Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свобода на словото не съществува.

Featured Replies

Не съм съгласна! Сащ освободиха ли ни от Турция? ат от нацистите? Англичаните?, Французите? Не, освободи ни Русия! и то не от интерес, както го представят американците, а защото не са издържали да гледат как чужди държави страт! а и Руско - турската война е е първата такава между двете страни, а втора! При първата руснаците са загубили! Втория път са били мотивирани да спечелят на всяка цена, независимо какво ще им коства!
  • Отговори 64
  • Прегледи 6,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не съм съгласна! Сащ освободиха ли ни от Турция? ат от нацистите? Англичаните?, Французите? Не, освободи ни Русия! и то не от интерес, както го представят американците, а защото не са издържали да гледат как чужди държави страт! а и Руско - турската война е е първата такава между двете страни, а втора! При първата руснаците са загубили! Втория път са били мотивирани да спечелят на всяка цена, независимо какво ще им коства!

Разбира се, че Русия ни е освободила от турско робство. Но заради определени имперски интереси. :cool:

Не съм заблудена1 я вижте в нета за руската ракета "Сатана" - без аналог в света. :cool: Това чудовище може да види сметката на Вашингтон и дори окръг Колумбия. Също така нещото може да преживее ядрена атака и да се изстреля автоматично към вражеската страна..............Мисля си, ако съм н мястото на Медведев и американците решат да "освобождават" Иран, как бих наредила "сатана4 да влезе в действие, ей тъй, без предупреждение...........Дори само една "Сатана4 е в състояние да закрие САЩ................ И бих искала да видя при такава гледка американските подажници тук колко ще са смели............ще се попикаят от страх направо............. Освен това ако политическото и военното ръководство на Русия бъде избито, тази ракета пак се задейства автоматично................Чудя се на търпението на руснаците.............На мое място само и един американец да стъпи в Иран (страна, граничеща с Русия) или да разположи свое ПРО у Полша, сякаш е у дома си.............и ще стане купон................Да видим тогава каква песен ще запеят сателитчетата на САЩ, колко смели ще са агентите им............Пускам хрътките подир тях (разузнаването, отвеждат ги на места като "Лубанка" или уранова миничка и............сбогом капитализъм! При едно умно и хитро планиране на атаките светът може да се отърве от агресора и да остане цял. :(
А ти защо смяташ че сега сме добре? Кжи ми кое е добре -то, защото аз не се сещам................

А ти защо смяташ че сега сме добре? Кжи ми кое е добре -то, защото аз не се сещам................

Добре-то идва отвътре.

То не зависи от американци, руснаци или кубинци.

То зависи от теб.

Докато го търсиш навън и се мъчиш да се сетиш - няма да си добре.

Аз пак да те попитам - при тази висока безработица и умишлено поддържана криза, при високи цени и обричане на работа до гроб, с отнети права и отрови сред които сме принудени да живеем, как може да сме добре? Като се разболеем сериозно, кое ще ни е добре - това че лекарите ще ни гледат като касички ли? Роб може ли е е щастлив?

Роб може ли е е щастлив?

Ако не осъзнава, че е роб, може да е много щастлив. :ohmy:

Ами аз да те попитам - ти ако беше милионерка щеше ли да си щастлива и добре чувстваща се ?

Не парите щяха да ме направят щастлива, а по - обикновени неща - правото свободно аз и всички сънародници да изразяваме мнението си за всичко, да дишаме чист въздух и да ядем чиста и здрава храна и да пием и ползваме чиста вода, нищо да не е скъпо, нормални и безопасни условия на труд, никаква политическа диктатура и никакъв натиск, да сме независими, равноправни, нормални цени на стоки и услуги......................Това би ме направило изключително щастлива!

Ако не осъзнава, че е роб, може да е много щастлив. :ohmy:

Само че сега се усеща много остро че сме роби. Това ще го отречеш ли?

А ти как реши, че преди време е било по-добре или слушаш баба си как е било по татово време?

По-добре си пийни един валериан, за да успокоиш страстите! :ohmy:

Само че сега се усеща много остро че сме роби. Това ще го отречеш ли?

Кой го усеща? :ohmy:

Аз като гледам на хората им харесва как живеем.

Все повече си мисля, че авторката е дъщеря на Мая Манолова... :D Ами, девойче, като не искаш да те тъпче капитализма - куфарчето и беж към Русия.... Ама то май и там вече капитализъм :D Или към Куба - ама то и там почва капитализъм... Остава ти само великата КНДР !!! :ohmy:

"Продажните мръсни политици и алчните спекуланти са виновни за всички наши беди !" - това приема ли се за свободно изразяване на мнение ?

Ако искаме чист въздух и чиста храна, ще трябва да се откажем от голяма част от технологиите. С това съгласна ли си ?

"Нищо да не е скъпо" - а кой ще го произвежда почти за без пари ? И аз искам да получавам висока заплата.

Не виждам как ще живееш в общество и ще си независима. Кога го е имало това ?

Щом предпочиташ да си щастлива НИКОГА - никой не може да ти помогне.

Освен теб самата.

Не парите щяха да ме направят щастлива, а по - обикновени неща - правото свободно аз и всички сънародници да изразяваме мнението си за всичко, да дишаме чист въздух и да ядем чиста и здрава храна и да пием и ползваме чиста вода, нищо да не е скъпо, нормални и безопасни условия на труд, никаква политическа диктатура и никакъв натиск, да сме независими, равноправни, нормални цени на стоки и услуги......................Това би ме направило изключително щастлива!

Знаеш ли, аз искам да забранят чалгата. Гергани, Десита, Преслави да си търсят нова работа.

Влият зле на младото поколение.

Какво е твоето мнение ?

Все повече си мисля, че авторката е дъщеря на Мая Манолова... :ph34r:

Ами, девойче, като не искаш да те тъпче капитализма - куфарчето и беж към Русия.... Ама то май и там вече капитализъм :( Или към Куба - ама то и там почва капитализъм... Остава ти само великата КНДР !!! :whist:

Не съм ничия дъщеря на политик а обикновен човек и ако не ми бяха изтрили фейса, щях да ти покажа, че съм едно съвсем обикновено момиче със съвсем обикновен живот.

И не, не слушам баба ми. аз съм родена 1984г и помня малко от социализма. Със сетра ми на село играехме от зори до мрак на улицата, шофьорите се съобразяваха с нас, храната беше истинска и вкусна, имахме много играчки, и най - важното - не помня бабите и дядовците ми, нито родителите ми да се карат за пари. Нямаше я тогава тази фраза - "Нямам пари".

А сега едните ми баба и дядо са вече покойници, другите си живеят на село, те са възрастни и нямат нужда от много, но си знам че пак се притесняат. :( Родителите ми са обикновени хора. Сега предстои да закрият болницата ни ( а тя е с държавно значение, защото при една авария на "Козлодуй" може да поеме пострадалите. утонявам, че баща ми не е лекар, а шофьор на линейка. Целия град и околните села разчитат на тази болница, а ако тя бъде закрита - хората ще трябва да се охарчат за път и лечение в Монтана. Сега града ни е под воден режим и това не ми харесва. Самата аз съм инвалид първа група и взимам пенсия. Така че изобщо не съм привилегирована. Сега всико е скъпо и ми се свива сърцето че не мога да подаря на племеницата ми някаква по - голяма играчка за Коледа. редовно над нас прелитат кемтрийлове, няма ни дъжд, ни сняг. Вече забравих как изглеждат снега и истинската зима. През 2006 бях активен участник във форума на "Новинар" и нямах проблеми да сеизказвам срещу глупостите на "Атака". до изборите през 2009 бяхме добре, от две години не сме. Нашите похабиха куп нерви, за да ми върнат пенсията. През 2005 и 2006 бях безплатно оперирана от преплетени черва в нашата болница.

Не съм ничия дъщеря на политик а обикновен човек и ако не ми бяха изтрили фейса, щях да ти покажа, че съм едно съвсем обикновено момиче със съвсем обикновен живот.

И не, не слушам баба ми. аз съм родена 1984г и помня малко от социализма. Със сетра ми на село играехме от зори до мрак на улицата, шофьорите се съобразяваха с нас, храната беше истинска и вкусна, имахме много играчки, и най - важното - не помня бабите и дядовците ми, нито родителите ми да се карат за пари. Нямаше я тогава тази фраза - "Нямам пари".

А сега едните ми баба и дядо са вече покойници, другите си живеят на село, те са възрастни и нямат нужда от много, но си знам че пак се притесняат. :whist: Родителите ми са обикновени хора. Сега предстои да закрият болницата ни ( а тя е с държавно значение, защото при една авария на "Козлодуй" може да поеме пострадалите. утонявам, че баща ми не е лекар, а шофьор на линейка. Целия град и околните села разчитат на тази болница, а ако тя бъде закрита - хората ще трябва да се охарчат за път и лечение в Монтана. Сега града ни е под воден режим и това не ми харесва. Самата аз съм инвалид първа група и взимам пенсия. Така че изобщо не съм привилегирована. Сега всико е скъпо и ми се свива сърцето че не мога да подаря на племеницата ми някаква по - голяма играчка за Коледа. редовно над нас прелитат кемтрийлове, няма ни дъжд, ни сняг. Вече забравих как изглеждат снега и истинската зима. През 2006 бях активен участник във форума на "Новинар" и нямах проблеми да сеизказвам срещу глупостите на "Атака". до изборите през 2009 бяхме добре, от две години не сме. Нашите похабиха куп нерви, за да ми върнат пенсията. През 2005 и 2006 бях безплатно оперирана от преплетени черва в нашата болница.

Само се замисли, че по времето на динозаврите не е имало политици, капитализъм, кемтрейлове (каква красива българска дума, за плашене на лековерните), да не говорим за Атака и Бойко Борисов, а динозаврите ги няма.

При Станишев не помня нито едно от тези неща, които ги има сега при Борисов, това ще го отречеш ли?

При Станишев не помня нито едно от тези неща, които ги има сега при Борисов, това ще го отречеш ли?

Ти какво искаш сега ?

Да тръгна да търся из форума, от какво си се оплаквала по времето на Станишев ли ?

Това, че не помниш какво си говорила тогава, изобщо не е мой проблем.

Off:Ужасих се от

....., кемтрейлове (каква красива българска дума, за плашене на лековерните), .........

Off:Изпаднах в див, панически ужас от тази дума а дори не схващам какво означава.Моля някой да ми я обясни,поне да знам от какво точно се плаша :whist:

Ти какво искаш сега ?

Да тръгна да търся из форума, от какво си се оплаквала по времето на Станишев ли ?

Това, че не помниш какво си говорила тогава, изобщо не е мой проблем.

Не съм се оплаквала тогава, само не ми допанаха кризата, дето я сътвориха ония нищожества зад океана, както и че учителите бяха накарани да протестират за безумно повече пари, без някой да им вметне че не може заради един сектор да пострадат всички! Нито ми допадна как Борисов като някакъв си кмет опита да саботира националния ни празник през 2008 уж не било редно да празнуваме заради трагедията! Това само антибългарин може да го каже!

Кемтрейлс

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Следи от Кемтрейлс

Кемтрейлс (Chemtrails), което буквално се превежда като „химически следи“, се наричат следи, оставяни в небесното пространство от самолети, като те приличат на обикновените следи от боинг и другите самолети, но съдържанието им е от химическо вещество, контролиращо климата.

Off:Ужасих се от

Off:Изпаднах в див, панически ужас от тази дума а дори не схващам какво означава.Моля някой да ми я обясни,поне да знам от какво точно се плаша :whist:

Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората?

Най - лошото е че не мога пак да се регистрирам във фейса.....................

Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората?

Най - лошото е че не мога пак да се регистрирам във фейса.....................

Е за какво ти е ?

Нали току що каза, че това е измамно място ! Там ще те следят и ще те облъчват през екрана на монитора.

Знаех си аз, че докато вечерям ще изпусна много! :( Ванга терорист N:1, лансира Б.Б. , Цв.Цв. Дянков и проправя пътя за свемирното им царуване :ph34r: САЩ единствен и непобедим поробител на Берковица и т.н. Господи, тая "Планета" колко поражения е създала за краткото си съществуване :whist:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.