Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте,имам следният случай: Сключих договор с Vivacom-като си оставих номера от Globul (прехвърлих си номера) и започнаха главоболията!!! Обслужващият персонал от офиса в гр.Костенец на Vivacom са ми платили сметката към Globul за да могат да ми прехвърлят номера.(Парите са ги дали от тяхният джоб). Минаха 5 дни и започнаха да ме наказват: 1. Служителите в офиса на Vivacom в гр.Костенец си позволяваха да ми спират телефона с предлог че,съм подал заявление(устно),за загубена карта-(открадната). 2.Аз разбира се се обаждам на оператор,подавам си данните и те гопускат отново. 3.Служителите от офиса проверяват дали работи телефона и пак същото. 4.Аз пак се обаждам на оператора, но този път тези от офиса ми сменят и паролата за тайният отговор-и аз немога да си пусна телефона. 5.Отивам пак в офиса и ги питам за отговора на тайният въпрос-немиго дават близо 1час-докато една служителка не разговаря с оператора който аз бях набрал от чужд телефон. 6.Телефона разбира се беше спрян-сменена парола-получих новата парола и в рамките на един час ми пуснаха телефона. 7.Заявиха ми категорично че,ще ми начислят не платената сметка от мен към Globul (която сметка е платена от тях) към новата фактура. Аз въобще не съм им казвал да ми плащат сметката към Globul!!! Питам се какво да направя??? Дали въобще трябва да има тази компания такива консултант-продавачи??? Според мен тези(тази) консултант-продавач(И) трябва да бъде(ат) наказана(и). Със сигурност знаят всичките работещи в офиса-затова трябва да е колективно наказанието!!! Просто и ясно-това изнудване от тяхна страна просто няма граници!!! Благодаря Ви за отделеното време...

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Доколкото съм запознат портване на номер става само след като са заплатени всички сметки към стария оператор.

По принцип,сметката към Глобул трябва да си платиш лично ти, а не служителите от офиса. Предполагам, че получават някакъв бонус при преноса на номера и са ти платили сметката за да ускорят процедурата при преноса.Коректно от твоя страна,е да им възстановиш сумата.Не си написал за каква сума става на въпрос,но предполагам,че не е чак толкова голяма.След което, твоите проблеми ще останат в миналото.Също така,няма основание да ти начислят тази сума към сметката(те го знаят,но само те заплашват).

Няма такава процедура по която служителите в магазина да ти плащат сметката към Глобул от собствения си джоб. А по повод обявяването на картата за открадната, можеш да си зададеш условие, да ти се спира картата само ако се обаждаш от определен номер.Но незнам дали ще стане по телефона от 123 или трябва да пишеш заявление. Ако подаваш писмено заявление, разкажи и за опасенията ти, че служителите от магазина умишлено ти обявяват картата за открадната.Ако наистина те са се обаждали от служебните им телефони здраво ще го закъсат. Смяната на тайния въпрос от магазин мисля, че става със заявление в което ти си пишеш новия отговор.Ако те са го сменяли и нямат документчето пак ще ги хванат.

• Автор

Здравейте и за много години,това за съобщението за загубена или открадната карта,задължително само собаждане или от офиса чрез компютрите става???-Мога ли някак да поискам да видя кой(я) си е позволил това???-Дайте някаква насока. За смяната на парола със сигурност става пак чрез компютрите (защото те ми знаят всички данни),за близките 5 дни до вчера(6.1.2012),телефона го бяха спирали 5 пъти-(на ден дори и по 2 пъти) ,(а за паролата дори (специялно за 6.1.2012) 3 пъти в рамките на час),защото операторите го изискват за да го пуснат отново. Интересуваме също дали мога да получа някакво обезщетение (поне една месечна такса да ми заплатят тези“продавач-консултанти“)???

Много странна история. Защо не подадеш една писмена жалба до Vivacom на адреса от тази страница: http://vivacom.bg/bg/residential/help_and_advice/contact_us или чрез формата им за връзка, пак от същата страница ? Опиши подробно, какъв е случая, а ако не си доволен от отговора, се оплачи в КЗП.

• Автор

Мислех че са по-добри от Globul но като че ли е по зле-незнам ще пробвам. Писах онлайн оплакване до тях(Vivacom),ще трябва да изчакам 3 дни работни,(за оплакване се чака 20 работни дни),а до Комисията за Защита на Потребителя къде се подава жалба онлайн-немога да намеря???

...

Аз въобще не съм им казвал да ми плащат сметката към Globul!!!

...

Доброволно дадени пари не подлежат на връщане и служителя който ти е платил сметката не може да има законни претенции.

• 4 години по-късно...
  • Автор
на 6.01.2012 г. at 10:42, invinoveritas написа:

Здравейте,имам следният случай: Сключих договор с Vivacom-като си оставих номера от Globul (прехвърлих си номера) и започнаха главоболията!!! Обслужващият персонал от офиса в гр.Костенец на Vivacom са ми платили сметката към Globul за да могат да ми прехвърлят номера.(Парите са ги дали от тяхният джоб). Минаха 5 дни и започнаха да ме наказват: 1. Служителите в офиса на Vivacom в гр.Костенец си позволяваха да ми спират телефона с предлог че,съм подал заявление(устно),за загубена карта-(открадната). 2.Аз разбира се се обаждам на оператор,подавам си данните и те гопускат отново. 3.Служителите от офиса проверяват дали работи телефона и пак същото. 4.Аз пак се обаждам на оператора, но този път тези от офиса ми сменят и паролата за тайният отговор-и аз немога да си пусна телефона. 5.Отивам пак в офиса и ги питам за отговора на тайният въпрос-немиго дават близо 1час-докато една служителка не разговаря с оператора който аз бях набрал от чужд телефон. 6.Телефона разбира се беше спрян-сменена парола-получих новата парола и в рамките на един час ми пуснаха телефона. 7.Заявиха ми категорично че,ще ми начислят не платената сметка от мен към Globul (която сметка е платена от тях) към новата фактура. Аз въобще не съм им казвал да ми плащат сметката към Globul!!! Питам се какво да направя??? Дали въобще трябва да има тази компания такива консултант-продавачи??? Според мен тези(тази) консултант-продавач(И) трябва да бъде(ат) наказана(и). Със сигурност знаят всичките работещи в офиса-затова трябва да е колективно наказанието!!! Просто и ясно-това изнудване от тяхна страна просто няма граници!!! Благодаря Ви за отделеното време...

Здравейте,тази компания краде интелектуален труд!!!

Закупих лаптоп (на лизинг),от тази компания,сега лаптопа ми иска -Windows трябва да се активира...

Защо при закупуването на лаптопа с инсталирана оп.система не дават диск на Windows?

Според мен,Виваком разпространява лаптопи с незаконни операционни системи.

Сега ще чакам да спрьт Windows oт M$.

Ти па защо пищиш? И за какви цитираш мнение от повече от 4 години без никаква връзка? Отговаря се с <Отговор>, а не с <Цитат>.

Потребителският софтуер си е работа на потребителя. Обади се по телефона за инструкции като не вдяваш. Или поне потърси из нета.

И не си ти да кажеш кой какво краде. Имаш си договор, радвай се и плащай. Аре у лево!

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

преди 50 минути, invinoveritas написа:

Закупих лаптоп (на лизинг),от тази компания,сега лаптопа ми иска -Windows трябва да се активира...

Защо при закупуването на лаптопа с инсталирана оп.система не дават диск на Windows?

Ти за сигнал до КЗП да си чувал? Защо не си търсиш правата при Виваком тогава?

преди 4 часа, invinoveritas написа:

Защо се навираш в стара тема (само щото в заглавието има Виваком), а не си пуснеш нова ?

Какъв диск очакваш да получиш, при купуването на машина с OEM лицензиран Уиндоус ?

преди 4 часа, Филипов написа:

Ти па защо пищиш? И за какви цитираш мнение от повече от 4 години без никаква връзка? Отговаря се с <Отговор>, а не с <Цитат>.

Потребителският софтуер си е работа на потребителя. Обади се по телефона за инструкции като не вдяваш. Или поне потърси из нета.

И не си ти да кажеш кой какво краде. Имаш си договор, радвай се и плащай. Аре у лево!

За какъв потребителски софтуер иде реч - човека си пише "закупуването на лаптоп с инсталирана оп.система" ?

Все едно да си купя кола и да иска активация на ОС на бордовия комп.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.