Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смяна на език на Windows 7 Home Premium

Featured Replies

Здравейте ! Имам проблем със смяната на езика на Windows 7 Home Premuim 64bit ;) Можете ли да ми кажете как става това, защото в регионалните настройки не намирам тази настройка. А сега лаптопа май е на Румънски ;(

Няма и да намериш! Такава настройка има само в Ultimate и Enterprise

Смятам, че е (почти) невъзможно - зависи какъв Windows 7 е инсталиран. Много е дълго за обяснения... :)

Моят съвет - преинсталирай го с Windows 7 на български.

Търси чист MSDN, името на файла е: bg_windows_7_home_premium_with_sp1_x64_dvd_u_676515.iso

Можеш да го изтеглиш от TechNet или от замунда (не мога да давам линк тук). :*

Преди инсталиране на новия:

1. Извлечи си активационните файлове и серийния номер, за да можеш да го активираш офлайн и да си спестиш главоболията с Microsoft.

(Предполагам, че имаш ОЕМ версия, за които това е възможно да се прави.)

2. Изтегли си всички драйвери за модела от сайта на производителя или с програма, напр. Driver Genius Pro 11.0.0.1112 си направи бекъп на инсталираните.

3. Направи си чиста !!! инсталация на български език.

4. Връщаш активационните файлове на местата им в новоинсталирания Windows 7 Home Premuim 64-bit, въвеждаш серийния номер и го активираш ОФЛАЙН. При този метод не се ползват разни активатори ,лоадери и пр. :clap:

5. Това е.

Успех !!!

Редактирано от nahalnik (преглед на промените)

Всичко е лесно и елементарно с Vistalizator... :cheers:

Да, ама ако е без sp1 и ако е на английски.

"А сега лаптопа май е на Румънски" - ако е инсталиран такъв, като предложения от мен български

Windows 7 Home Premium with Service Pack 1 (x64) - DVD (Bulgarian)

SHA1: 8FCDD624F18CCEFE34EAAC2F76B551104001EAC0

(чист, оригинален от Microsoft), който няма английски?

К'во ша праим тогаз ??? :cheers:

Малко си чел в Google-то! Има си работещи "инструменти" включително и за SP1. Имам качено всичко необходимо на един сайт, но модераторите само ме чакат да дам линк натам и си наточват сатърите... :cheers: Ако някой се интересува - ЛС.

Да, ама ако е без sp1 и ако е на английски.

"А сега лаптопа май е на Румънски" - ако е инсталиран такъв, като предложения от мен български

Windows 7 Home Premium with Service Pack 1 (x64) - DVD (Bulgarian)

SHA1: 8FCDD624F18CCEFE34EAAC2F76B551104001EAC0

(чист, оригинален от Microsoft), който няма английски?

К'во ша праим тогаз ??? :cheers:

Аз съм сменял езика на БГ успешно с Vistalizator на Windows с немски език.

Вече на два лаптопа Toshiba с Windows 7 Home Premium OA (и двата бяха SP1) сьм сменял езика с помощта на Vistalizator-а! Никакви проблеми няма, трябва просто да се изтегли сьответния езиков пакет за Vistalizator-а (в зависимост дали е 32 или 64 бита) и всичко е ОК след инсталацията!

По форуми съм чел, че след обработка с Vistalizator, понякога "излита" активацията.

Лично не съм го наблюдавал. Ползвал съм го за Windows 7 без SP.

Предложил съм на @Bobi_96 работещо решение, което съм ползвал успешно.

Необходимо време за извличане на активационните файлове и серийния номер 2-3 мин.

Необходимо време за бекъп на инсталираните драйвери 2-3 мин.

Необходимо време за инсталиране на Windows 7 SP1 на български 20 мин.

Необходимо време за връщане на активационните файлове на местата им в новоинсталирания Windows, въвеждане серийния номер и активиране ОФЛАЙН 3-5 мин. Даже не е необходим рестарт!

Общо за около половин час имаме инсталирана и активирана ОС, ако сме имали лицензирана такава независимо от езика.

Остава да се нагласят драйверите за лаптопа...

Впрочем този метод позволява да се ползват лицензните файлове от х64 на х86 (и обратно) на същата машина.

Моят съм активирал по този начин. :)

Активацията отдавна е най-малкият проблем... за тези, които могат да напишат 3 думи в търсачката...

Редактирано от baikolio95 (преглед на промените)

Уйна заедно с компа ли е купен?Защото аз като купих моят лаптоп беше с Windows 7 Home Premuim и при 1-вото включване имаше избор за инсталация м/у БГ и Рум език.Ако е така просто трябва да взтановиш Уйна от имиджа ,който е в скрития(recovery) дял на харда.При взтановяването задаваш БГ език.Възстановяване на операционната система от Recovery партиция. Стартирането става обикновено след рестарт и многократно натискане на бутона F8 и избиране на функцията “Repair your Computer”. При някои производители обаче има вероятност стартирането от тази партиция да става по различен начин, ако посоченият от мен начин не функционира, погледнете как е описано в ръководството.

Редактирано от pavel66 (преглед на промените)

В торентите има ИСО на инсталационен диск за Ултимейт версията за най-разпространените марки на лаптопи с фабрична активация. Потърси и намери!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.