Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет при избор на дъно

Featured Replies

Здравейте! Мисля да си ъпгрейдна малко компютъра, но се чудя коя от двете дънни платки да избера .. ако може за малко коментар коя е по-добра според вас и да се вземе под предвид, че мисля за първо време да карам с вградената видео карта .. Става въпрос за: 1. http://asrock.com/mb/overview.asp?Model=N68C-S%20UCC&cat=Specifications - Предпочитаната от мен, защото е с ДДР 3 памет. 2. http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?CategoryID=1&DetailID=685&DetailName=Feature&MenuID=24&LanID=9 Мисля, че и в двата случея ще ползвам процесор - Athlon x2 4400+ Благодаря предварително :ph34r:

Здравейте!

Мисля да си ъпгрейдна малко компютъра, но се чудя коя от двете дънни платки да избера .. ако може за малко коментар коя е по-добра според вас и да се вземе под предвид, че мисля за първо време да карам с вградената видео карта ..

Става въпрос за:

1. http://asrock.com/mb...=Specifications - Предпочитаната от мен, защото е с ДДР 3 памет.

2. http://www.ecs.com.t...nuID=24&LanID=9

Мисля, че и в двата случея ще ползвам процесор - Athlon x2 4400+

Благодаря предварително :rolleyes:

Нито едно от двете.Процесора не стана ясен какъв е.Напиши му реалната честота и пълното наименование,а не този пентиум индекс.

Front side bus: до 1000 MHz (2000 MT/s) И АСрок и процесор са спънати.След това и по нов процесор да сложиш пак ще е спъната работа.А този Елитгруп максимума е 2 гигабайта ама те го били тествали на 4 гигабайта.Какъв е бюджета?

• Автор

еми не е точно определен, но е малък .. мислех да сменя само видео картата, но реших, че не си заслужава, тъй като в момента съм с 1.8 GHz процесор и файдата от хубаво видео е почти никаква :rolleyes:

Добре де, малък, ама колко малък? Спомени някаква сума, за да можеш да получиш адекватен отговор :rolleyes:

Здравейте!Имам делл пентиум 4 с процесор 1.8гига херца .Беше блокирал и не можеше да се рестартира от копчето,едно копче е за включване изключване и рестарт.Извадих директно кабела от захранването а не щепсела,но без да искам пак допрях почти моментално кабела към захранването и се чу изцъкване.Предполагам че е от кондензаторите в захранването.После го изключих и изчаках 2 минути и го включих отново,но компа не запалва и екрана е черен.Издава също сигнални бипвания 1 (биип) интервал 2 (биип-биип) интервал 3(биип-биип-биип),вентилатора на процесора се върти,на дънната платка свети жълт светодиод като натисна копчето за включване светва и зелен и започват бипванията.пробвах с друго захранващо,видео карта,рам памет от друг такъв комп.Хардиска го пробвах на друг комп и тръгва,остава процесора,дънната платка да не са тестване двд-то премигва зеления диод при стартиране на компа. Ако някой може да ми помогне,да каже каква е повредата на компа.Благодария,на който се отзове предварително!

Извинете, но това какво общо има с темата !? Намесвайки се с офтопик ако прехвърлим вниманието си на вас автора на темата така и няма да получи желаните отговори.

Вече е отговорено на авторката на поста в друга тема където е писала, така че от настоящата тема може да се изтрие!

какви отзиви можете да дадете за това дъно - http://www.newegg.co...#scrollFullInfo

Deactivated. This item is currently out of stock and it may or may not be restocked.

• Автор

това какво общо има с въпроса ми .. свършило е нормално .. старо е дъното ;д

това какво общо има с въпроса ми .. свършило е нормално .. старо е дъното ;д

За АМД процесор не става, а нали в първият пост именно такъв имахте предвид?...

Не виждам никакъв смисъл освен антикварен мерак, да се занимава човек с тази стара техника!

• Автор

само да попитам има ли разлика в качеството и производителността на нормалното дъно и микрото ? .. и лош вариант ли е микро дъно ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.