Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Автоусилвател

Featured Replies

Колеги , направих си каса с 2 субуфера Phonocar 50W RMS (само тия данни имам) , взех им филтър , а сега ми остава и усилвателя.Гледам към "Тъндери-те" .Знам , че са китайски , но имам приятели , които са доволни от говорителите им.Искам нещо до 70-80лв.Препоръчайте ми някакъв 2x50 или 1х100 примерно :ohmy:

ПП: какво ви е мнението за тоя http://technomarket....aupunkt-gta-260

СД-то има изход за усилвател.

Редактирано от PaLMaL (преглед на промените)

Този е за кола и работи на 12V. Или трябва да правиш външно захранване с трансформатор и изправител или да си търсиш друг усилвател който работи на 220V. Все пак зависи къде ще го ползваш де?

Този BLAUPUNKT принципно ще ти свърши работа, като го увеличаваш малко преди мах. стойност. Желателно е ако не си запознат добре със свързваето, да отидеш до някой сервиз. Ако може да покажеш тук суб баса и фитъра му. Всеки говорител, към отделен канал ли е направен да се свързва? Ако имаш някакви др. въпроси, питай. Успех!

• Автор

Ами свързването ще го правим аз и един приятел.Той има опит в окабеляването.А снимка ще приложа възможно най-скоро :) . Говорителите в момента са отделно , но попринцип са на един канал с един филтър. Взех го за 15лв , като продавачката каза , че това е най-подходящия за тия говорители.Не съм го пробвал още.

Ще чакам да покажеш суб баса и филтъра. Филтъра предполагам е за 4ома съпротивление. Ако свързваш повече от един говорител към 1 негов изход, съпротивлението ще се промени. (Драйвери - паралелно два по 4 ома = 2 ома изходен номинален импеданс, ако пък са последователно два по 4 ома = 8 ома ном. имп.). Желателно е щом говорителите са 2 със самостоятелно захранване и ако усилвателят няма еквалайзер, и филтрите да са два. По-добрият вариант ще е направо един активен филтър. - погледни тази тема. http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=166967&view=findpost&p=1857726

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.