Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с WAMP

Featured Replies

Инсталирах Wamp Server, всичко тръгна след малко проблеми. Качих един сайт и реших да тествам как работи сървъра. Имам динамично IP, което предварително намерих, но когато го въведох в браузъра ми излезе следния прозорец с потребителско име и парола за DSL Router. Интернета ми е на VIvacom с рутер Comtrend...post-272951-0-06106100-1328194210_thumb.

Ако това е динамичното ИП на модем е номрално да ти иска User // Pass за него.

• Автор

Би трябвало да не става така, все пак други хора с динамично IP им се получава "уж". :D Какви трябва да са тези потребителско име и парола?

За да не пускам тема ще попитам в тази. За да е активен WAMP трябва ли компютъра да работи денонощно ? Благодаря за отговора

• Автор

DD-WRT, да, както всеки сървър за да се поддържа е необходимо. :)

DD-WRT, да, както всеки сървър за да се поддържа е необходимо. :)

Благодаря за бързия отговор ;)
  • Автор

Така, да, както и с 127.0.0.1 . Преди не го отваряше дори с локалхост, ако не добавиш порта - примерно: localhost:80 ! Преди малко от софтуера на рутера през моето "въпросно ip" намерих друго ip, което явно е моето щом зарежда сайта ми. Пробвах от друг компютър, установява се връзка. P:S: Ип-то, което открих после, беше с името на моят компютър. Не че съм наясно, но май това IP, което намирам през сайтове които "Откриват My IP" е явно на рутера :D Моля, някой да ме запознае ! :D

Редактирано от Niken Antikov (преглед на промените)

Разбира се че е на рутера :D Влезте в настройките на рутера и на Status трябва да можете да видите вашето реално IP. След това задавайте него в адрес бара и няма да има проблеми

• Автор

Всичките IP-та са почти еднакви, само последната цифра е различна например: 122.200.67.* - 122.200.67.1 ; 122.200.67.2; 122.200.67.3; Името на единия компютър го има два пъти и то с различни IP-та, които изтичат по различно време... Ето скрийншот: Π.П (19:13 02 ФЕВРУАРИ 2012): Сега започна да не ме пуска в phpMyAdmin като се опитвам да вляза като използвам за адрес моето ИП, поради грешка "Достъпът е отказан"! Това на какво се дължи ?

post-272951-0-03569300-1328200598_thumb.

122.200.67.* това е вашето IP другото са Geteway и DNS-а Нямам на идея за какво не можете да влезете в phpMyAdmin... причините може да са от неправилно въвеждане на парола и user до объркано IP или грешна конфигурация на самия уеб сървър

• Автор

Разбрах, че това IP досега което използвах за да преглеждам сайта си е вътрешно и се вижда само от моята мрежа! Иначе от трети лица - НЕ. Пробвах с www.no-ip.com, да видим дали ще стане нещо.

Разбрах, че това IP досега което използвах за да преглеждам сайта си е вътрешно и се вижда само от моята мрежа! Иначе от трети лица - НЕ. Пробвах с www.no-ip.com, да видим дали ще стане нещо.

трябва да направите NAT/port redirect на порта ви през маршрутизатора
  • Автор

А да попитам, известно ли е някому как се прави NAT/port redirect на Виваком рутер Comtrend и откъде?

Google ни е приятел, не враг.

Когато ти помогнаха, никой не спомена гугъла, плюс това не е правилна търсещата дума, която използваш. А по темата тук http://eobshtestvo.c...-btk-adsl-modem

Редактирано от eleena1999 (преглед на промените)

Когато ти помогнаха, никой не спомена гугъла, плюс това не е правилна търсещата дума, която използваш. А по темата тук http://eobshtestvo.c...-btk-adsl-modem

Да, също когато ми помагаха ти беше сред най-активните, а и какво е едно дебрикване, за което има "тонове" изписано в интернет в сравнение с една проста настройка ? Линка е за ZTE какво общо има с COMTREND ?

Редактирано от DD-WRT (преглед на промените)

• Автор

Рутерът ми е Comtrend CT-5367. Пробвах пренасочването, но няма ефект. Все още на мястото на ИП-то ми се зарежда софтуера на рутера. Къде бъркам ? Вече не мога да си намеря вътрешното IP на Apache.

Да, също когато ми помагаха ти беше сред най-активните, а и какво е едно дебрикване, за което има "тонове" изписано в интернет в сравнение с една проста настройка ? Линка е за ZTE какво общо има с COMTREND ?

post-272951-0-17720400-1328272126_thumb.

Рутерът ми е Comtrend CT-5367. Пробвах пренасочването, но няма ефект. Все още на мястото на ИП-то ми се зарежда софтуера на рутера.

А през съпорт сайта на Вивател?
  • Автор

През съпорт сайта на Виваком е същото.

А през съпорт сайта на Вивател?

• Автор

Сигурен ли сте че пренасочвате точно вашия ИП адрес?

Са съжаление не вече, преди беше този, но започна да се мени. Има няколко ип адреса към тази машина.

Са съжаление не вече, преди беше този, но започна да се мени. Има няколко ип адреса към тази машина.

Ами тогава настройте статичен адрес и ограничете раздаването на динамични адреси

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.