Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

мъже срещу жени

Featured Replies

ха сега кой е прав и кой е крив? и защооооо?:wors:

Би ли обяснила какво имаш в предвид?Що трябва да съм против жените?

Това май ще заприлича на Левски vs ЦСКА и чалга vs метъл :)

Но да кажем, че мъжете са най-добрите готвачи и по-добрите шахматисти .... но защо е така не знам :)

Sawi,какво искаш да кажеш !

Човек=мъже+жени.

Точно 50/50,са правата и на двата пола !

Поздрави !

• Автор
Sawi,какво искаш да кажеш !

Човек=мъже+жени.

Точно 50/50,са правата и на двата пола !

Поздрави !

<{POST_SNAPBACK}>

целта ми е да разбера има ли мъже, които да кажат че жените са по-добри

има ли жени, които да кажат че мъжете са по-добри

аз не твърдя че не са равни, съвсем не, но защо имат нужда един от друг, при все че непрестанно се плюят (не става въпрос за правене на деца)

Е виж за готвенето знам отговора - защото когато решим да готвим, го правим за удоволствие, а не по задължение. Всичко направено с желание става по-хубаво. Защо българите сме известни с ракията(българското уйски) и виното.. :)

п.п. и с красивите жени, за което пак имаме малко заслуга :)

а виж за всичко останало си има изключения и мисля, че доста ще се нажежи атмосферата ако почнем да пишем кой е по-добър. ще следя с интерес

Редактирано от MasterRalf (преглед на промените)

Темата е много обща - по-добри в какво?

• Автор
Темата е много обща - по-добри в какво?

<{POST_SNAPBACK}>

не темата а въпроса е общ

май обаче не сте прочели първото ми съобщение

питам отново кой е прав и кой е крив и има ли криви въобще?

защо се дели света на мъже и жени и защо щом не можем едни без други се плюем взаимно?

нямам намерение да ви скарвам

искам да знам мнението ви

и нека никой не се сърди за чуждото мнение, защото е перфектно известно, че всяко правило си има изключение

И сме по-красиви и сме по-добри biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Майтапя се!Ами аз не мисля,че може да се разграничат жените и мъжете,кой бил по добър...ми в какво?Всеки е добър за себе си.

не темата а въпроса е общ

май обаче не сте прочели първото ми съобщение

питам отново кой е прав и кой е крив и има ли криви въобще?

защо се дели света на мъже и жени и защо щом не можем едни без други се плюем взаимно?

нямам намерение да ви скарвам

искам да знам мнението ви

и нека никой не се сърди за чуждото мнение, защото е перфектно известно, че всяко правило си има изключение

<{POST_SNAPBACK}>

Продължавам да твърдя, че не е ясно за какво говорим. Прави, криви - за какво? Понякога мъжете са прави за едно, жените за друго. Кои са по-добри - пак в какво?!

За това, че не можем едни без други мисля, че няма спор, а за плюенето - не смятам, че е толкова разпространено. Може би сред незадоволени и самотни хора, на които им е крив целия свят.

Много пъти ми се е случвало да не харесвам някои черти на жените, но ги приемам, защото сте си такива - понякога лигави, понякога не знаете какво искате... мога да продължавам. Но пак - това си ви е чара.

И ние мъжете си имаме много трески за дялкане, но както казах - то си е двустранно.

Жената допълва мъжа точно толкова, колкото мъжът допълва нея самата. Заедно ставаме едно цяло. Ето защо цял живот търсим нея/него. Търсим ли търсим, попадаме на различни хора, някои ни дразнят, други ни харесват. Някои са ни криви други са ни прави. В този ред на мисли няма криви и прави, защото всеки си има гледна точка и всеки търси "своето". Дано го намери :)

• Автор
Жената допълва мъжа точно толкова, колкото мъжът допълва нея самата. Заедно ставаме едно цяло. Ето защо цял живот търсим нея/него. Търсим ли търсим, попадаме на различни хора, някои ни дразнят, други ни харесват. Някои са ни криви други са ни прави. В този ред на мисли няма криви и прави, защото всеки си има гледна точка и всеки търси "своето". Дано го намери :)

<{POST_SNAPBACK}>

добре ама не ви разбирам нещо

защо смятате,че аз искам да разбера само кой е крив, а не дали въобще има криви

отговори те ви са си пефектни, точно това, което целях - да ви проверя

във форума намерих много изказвания показващи или само едните или само другите в лоша светлина

затова исках да знам дали възприемате и лошата страна или сте склонни да я критикувате до немайкъде

аз лично смятам че перфектно се допълваме, но и че има както лигави жени тка и лигави мъже

както мъжествени госпда така и мъжкарани

въпросът е до каква степен това е допустимо - едното да прелива в другото (ето ти конкретен въпрос, fifa:))

Не я разбирам нещо тая тема,аз не се карам със жените защото са жени.Едните без другите немогат.

Много зле темата ... и аз немога да разбера защо трябва да съм против ф-четата ? Нещо конкретно ли са го изтормозили пича или по принцип не ги обича нз , обаче да уточни повечко какво цели с темата ...

...защо смятате,че аз искам да разбера само кой е крив, а не дали въобще има криви

отговори те ви са си пефектни, точно това, което целях - да ви проверя....

<{POST_SNAPBACK}>

Тест ли ни провеждаш? :)

• Автор
Много зле темата ... и аз немога да разбера защо трябва да съм против ф-четата ? Нещо конкретно ли са го изтормозили пича или по принцип не ги обича нз , обаче да уточни повечко какво цели с темата ...

<{POST_SNAPBACK}>

човече аз съм момиче:clap::):P:);)

и не са ме тормозили

пробвам ви малко:)

Темата беше повдигната на последната среща на kaldata и остана широко отворена... ;) Обсъждаше се дали мъжете са по-умни и т.н. :) Аз отново давам отговора си - не, мъжете НЕ СА по-умни от жените. И жените НЕ СА по-умни от мъжете. Говорим за потенциал.

Колкото до темата тук - тя е малко по-обща. И все пак - няма прави и криви. ;)Света не е толкова прост, че да се дели така...

И малко интрига да внеса, за да стане по интересно.

Мъжкия мозък бил около 1350 грама (леле че много :nono: ), а на жените далеч по-малко. Какво да си говорим повече. Не напразно в миналото не са им давали да гласуват. Да не говорим, че почти във всеки един конфликт, в основата е жена (примерно Хубавата Елена де се пуснала на Парис).

Айде, масълцето е ливнато в огъня, остава само да се дръпнем и да гледаме как гори. biggrin.gif

Както е изпял певецът:

Ах жени прекрасни стеее....

Обичаме ви. cool.gif (намигвам съблазнително на девойката, която чете поста в момента, да е по снисходителна спрямо мене) :wors:

Умен мъж + умна жена = романс

Умен мъж + глупава жена = афера

Глупав мъж + умна жена = сватба

Глупав мъж + глупава жена = бременност :wors:

• Автор
Умен мъж + умна жена = романс

Умен мъж + глупава жена = афера

Глупав мъж + умна жена = сватба

Глупав мъж + глупава жена = бременност    :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

бравос

много готин:nono:

а както казах аз не се обиждам(надявам се за всички да е така

а що се отнася до теглото на мозъка така си е

но остава един въпрос

как уж умния Адам се подлъдал по уж безмозъчното си ребро?

не го казвам за да обидя накого просто ми е малко парадоксално

бравос

много готин:speak:

а както казах аз не се обиждам(надявам се за всички да е така

а що се отнася до теглото на мозъка така си е

но остава един въпрос

как уж умния Адам се подлъдал по уж безмозъчното си ребро?

не го казвам за да обидя накого просто ми е малко парадоксално

<{POST_SNAPBACK}>

Започнал е да мисли с грешната глава явно. cool.gif

Всичко е в рамките на шегата, нека нежния пол не се засяга. Просто ми е много приятно да се дракам на тая тема въпреки, че не ги мисля нещата така както ги представям тук. Забавлявайте се. :bye:

Редактирано от Maximilian (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.