Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възстановяване на данни от форматиран HDD

Featured Replies

Ще пробвам с това-http://prikachi.com/images.php?images/759/8691759o.jpg

Току що, chetkata написа:

Ще пробвам с това-http://prikachi.com/images.php?images/759/8691759o.jpg

Да за този дял...

• 3 години по-късно...

И Аз имам проблем. Искам да си възстановя файлове, някой ще помогне ли? Recovery my files откри всичко, но за да ги върна изисква да се заплати, нещо безплатно има ли което да свърши работа? 

Да, има безплатни програми. Но дали ще свършат работа зависи от много неща - къде са данните, как са изтрити, записвано ли е след това нещо върху същия носител ... При всички случаи, ако върху мястото, което е заемал даден изтрит файл, е записана друга информация, няма как да бъде възстановен.

Затова хората си правят бекъп на всичко ценно.

Форматира го при инсталация на уиндоус, по погрешка в бързината. На него записах 200мб и ги изтрих след това. Тази  recovery my files има версия за 65долара.дали ще върши работа и дали веднага ще ми пратят ключ или ще чакам? 

Пробвай първо с Recuva, безплатна е. Но имай предвид, че може да ти възстанови само файлове, не и файловата структура на диска. 

И пак да кажа - ако върху някой от файловете е презаписано нещо друго, никоя програма не може да го възстанови. Дори и платената. Тъй че може да дадеш 65 долара за нищо.

Пробвах я изкарах някоя снимка, която после пише че не може да се отвори. Имам снимки които искам да възстановя и 5 екселски файла

Когато сканираш с Recuva, въпросните файлове с какъв статут излизат? Ако са "Excellent" - могат да бъдат възстановени. Ако не - значи нещо друго се е записало върху тях. И ги забравяш.

Excellent са, но като възстановя снимката не се отваря 

След 4 дена на яростно инсталиране на програми и сканиране на хард диск по 3 4ч, най-накрая успях да си върна изгубената информация. Това се случи само с програмата Get back data лично аз ползвах версия 3.03. Всички други програми според мене не стават, дори една която искаха 60евро на месец и тя не успя, връща файлове, но са счупени! 

Оки get data back, така по-полезно ли е? То има и. Версия 5 вече. 

Аз не разбирам, до сега колко писах за програми, никъде не си се включил, сега апострофи за няма нищо... 

И къде точно не съм написал отзив? Целия пост по-горе не е ли отзив? 

В арена дадох, не знайни защо, след успешната работа не ми излезе в маймуна програмата....

Най - накрая се появи отново. Дадох отзив и там. 

• 1 месец по-късно...

Здравейте, има ли програма която да възстанови изтрит чат от WhatsApp. Заедно със снимки, ще съм ви много брагодарна ако ми отговорите! Аз купих една програма за 30 евро Dr.fone но нищо не стана.

преди 2 часа, Цанова написа:

Здравейте, има ли програма която да възстанови изтрит чат от WhatsApp. Заедно със снимки, ще съм ви много брагодарна ако ми отговорите! Аз купих една програма за 30 евро Dr.fone но нищо не стана.

Зависи дали са е презаписало нещо на тяхно място. Ако сте ги просто изтрили може да пробвате да възстановите системата до по-ранен етап. Ако това е станало след преинсталация може да пробвате с Recuva или GetDataBack.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.