Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам да си взема един "сгоден" компютър

Featured Replies

Още на са ми казали бюджета но май повече от 2000 лв няма да дадат.И така ако може направете един game-ърски компютър. Имам няколко искания: - С процесор Intel - В цената да е включен и един монитор незнаех че неможе сори

Редактирано от Alexander Vasilev (преглед на промените)

Още на са ми казали бюджета но май повече от 2000 лв няма да дадат.И така ако може направете един game-ърски компютър.

Имам няколко искания:

- С процесор Intel

- В цената да е включен и един монитор

Може и да предложите някои сайт за закупуването на частите. Аз знам за ......

Публикувано изображение

Монитор се избира най-добре на място. Има достатъчено средства до лимита, за избор на добър дисплей.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Може и да предложите някои сайт за закупуването на частите. Аз знам за ....

и аз знам един .....

;)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

и аз знам един .... ;)

Приятелю, вече в поне две теми правиш реклама на този шоп, като използуваш и името му за линк! Надявам се, че ще изтриеш въпросните постове и ще престанеш, защото ще последва наказание!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Приятелю, вече в поне две теми правиш реклама на този шоп, като използуваш и името му за линк! Надявам се, че ще изтриеш въпросните постове и ще престанеш, защото ще последва наказание!

По твоята логика лапето рекламира sky !!! И то ли трябва да бъде наказано за рекламиране на онлайн магазин ?!

По твоята логика лапето рекламира sky !!! И то ли трябва да бъде наказано за рекламиране на онлайн магазин ?!

Лапето е още прясно, а се предполага, че ти си изял вече правилата и с обелките.

Това, че евентуално и без да е нарочно е дало(така ще счета понеже е за първи път) този линк, нищо общо няма с твоето нарочно действие и освен това какво те е засърбяло та пригласяш - а уж си печен пич?! Почвам да си мисля че имаш реална изгода от рекламирането на магазина...Дори и да нямаш, правилата са ясни!

П.П. Следващите пет минути, ако не си направил нужната редакция -гориш!

;)

Лапето е още прясно, а се предполага, че ти си изял вече правилата и с обелките.

Това, че евентуално и без да е нарочно е дало(така ще счета понеже е за първи път) този линк, нищо общо няма с твоето нарочно действие и освен това какво те е засърбяло та пригласяш - а уж си печен пич?! Почвам да си мисля че имаш реална изгода от рекламирането на магазина...Дори и да нямаш, правилата са ясни!

П.П. Следващите пет минути, ако не си направил нужната редакция -гориш!

Правилата са еднакви за всички ! Може да си сигурен , че ако получа наказание и на лапето няма да му се размине !

И запомни - няма такова нещо като без да искам ! Щом го е написал - явно го написал съвсем умишлено !

Не мисля , че тук мястото да спорим затова !

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

• Автор

Публикувано изображение

Монитор се избира най-добре на място. Има достатъчено средства до лимита, за избор на добър дисплей.

ами за охлаждане или.. извинете за въпроса ако е неуместен. Аз не съм много навътре във тези работи

ами за охлаждане или.. извинете за въпроса ако е неуместен. Аз не съм много навътре във тези работи

BOX - значи , че е с охлаждане !

ASROCK Z68M/USB3 - 167 лв. INTEL I5-2500K - 379 лв. COOLER MASTER Hyper 212 Plus - 54 лв. SAPPHIRE HD6950 2GB DDR5 DIRT3 ED - 475 лв. HITACHI 1TB - 217 лв. KINGST 2X4GB DDR3 1600 XMP - 77 лв. COOLER MASTER SILENT PRO 600W - 180 лв. или SEASONIC SS-620GB Bronze - 150 лв. COOLER MASTER Silencio 550 - 133 лв. ASUS DRW-24B3LT - 44 лв. BENQ 23 LCD G2320HDB WIDE/HD - 243 лв. Под 2 000 лв. Излишъка може да се вкара в по-скъп монитор примерно.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Земете да прочетете че за тия новите Интели не трябва паметта да е на повече от 1,5Волта че може да изгори нещо! +1 за конфигурациата на sliderum!

Няма какво да проверявам ама като му изгори дъното или рама ти ли ще му купиш нови?!?! Както работи така и ще изгори!

Земете да прочетете че за тия новите Интели не трябва паметта да е на повече от 1,5Волта че може да изгори нещо!

+1 за конфигурациата на sliderum!

Конфигурацията на колегата е също много добра. Малко е спестил от някои компоненти в името на по-добра видеокарта и включване на оптично устройство, което според мен е ненужно в днешно време с тези огромни твърди дискове и виртуални оптични устройства...

COOLER MASTER Silencio 550 - 133 лв.

Дебелината на кутията е само 21см и това ако не се лъжа са външни размери...Да не се окаже тясна за голяма видеокарта, със затруднен въздушен поток? Също проблема с поставянето на някоя "кула" на процесора по-нататък във времето, е съвсем реален...

Аз не казвам, че не е добра даже видеокартата е много добра - на един приател с такава видеокарта BF3 му върви сичко на макс ама тая памет не става за Интел защото е на 1,7Волта и може да изгори нещо. Пише го на 1000 места в нета! Да сложи корсара от твоята конфигурациа и да маха записвачката и да си инсталира Уина от флашка.

:) като си толкова принципен защо не си редактира пост #2 където си стои линка към sky ! Сега кой рекламира а ?!
  • Автор

Земете да прочетете че за тия новите Интели не трябва паметта да е на повече от 1,5Волта че може да изгори нещо!

+1 за конфигурациата на sliderum!

а мога ли да му заменя картата с тази

SAPPHIRE 2048M HD6970 DDR 5 PCI-E FULL или не си струва

Конфигурацията която съм предложил излиза 1 980 лв. демек може да вземе другата памет (ако смята че това е няква бомба и гаранцията е за красота) и пак да пие една бира.

А ако вземе Сеасоника ще спести още 30 лв. и може да вземе каквато кутия му харесва. Не е нужно да се пипа нито записвачката нито охлаждането.

Лиан Ли е по малка но дори в нея може да събереш някое чудовище. ASUS GTX580 & NOCTUA NH-D14.

Публикувано изображение

Редактирано от naruto (преглед на промените)

:) като си толкова принципен защо не си редактира пост #2 където си стои линка към sky ! Сега кой рекламира а ?!

Готово! Просто не съобразих, че е в цитата. Мерси!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.