Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на лаптоп

Featured Replies

Добър вечер и от мен.

Пратих писмо до Дядо Коледа,а той много бързо реши,че съм била една от послушните през годината и,че подаръка ми ще бъде лаптоп.Работата е там,че не съм запозната с лаптопите и като цяло не съм запозната с абсолютно нищо(което в моменти като този не се отразява добре).Та спрях се на едно лаптопче - Toshiba. http://laptop.pc.zor...lite_c660d_1e5/

Това е той.Бих искала да се допитам до вашето мнение за избора си и като едни по-компетентни лица да ми помогнете или насочите към нещо друго.

Еdit:Забравих да спомена,че няма да е геймърски,нито ще се използва за нещо по-специално.

Редактирано от ASDASDASDASD (преглед на промените)

А каква сума ще Ви отдели Дядо Коледа от бюджета си, споменавал ли е? Процесорът ми се струва слаб, ако решите да инсталирате програми от сорта AutoCAD 2012, Photoshop CS5, с други думи, последните версии изискват процесор. А и тъй като не сте споменали за какво ще се ползва, как да ви кажем "НЕ", освен ако някой не намери такава конфигурация на по-ниска цена. :D

• Автор

Ще се използва предимно за чат,бърникане из сайтове и общо взето това.Точно тази е и причината да се хвърля на него.На изгодна цена е.........за компютър който ще се разнася на ляво на дясно и ще се използва за горе споменатите неща. Иначе до сумата ахахах не е споменавал :)

Добър вечер и от мен.

Добър ден

Пратих писмо до Дядо Коледа,а той много бързо реши,че съм била една от послушните през годината и,че подаръка ми ще бъде лаптоп.

Ами ще повярваме на вашата самУУУценка

Работата е там,че не съм запозната с лаптопите

Ами ще се намери някой да помогне

и като цяло не съм запозната с абсолютно нищо

това не бих коментирал :)

(което в моменти като този не се отразява добре).Та спрях се на едно лаптопче

Моя съвет е като спомена по-горе във поста си не """""""""разбирам"""""""""" съвета ми е не се спирай

http://ardes.bg/lapt...ying+Case-38323

КОМПАКТЕН, ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ, ОТ КЪДЕ ДА ЗАКУПЯ, ЦЕНА

Редактирано от MIIGLENE (преглед на промените)

Според мен и двата лаптопа са отличен избор за тази цена и за това, за което ще го ползва момичето. Въпрос на предпочитание.

Само една препоръка: Понеже ще се ползва и за "ровичкане из интернет" това предполага гледане на FullHD клипове, а и филми. В тази връзка вижте сравнение на видеокартите на Тошибата и НР и по-точно - коя видеокарта възпроизвежда по-добре FullHD Radeon HD 6310 е един клас по-висок от картата на НР.

Според мен и двата лаптопа са отличен избор за тази цена и за това, за което ще го ползва момичето.

Ами да определено особено цената пък за всичко ще става не само за това което е изброила

Въпрос на предпочитание.

Ами във темата няма място за предпочитание има споделяне защо ли що някаде четох че не разбира от нищо или поне от ПиСиТа или техните компоненти или Болтове и Винтове

Само една препоръка:

И на повече ще се надявам тъкмо бих понаУчил ещичко все пак е свободия

Понеже ще се ползва и за "ровичкане из интернет" това предполага гледане на FullHD клипове, а и филми.

Ами въпросното HP-e би стартирало всичко което се сети стига да знае как защо къде за какво но едва ли

А сравненията искрено ви препоръчвам запазете за себе си и много важно от къде да закупи

MIGLENE нещо сте се объркали. Моя коментар е насочен към авторката на темата, а не към Вас. А и не виждам причина да се засягате от това, че изказвам мнение и се опитвам да сравня двата лаптопа според конфигурацията им. Както и да е, нека се изкажат и по-компетентните. Във форума на Калдата има доста добре запознати съфорумници, нека и те си дадат мнението.

Не исках да правя нова тема затова тук ще напиша моето запитване към вас.Утре ще си поръчвам лаптоп http://laptop.bg/laptops-toshiba-Satellite_L750-toshiba_satellite_l7501nm.Ако може от вас искам само мнението ви върху него и най-вече за процесора защото не разбирам много от процесори.Благодаря ви още от сега.

Ами добре де - за какво ти е мнение върху него след като явно си го решил. А като го вземеш ти ще си кажеш личните впечатления. Защото ние нито знаем какво ще правиш на него, нито с какво друго да го сравним след като "ама точно този и само този да е"... Та като цяло мнението ми за лаптопа и за процесора съвпадат - За някои неща стават - за други нестават... и те така.

един съвет, не си вземай тошиба, hp и msi - това са боклуци, dell също са боклуци (докато са в гаранция се развалят по няколко пъти, същото важи и за hp), но поне сервизът им е на ниво, лично моя съвет е acer или asus (такива сме продавали и докато са в гаранция не се развалят), но видеото или да е ati или intel, (тоест да няма в лаптопа нищо което е nvidia - нито видео, нито чипсет) говоря от личен опит - това най често идва за ремонт... на тошиба пантите са слаби и се чупят, отделно дисковете са боклуци и трябва винаги да се разглобят целите за да се почисти охлаждането (останалите марки имат и модели, на които само се маха едно капаче или клавиатурата, но при тая няма празно - всичко трябва да се разглоби). на hp дъната са боклуци и имат голям брак и гаранцията е само 1 година, msi са ефтини и за толкова пари - толкова...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Ами добре де - за какво ти е мнение върху него след като явно си го решил. А като го вземеш ти ще си кажеш личните впечатления. Защото ние нито знаем какво ще правиш на него, нито с какво друго да го сравним след като "ама точно този и само този да е"...

Та като цяло мнението ми за лаптопа и за процесора съвпадат - За някои неща стават - за други нестават... и те така.

Мерси за мнението. :)
  • Автор

След прочетените коментари и най-вече на "the professor" се разколебах много и се спрях на нещо друго. http://laptop.pc.zor...1z_p603g32mnkk/ - мнения?

Също така да благодаря и на MIIGLENE за грубото държание. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.