Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Добри ли са следните конфигурации

Featured Replies

ПО ХУБАВО! не искам твоето мнение

Внимавай да не се объркат листчетата.Дууне ли ветъро край.

ПО ХУБАВО! не искам твоето мнение

А тогава защо сте пуснали тема?

Колегите ви обясняват, че за същите тези пари, които ще дадете за морално остаряла конфигурация от бакалия ( за която не знаете дали частите не са случайно върнати с дефект от някой клиент ), ще си вземете много по-хубав компютър с гарантирано чисто нови части, без лепенки по кутията, и компютър, който преди всичко ще ви служи отлично години напред!

Вие си решавате, но моля ви повече без такова отношение към хора, които искат да ви помогнат без да ви искат и стотинка!

Редактирано от programings (преглед на промените)

• Автор

не съм го обидил нали.. тогава . а вие сте много ..... щом коментирате ако има нещо да ми каже ще ми го каже

не съм го обидил нали.. тогава . а вие сте много ..... щом коментирате ако има нещо да ми каже ще ми го каже

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

2.7 Всякаква форма на spam (нежелани съобщения) е забранена, било то чрез постове или лични съобщения. Това включва всякакви реклами, верижни писма и др. съобщения, изключващи тема за помощ или обсъждане, или лична кореспонденция. Избутването на тема от автора й (bumping) не е разрешено с изключение на един пост в рамките на 48 часа. Този вид спам се определя като пост след последният ви пост, който не е уместен и не носи никаква нова (коригирана, допълнена) информация по темата.

2.18 Ако една тема бъде изчерпана или излезе по какъвто и да е начин от рамките на тези правила, по преценка на администраторите или модераторите, или по препоръка на някой потребител, може да бъде заключена. Ако се появи информация по темата, която трябва да се сподели с останалите потребители, добре е да се обръщате към администрацията на форума за съдействие по публикуването й.

Това важи за ВСИЧКИ от тук нататък! Темата е "Добри ли са следните конфигурации"!!! Спазвайте я. Аз не съм се засегнал, работех в отдел Обработка на щети на един от Застрахователите. Свикнал съм на грубо отношение. На всеки 1 дето много "разбира" има 3-4 които ми благодарят з аконфигурациите, които съм им представил. Това е доброволен труд и го правя с цел да помагам, подобно поведение го подминавам! Колегата предложи 2 чудесни конфигурации, но ние не извиваме ръцете на никого, нито какво да вземе, нито от къде! Само даваме съвети, нали?! Точка по тази тема! Ако някой има д аоправя нещо- ЛС!

Желая на автора успех в избора на нова конфигурация!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.