Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как предпочитате да четете електронни издания?

94 гласували потребители

1. 1. Къде четете електронните издания на книгите?

• На настолния компютър
      44%
    • На електронен четец
      42%
    • На телефона си
      12%
  2. 2. Какъв тип електронно издание предпочитате?

• PDF-скан
      37%
    • Текстови файл
      62%
  3. 3. Бихте ли използвали електронна библиотека, в която има само сканирани книги във формати PDF или DjVu (не се предлагат текстови файлове за четене офлайн)?

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Киндъл е невероятно удобно! На книгите най-големият им недостатък е, че като ги дадеш на някой, обикновено не се връщат обратно.

• 4 месеца по-късно...

И мен ме блазни да си взема някой Киндел, но все си мисля, че Samsung S3 има прилично голям екран и не ми се носи още едно устройство в чантата, по-голямо и от него...Иначе книгите ги смъквам основно от chitanka.info и ги чета през телефона с Cool Reader - идеалното приложение за целта :)

• 1 година по-късно...

на Самсунг му пада батерията за нула време, знам, защото имам samsung note 2  с 5,5 инчове екран. Освен това натоварва очите, независимо какви настройки се правят с яркостта, просто екрана излъчва светлина. И не може да се чете на пряка слънчева светлина, нещо, което е удбоно когато човек е на плаж. Най-добре е да си купите един kindle glare, доскоро го има промоция за 100 лв, покрай черния петък. Иначе е 179 лв. Това е най-добрия четец за парите си. 

Редактирано от Puppet Master (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...

Преди два дни получих първия ел. четец в живота си. Определено най-добрата ми инвестиция досега. Моделът е Bookeen Cybook Muse Essential 6" и е фантастичен (нарочно избрах модела без подсветка и никак не съжалявам за това). Определено надмина очакванията ми. Възможно най-ергономичният дизайн, който мога да си представя, много удобно разположени бутони за превъртане напред-назад и извеждане на опциите, с думи прости - доволен, предоволен и две педи отгоре. Четенето никога не е било толкова комфортно! Имам немалка библиотека с хартиени издания (в този си вид книгата си остава, поне за мен, светиня), но каквото мога ще го намеря и в електронен вариант и ще си го прехвърля на четеца, за да си чета комфортно с една ръка.

• 2 месеца по-късно...

Аз си обожавам старата школа - книжните издания. Новите заглавия винаги си ги купувам и си обогатявам материалната бибклиотека.

Имам и киндъл за по-старите книги, които вече нямат тираж.  Не купувам нови книги в електронни издания.

Завършена картина. :)

• 2 години по-късно...

Не съм особено читател,но когато имам възможност,като пътувам чета от телефона си най вече.Най ми е удобно там :)
Макар,че не може да се замести удобството на лаптопа,примерно.

• 2 месеца по-късно...

На мене ми е по удобно да чета на компютър отколкото на телефона 

• 4 месеца по-късно...

Киндълът си е неразделна част от мен. Все още не съм намерил, по-удобен и по-компактен вариант за четене  на книги

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.