Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със SKYPE!Постоянно ми дава грешка?

Featured Replies

Здравейте,дано успеете да ми помогнете по някакъв начин!Постоянно ми дава грешка на скайп ,преинсталирах го няколко пъти ,но няма успех!Също така немога да сменя състоянието си в скайп на “отсъстващ“ !!! Ето линк със снимка : http://prikachi.com/...00/4340200e.jpg

• Автор

Здравейте,дано успеете да ми помогнете по някакъв начин!Постоянно ми дава грешка на скайп ,преинсталирах го няколко пъти ,но няма успех!Също така немога да сменя състоянието си в скайп на “отсъстващ“ !!! Ето линк със снимка : http://prikachi.com/...00/4340200e.jpg

Никой ли няма идеи ?!!?

Никой ли няма идеи ?!!?

Параметрите на компютърът са?Какви грешки показва в Еvent viewer?За да получите адекватен отговор трябва да дадете повечко информация.

опитайте с изтриване на директорията с конфигурацията му

Параметрите на компютърът са?Какви грешки показва в Еvent viewer?За да получите адекватен отговор трябва да дадете повечко информация.

Темата има история. Ето тук. Всъщност не разбрах дали мишмашът в домашната мрежа е оправен.

Темата има и предистория в общият чат, където предложиш преинсталация на Skype и след това го насочих към HJT...

• Автор

Оправих си домашната мрежа !Със скайп всичко съм пробвал ,преинсталация /няколко пъти /, изтриване на директорията,изтриване на файл shared.xml ,слагане на други версии на скайп и пак същото !Незнам как да покажа какви грешки дава в Event viewer ,параментри на компа : Motherboard: TOSHIBA | | NALAA Processor: Intel® Core™ i5 CPU M 480 @ 2.67GHz | CPU | 1573/133mhz Като станах днес пак имасхе грешка на скайпа !? И все още немога да си сменя присъствието на “отсъстващ“ !? Ето последната грешка от днес : Faulting application name: Skype.exe, version: 5.7.0.137, time stamp: 0x4f0c197f Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 6.1.7601.17651, time stamp: 0x4e211319 Exception code: 0xe0fafafa Вече се чудя данеби да е от уиндолса ми и драйверите на компа !? Слагам уиндолс 7 ултимейт 64 СП 1 ,а за драйверите използвам някоя програма /понеже нямам диск с драйвери/.Ако някой знае от къде мога да си намеря добра версия на уиндилс 7 64 !?

Редактирано от kosio8988 (преглед на промените)

• Автор

Оправих си домашната мрежа !Със скайп всичко съм пробвал ,преинсталация /няколко пъти /, изтриване на директорията,изтриване на файл shared.xml ,слагане на други версии на скайп и пак същото !Незнам как да покажа какви грешки дава в Event viewer ,параментри на компа : Motherboard: TOSHIBA | | NALAA

Processor: Intel® Core™ i5 CPU M 480 @ 2.67GHz | CPU | 1573/133mhz

Като станах днес пак имасхе грешка на скайпа !? И все още немога да си сменя присъствието на “отсъстващ“ !?

Ето последната грешка от днес : Faulting application name: Skype.exe, version: 5.7.0.137, time stamp: 0x4f0c197f

Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 6.1.7601.17651, time stamp: 0x4e211319

Exception code: 0xe0fafafa

Вече се чудя данеби да е от уиндолса ми и драйверите на компа !? Слагам уиндолс 7 ултимейт 64 СП 1 ,а за драйверите използвам някоя програма /понеже нямам диск с драйвери/.Ако някой знае от къде мога да си намеря добра версия на уиндилс 7 64 !?

Предложения,различни от изброените?! Продължава да дава грешки и спира да работи ?!

Предложения,различни от изброените?! Продължава да дава грешки и спира да работи ?!

Изглежда ми като проблем на ОС и/или вирус, и не мисля че има нещо общо със скайп

.....................

Ето последната грешка от днес : Faulting application name: Skype.exe, version: 5.7.0.137, time stamp: 0x4f0c197f

Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 6.1.7601.17651, time stamp: 0x4e211319

Exception code: 0xe0fafafa

....................

Откъде теглите инсталационния файл на Skype? При вас версията е 5.7.0.137. Текущата версия на Skype в момента е 5.8.0.154.

Опитайте да направите това, което е описано в тази тема, като обърнете внимание на коментара на TheUberOverLord. Явно при пълна деинсталация на Skype нещата се оправят. Там един човек е оправил Скайп, като е направил повече от една пълна деинсталация.

P.S. Опитайте, ако желаете да деинсталирате Skype с Revo Uninstaller, като изберете пълна деинсталация. Използвайте последните версии на програмите. Може да ги намерите тук, има търсачка. Ето алтернативен линк за MSI инсталатора на последната версия на Skype: тук.

• Автор

Сега се захващам !Попринцип тегля версията от скайп .ком

Аз имам 2 лаптопа със един и същ уиндолс ,като на този с проблемния скайп версията е 64 бит. На другия всичко си е нормално !Ако сега не се оправи ,ще сложа друга версия на уиндолс!

Сега се захващам !Попринцип тегля версията от скайп .ком

Аз имам 2 лаптопа със един и същ уиндолс ,като на този с проблемния скайп версията е 64 бит. На другия всичко си е нормално !Ако сега не се оправи ,ще сложа друга версия на уиндолс!

Ура ,имам успех ,деинсталирах го със Revo Uninstaller ,премахнах всички директори ,които съществуваха на скайп от всякъде !Свалих тази версия мкоято ме посъветвахте и след като я инсталирах открих проблема !Като си пуснах скайп ме пита дали искам на едно приложение да му дам достъп,зада мога да го свържа със фейсбук !Мисля ,че оттам е бил проблема !Благодаря на всички за съдействието :):wink12:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.