Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 бавен интернет

Featured Replies

Здравейте.Онзи ден сложих на компютъра Уин7(преди това бях на ХР) и от тогава интернета стана много бавен.Отварянето на страници е бързо но като пусна някой клип да гледам от youtube,vbox, или който и да е друг сайт за клипове,много,много бавно ги зарежда.С торентите е същата работа,над 1.8мб не качва а преди стигах и до 8-9мб мах..Направих тест на скоростта в SpeedTest и отчете 3мб down и 4 up а като бях на ХР беше 40мб down и 20мб up.Интернета ми е с кабел и се свързвам чрез име и парола (VPN мисля че се наричаше тази връзка)Инсталирал съм всички драйвъри за ланкарти,чипсети,видеота и всички темподобни които изкискват драйвър.Пробвах да изключа и антивирусната ми NOD32 v.4 Business Edition,скороста се подобри съвсем малко с около 1-2 мб в SpeedTest,но въпроса ми е от къде да ги изкарам останалите 35мб скорост? :tongue2: Ще съм много благодарен ако ми помогнете.Поздрави! Публикувано изображение

Операционната система НЕ влияе по никакъв начин на интернета! Обади ли се на доставчика си и какво ти каза? Провериха ли ти трасето? Загуби на пакети при теб наблюдават ли се? Ако всичко е точно при теб имам подозрения, че хардуера ти прави разликата под двете операционни системи...все пак 7-цата има по-високи изисквания откъм хардуер спрямо ХР-то. Може би оттам ти идва разликата, НО без да се чуе мнението на съпорта ти можем само да гадаем.

Сложи последния flash,silverlight.Нода оригинален ли е или от торентДругото го каза колегата.

• Автор

Утре ще говоря с доставчика ми,Нода ми е от торент,пачнал съм го и си работи нормално.

И без това си пазиш пача, премахни нода съвсем и карай за няколко клипа без антивирусна да тестваш. Пък ако се оправи, виж в секцията на безплатните антивирусни, има доста добри попадения за седмица.

Утре ще говоря с доставчика ми,Нода ми е от торент,пачнал съм го и си работи нормално.

Разгледай промоциите тук.Най-горната тема се подаряват излишни лицензи.

http://www.kaldata.c...p?showforum=265

Можеш да сканираш с тези двете,след като ги ъпдейтнеш:

http://www.malwarebytes.org/

http://www.superantispyware.com/

Прикачам ти и едно тулче да го разархивираш и сложиш чавки навсякъде и да го стартираш да прочистиме трахеята както се казва.

• Автор

Ето го лога от тулчето.Излязоха доста грешки.Забравих да добавя че деля интернет с един лаптоп чрез кроснат кабел,но проблема е от преди да споделя нета и да въведа настройките,така че не е от там.

Result.txt

Изтрийте го това. Unacs - това ми е познато,ама не мога се сетя.

Конфигурацията ми се струва стара - този чипсет на Нвидиа и паметта 2 гигабайта да не е DDR400@Мисля по-добре ХР. Какъв браузър ползвате?Я пробвайте с uTorrent.Тоя BitLord не бях го чувал.

Редактирано от Alex&In-Love (преглед на промените)

• Автор

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 2.80 Ram 2gb DDR2 800mhz Video GF 9400GT 512mb a BitLord-a започна и той да прави проблем,като се вдигне скоростта на 1.6мб някаде и започва да секва компютъра през няколко секунди.Ще пробвам uTorrent как ще е.Явно някаде интернета се спъва и то яко защото в speedtest-a отначало моментално се истрелва над 10мб и след това веднага слиза на 3-4мб и не мърда от там.Все едно го ограничава някак си :)

Конфигурацията ми се струва стара - този чипсет на Нвидиа и паметта 2 гигабайта да не е DDR400@Мисля по-добре ХР.

Мислиш, ама грешно мислиш. Няма причина 7 да не върви нормално, пък дори и да е ддр400, че дори и 1 ГБ да е. Ако не вЕрваш, Ела виж.

едит: Все забравям.. Наблюдавай активноста на харда, ако при писане (разбирай даунлоуд с торент клиент) е висока, а също и процесора е по-зает от обикновено, е възможно сата драйвера нещо да се е*ава. Пробваш с ъпдейт (uninstall/install), знаеш как става предполагам.

Редактирано от silvering (преглед на промените)

Машината ти не е слаба...спокойно може да носи 32 битова "7"-ца. Не разбрах само от съпорта какво ти отговориха? Смени си името и паролата. Вземи компа на някой приятел, познат или съсед и пробвай с друга машина да видим как ще се държи нета.

Здравей.

Явно някаде интернета се спъва и то яко защото в speedtest-a отначало моментално се истрелва над 10мб и след това веднага слиза на 3-4мб и не мърда от там.Все едно го ограничава някак си :)

Понеже си поставил проблема си и в този форум, ще ти пиша и тук

В Command Prompt изпълни

netsh interface ipv4 show subinterface

Покажи една снимка

Кажи в коя мрежова карта е свързан интернет кабела на доставчика ти, Local Area Connection или Local Area Connection 2

Ако е в Local Area Connection изпълни в Command Prompt

netsh interface ipv4 set subinterface "Local Area Connection" mtu=1450 store=persistent

Ако е в Local Area Connection 2

Изпълни в Command Prompt

netsh interface ipv4 set subinterface "Local Area Connection 2" mtu=1450 store=persistent

Рестартирай и направи някои от твойте тестове с uTorrent и speedtest.net

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.