Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вашите снимки на цветя

Featured Replies

20425967328_19ddf01bc6_b.jpg_M2A4926 by Romeo Ninov, on Flickr

• Отговори 726
  • Прегледи 93,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

• 2 седмици по-късно...

Лилии и магнолия:

21215077640_cc6de332b4_c.jpg

21392316912_45c83681a6_c.jpg

21411551181_0b50b98987_c.jpg

• 3 седмици по-късно...

Успях да кача няколко снимки, защото в полето за отговор имаше квадратче за качване на снимки, а не можех да пиша. Сега мога да пиша, но нямам такова квадратче:) от 2-3 дни. Виждам "Добави други файлове". Бихте ли ми казали, как да използвом тази възможност? 

Сега пробвах отново ... всичко е наред. Има изискване за максимален общ размер 1,47 МВ. Само една снимка ми е под 1,47 МВ. Моля, който знае да ми каже, как да снимам под изискуемия размер.

Редактирано от Мария Калошева (преглед на промените)

Успях да кача няколко снимки, защото в полето за отговор имаше квадратче за качване на снимки, а не можех да пиша. Сега мога да пиша, но нямам такова квадратче:) от 2-3 дни. Виждам "Добави други файлове". Бихте ли ми казали, как да използвом тази възможност? 

Сега пробвах отново ... всичко е наред. Има изискване за максимален общ размер 1,47 МВ. Само една снимка ми е под 1,47 МВ. Моля, който знае да ми каже, как да снимам под изискуемия размер.

По-добре ползвайте външен хостинг за снимките. Примерно аз ползвам http://flickr.com/

post-251811-0-82651300-1334262323_thumb.

Ето как изглежда това горско цвете на пъпка082.thumb.JPG.789bc8a0898e987ce3fd5c7c0a

Иеееее, успях! :)

Благодаря на capnemo -  подсказа ми, че мога да поставям снимки, които вече съм направила ) и на Емил Костов за предложената от него програма за промяна размера на снимки в темата " Намалямане размера на снимки, как?" !

Лесно я свалих и уразмерих. Но май намалявам качеството ... или - не ?

21865211028_5ceb4960b1_b.jpg_M2A6279 by Romeo Ninov, on Flickr

Лесно я свалих и уразмерих. Но май намалявам качеството ... или - не ?

Разбира се че всяка програма, която променя размера намалява качеството на изображението (в абсолютни единици), защото премахва информация или добавя (несъществуваща) информация

Имам още един въпрос. Как да ползвам функцията "Добави други файлове"? 

Имате предвид във форума? Както ви споменах по-горе ползвайте външни хостове, защото имате ограничение в размера на файловете, които можете да качите във форума

Снимките съм ги оразмерила, според изискванията на форума. Какво да напиша в графата URL адрес?

СНимките се заграждат с друг таг, [ I M G ] тук е URL-a [ / I M G ] (без спейсове в таговете)

И ако ползвате фликър например той само ви генерира необходимите флагове

СНимките се заграждат с друг таг, [ I M G ] тук е URL-a [ / I M G ] (без спейсове в таговете)

И ако ползвате фликър например той само ви генерира необходимите флагове

Ако можех да разбера, каквото сте написали, сигурно щях да се справя сама с качването на снимки от опцията "Добави други файлове". :D

Ако можех да разбера, каквото сте написали, сигурно щях да се справя сама с качването на снимки от опцията "Добави други файлове". :D

Нека го кажа за трети път: във форума имате ограничено пространство за качване. Ползвайте външен сайт за целта, примерно http://flickr.com

Нека го кажа за трети път: във форума имате ограничено пространство за качване. Ползвайте външен сайт за целта, примерно http://flickr.com

За какво е тогава тази опция "Добави други файлове", след като не ми обяснавате как де се използва, а ми казвате за трети път да ползвам други сайтове, хостинги ...? Регистрирах се във  flickr.com. Нищо не се получи.

Надявам се да не Ви вдигам кръвното ... за четвърти път, може би :)

http:flickr.com

За какво е тогава тази опция "Добави други файлове", след като не ми обяснавате как де се използва, а ми казвате за трети път да ползвам други сайтове, хостинги ...? Регистрирах се във  flickr.com. Нищо не се получи.

Надявам се да не Ви вдигам кръвното ... за четвърти път, може би :)

http:flickr.com

Добавяне на нови файлове е за бързо добавяне на малки файлове и не е предвидено точно за снимки.

Във фликър отваряте снимка и долу в дясно намирате тази икона и кликате на нея

1.thumb.png.1071a05909eac2bbdb0f351b490d

След това на отворилия се екран кликате на BB Code като избирате разделителна способност по-малка от 1024 на дългата страна и копирате текста

2.thumb.png.d68bcc3632dd94834ee5ddeb3ab2

След това отивате обратно във форума и пействате това, което сте копирала по-горе

3.thumb.png.693c70c66184b7dad857f11505cb

Добавяне на нови файлове е за бързо добавяне на малки файлове и не е предвидено точно за снимки.

Във фликър отваряте снимка и долу в дясно намирате тази икона и кликате на нея

1.thumb.png.1071a05909eac2bbdb0f351b490d

След това на отворилия се екран кликате на BB Code като избирате разделителна способност по-малка от 1024 на дългата страна и копирате текста

2.thumb.png.d68bcc3632dd94834ee5ddeb3ab2

След това отивате обратно във форума и пействате това, което сте копирала по-горе

3.thumb.png.693c70c66184b7dad857f11505cb

Благодаря! Ще пробвам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.