Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, бихте ли ми препоръчали телевизор в диапазона 1000-1200лв. Помещението, в което ще се гледа е около 6 метра дължина, така че ще е добре да е 40-42 инча. Искам да отбележа, че 3D технологията не ме интересува, понеже съм гледал 2 пъти 3d филми на кино и сллед двата пъти се чувствах тотално дезориентиран все едно съм изпил половин литър концентрат :). Също така не ме интересуват екстри като интернет, скайп, фейстбук, etc... Като екстри единствено ми се ще да има USb, за да може да се правят записи от цифровата и не на последно място brightness да е по-висок (да кажем поне 400cd/m^2), защото много ме дразнят тъмни телевизори. Днес мернах в grabbo на промоция ето този -> http://sharpbg.com/index.php?item=167&group=1 хубавец на цена 1099лв. От тук сте вие с мнения и препоръки за дадения модел или някой друг, на марки не робувам, така че за това също нямам претенции.

Благодаря предварително и весели празници на всички :)

Тъкмо щях да излезна с добро предложение за теб, ама като се вгледах в ника ти и се отказах. Пловдив Е Черно-Бял.

Редактирано от C.O.M.O.D.O (преглед на промените)

• Автор

Тъкмо щях да излезна с добро предложение за теб, ама като се вгледах в ника ти и се отказах.

Пловдив Е Черно-Бял.

Добра логика :)

Невероятна промоция ще да е след като телевизор с цена 1569 лв се предлага за 1099 лв...

Яркостта му е 450(cd/m2), 5,5 ms и 40000 часа живот, има и PVR - общо взето, бива го, макар че за тия пари сигурно има и по-добри решения.

• Автор

Невероятна промоция ще да е след като телевизор с цена 1569 лв се предлага за 1099 лв...

Яркостта му е 450(cd/m2), 5,5 ms и 40000 часа живот, има и PVR - общо взето, бива го, макар че за тия пари сигурно има и по-добри решения.

Благодаря за линка, от малкото коментари, които прочетох там и на мен ми се струва, че този модел няма да си заслужава парите, така че търсенето продължава :)

Дано се лъжа, но не виждам как ще намериш тв с толкова висока яркост + опция PVR + 40-42" в рамките на 1200 лв, та вероятно ще се наложи да търсиш компромиса и ще трябва да се лишиш от някой от изброените параметри.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.