Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Астрофизикът Борис Комитов: Студ сковава Земята от 2012 година!

Featured Replies

• Автор

ми аз снощи пусках печката щото си беше бая зима

:snowflake:

Все още не съм пускала печка, но нощес може и да се наложи ако стане много студено.

Все още не съм пускала печка, но нощес може и да се наложи ако стане много студено.

пускай, пак заваля дъжд, дано не стане на сняг бъррррррр

Баба ми до края на дните си слусаше прогнозата за времето, със затаен дъх, в очакване на потопа и страшния съд. Беше ми смешно още тогава, а сега още повече. Времето си е това: застудяване, затопляне, бури, урагани, земетресения, наводнения, суши и АНОМАЛИИ. Иначе, няма лошо :) учените нека да си изследват ... , прогнозират ... , анализират ит.н. :)

И аз мисля, че това са аномалии, от които не трябва да се правят генерални заключения в посока затопляне или застудяване. В края на май 1982 г. валя сняг, а на Коледа беше над 20 градуса. :tongue2:

Факт е, че човечеството променя климата. Но не мога да кажа, че температурите тия дни са ниски. Аз си перкам по къси гащета и ми е супер :whist:

Редактирано от badsector (преглед на промените)

• Автор

Факт е, че човечеството променя климата. Но не мога да кажа, че температурите тия дни са ниски. Аз си перкам по къси гащета и ми е супер :whist:

Горещ мъж си ти, горееещ... :)

Тежко ни на нас студенокръвните :D

Публикувано изображение

Руски учени предполагат, че малък ледников период ще настъпи през 2014, който ще продължи 200 г.

Земля: ГЛОБАЛЬНОЕ ПОХОЛОДАНИЕ. Жестокий холод , Будущее. ОЛЕДЕНЕНИЕ ЗЕМЛИ

Редактирано от agr (преглед на промените)

Горещ мъж си ти, горееещ... :)

Тежко ни на нас студенокръвните :D

Абе имам един познат, който не само по къси гащета, ами и по тениска действа. Аз поне слагам суичъра отгоре през по-голямата част от деня. Но е факт, че каляването, както и редовните тренировки, помагат за постоянните катаболни процеси в организма, при които се отделя топлина :)

Аз си перкам по къси гащета и ми е супер :whist:

Аз пък спя гол. :P

Аз пък спя гол. :P

Ми чи къ? Вече не си спомням от колко години спя гол с минимални завивки. Даже ако бех сам, щях да спя и на отворен всесезонно прозорец, ама тц :(

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.