Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Автоусилвател

Featured Replies

Колеги , направих си каса с 2 субуфера Phonocar 50W RMS (само тия данни имам) , взех им филтър , а сега ми остава и усилвателя.Гледам към "Тъндери-те" .Знам , че са китайски , но имам приятели , които са доволни от говорителите им.Искам нещо до 70-80лв.Препоръчайте ми някакъв 2x50 или 1х100 примерно :ohmy:

ПП: какво ви е мнението за тоя http://technomarket....aupunkt-gta-260

СД-то има изход за усилвател.

Редактирано от PaLMaL (преглед на промените)

Този е за кола и работи на 12V. Или трябва да правиш външно захранване с трансформатор и изправител или да си търсиш друг усилвател който работи на 220V. Все пак зависи къде ще го ползваш де?

• Автор

Еми нали казах автоусилвател :ohmy: . Ще се ползва в кола. CD-то е Sony Xplood с изход за предусилвател http://ritoni.com/products.php?product_id=11580&section_r=technics ето го

Този BLAUPUNKT принципно ще ти свърши работа, като го увеличаваш малко преди мах. стойност. Желателно е ако не си запознат добре със свързваето, да отидеш до някой сервиз. Ако може да покажеш тук суб баса и фитъра му. Всеки говорител, към отделен канал ли е направен да се свързва? Ако имаш някакви др. въпроси, питай. Успех!

• Автор

Ами свързването ще го правим аз и един приятел.Той има опит в окабеляването.А снимка ще приложа възможно най-скоро :) . Говорителите в момента са отделно , но попринцип са на един канал с един филтър. Взех го за 15лв , като продавачката каза , че това е най-подходящия за тия говорители.Не съм го пробвал още.

Ще чакам да покажеш суб баса и филтъра. Филтъра предполагам е за 4ома съпротивление. Ако свързваш повече от един говорител към 1 негов изход, съпротивлението ще се промени. (Драйвери - паралелно два по 4 ома = 2 ома изходен номинален импеданс, ако пък са последователно два по 4 ома = 8 ома ном. имп.). Желателно е щом говорителите са 2 със самостоятелно захранване и ако усилвателят няма еквалайзер, и филтрите да са два. По-добрият вариант ще е направо един активен филтър. - погледни тази тема. http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=166967&view=findpost&p=1857726

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.