Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос относно Аудио Уредба

Featured Replies

Здравейте имам един въпрос, който за някои от вас може би ще бъде смешен. Имам аудио уредба на която изходящата мощност от усилвателя е 4 изхода по 100 Вата .. Та въпросът ми е общата изходяща мощност е 400 вата , ако вкюча колона 300 вата в уребата мощноста на един изход от 100 ще се преобразува ли до 300 или ще захранва само до 100 вата въпросната колона... С други думи мощността преразпределя ли се при свързване на по мощен говорител в един от 4 те изхода?

Здравейте имам един въпрос, който за някои от вас може би ще бъде смешен. Имам аудио уредба на която изходящата мощност от усилвателя е 4 изхода по 100 Вата .. Та въпросът ми е общата изходяща мощност е 400 вата , ако вкюча колона 300 вата в уребата мощноста на един изход от 100 ще се преобразува ли до 300 или ще захранва само до 100 вата въпросната колона... С други думи мощността преразпределя ли се при свързване на по мощен говорител в един от 4 те изхода?

вероятно всеки от изходите има собствено крайно стъпало, което означава че ще имате 100 вата на всеки от тях независимо от мощността на колоните. И си помислете за какво ви е такава мощност, стени ли ще събаряте?
  • Автор

вероятно всеки от изходите има собствено крайно стъпало, което означава че ще имате 100 вата на всеки от тях независимо от мощността на колоните. И си помислете за какво ви е такава мощност, стени ли ще събаряте?

OK де ама това значи ли че ако свържа една мощността на усивателя ще се насочи само към единия изход и въпросната тонколона ще се усилва на макс

Не, имаш 100вата на този изход и ще се подава точно такава мощност!Тоест въпросната колона ще се увеличава до 1/3 от мощността и.Колко ома е уредбата, колко е колоната, каква е?

Дай малко информация за системата и въпросния говорител.

Посочи какво имаш като аудиоуредба с марка и модел а ние ще ти отговорим. Знаеш ли аз какво имам в къщи? Незнаеш. Ние откъде да знаем, за да ти отговорим точно? Прочети правилата за постване в техничерските раздели и си задавай въпросите максимално точно!

В това, което искате да направите, няма никакъв смисъл!

Плюс това:

- Какъв е усилвателят?

- Тези ватове в какъв стандарт са?

- Какъв е импедансът (съпротивлението) на усилвателя и на колоната?

OK де ама това значи ли че ако свържа една мощността на усивателя ще се насочи само към единия изход и въпросната тонколона ще се усилва на макс

Не, нали това ви обясних. И в общия случай ще имате или изгоряло стъпало, или изгоряла колона или почупени неща в къщи.

Попитаха ви няколко неща, отговорете и тогава може да получите по-точен отговор

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.