Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешка 0x80070035 The network path was not found

Featured Replies

Здравейте, имам следният проблем: Имам мрежа от 5 компютъра. Единият от компютрите се иползва за сървър със win server 2003 R2 , като на него имам споделени папки. Понякога, когато се опитвам да достъпя някоя споделена папка на сървъра, ми излиза следната грешка:0x80070035 The network path was not found и не мога да отворя споделените файлове, обаче с Remote Desktop имам достъп до сървъра. Проблема се оправя след като дам рестарт на сървъра, но след неопределено време пак ми се получава същата грешка.Пробвах и на сървъра през шеринга да достъпя споделените папки, обаче пак ми дава същата грешка. Предварително благодаря!

за 10 машини

в евент лога на сървъра нещо не излиза ли? спрян/убит сервиз/файеруол?

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

Здравейте! Имам подобен проблем. В моята локална мрежа имам два стационарни и два мобилни компютъра, както и един мрежов диск. Проблем имам на единия лаптоп Dell Inspiron mini 1012, на който имам инсталирани 3 ОС. Windows XP Pro x86, Windows 7 Ultimate x86, Libuntu x86. Проблема се появява само при 7-та, когато искам да направя връзка с мрежовия диск. Ето и самото съобщение. Търсих в гугъл решение, но единственото заобикалящо, но не решаващо проблема е да сменя името на диска в пътя с неговия IP адрес и тогава се свързва. Името на домашната мрежа е на кирилица, но това не проблема, понеже преди си работеше нормално. Смених името на стандартното за работна група, но проблема си остава. Напомням, че при Линукса и ХР-то нямам този проблем. Ползването на заобикалящото проблема решение не е много удачно, понеже този IP адрес не винаги е един и същ.

Можете ли да помогнете по някакъв начин? В един руски форум четох, че проблема обикновено се решавал в ремонт на регистрите, но аз не зная как става това. Системното възстановяване на системата е изключено и резервно копие на регистрите нямам.

• 1 година по-късно...

Привет на всички!

Този проблем и при мен се получиава, някой има ли решение по въпроса :?

1234.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.