добре си купи нова конфигурация!

Служебен е,нямам избор!Поне се надявам с допълнителна памет да работи малко по-бързо!

Искам да допълня с малко RAM компютъра си,че е страшно бавен.За съжаление обаче не съм наясно какъв вид да си взема.Свалих си програмката Еверест/ благодарение на темите от този форум /,но оттук нататък не знам как да разчитам из нея какво ми е нужно.Моля за съдействие!

Добре ще е да ни напишете какви програми са стартирани когато се наблюдава забавянето. Вижте в Диспечера на задачите колко се натоварва процесора, също и колко оперативна памет се използува и колко от различните сервизи. Една такава снимка няма да е излишно да покажете направена тогава когато компютъра забавя работата си:

Публикувано изображение

Редакцията е заради кьораво и полузаспало ЗКУ!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Принципно системата Ви е оптимизирана за три-канален достъп до оперативната памет, но не това е вероятната причина за забавянето в работата на компютъра. Такова се наблюдава при работа с тежки програми, изискващи повече от наличната памет и използуващи когато не достига оперативна памет предвиденият(за виртуална РАМ) СЛАП дял на твърдият диск. Но забавяне може да има и поради наличие на зарази, твърде голяма фрагментация на твърдият диск и още различни други причини. Добре ще е да ни напишете какви програми са стартирани когато се наблюдава забавянето. Вижте в Диспечера на задачите колко се натоварва процесора, също и колко оперативна памет се използува и колко от различните сервизи. Една такава снимка няма да е излишно да покажете направена тогава когато компютъра забавя работата си:

Давам и такава....Presentation2.ppt

• Автор

Ако дъното подържа модули от 1ГБ трябва ви това http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=5107

А нещо за 512-ка,че ще си я купувам аз..../за служебна/..

Редактирано от Nevi_ (преглед на промените)

Давам и такава....Presentation2.ppt

Извинявам се за редакцията, просто гледах шота на колегата а не Вашият и останах с различно от правилното впечатление за системата за която става на въпрос. Няма смисъл от ъпгрейд! Бъзикайте шефа за нова машина! Задължително е!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Извинявам се за редакцията, просто гледах шота на колегата а не Вашият и останах с различно от правилното впечатление за системата за която става на въпрос. Няма смисъл от ъпгрейд! Бъзикайте шефа за нова машина! Задължително е!

Шефа не ще и да чуе!

Значи ако правилно съм разбрала модификацията на RAM-a ,от която се нуждая е DDR400?

Шефа не ще и да чуе!

Значи ако правилно съм разбрала модификацията на RAM-a ,от която се нуждая е DDR400?

Правилно. Аз продавам такава, пишете на лична ако имате интересе. 15лв + доставка през еконт :)

Шефа не ще и да чуе!

Да! На теория можете да вложите в четирите банки за памет пръчки с обем по 1ГБ всяка или общо 4ГБ, също не би трябвало да има проблем с пръчка от 512МБ.

• Автор

Много благодаря на всички,които се включиха с отговори-супер сте!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.