Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спомняте ли си сънищата?

Featured Replies

Аз вече от един месец си правя дневник абсолютно всяка сутрин.Научих се да си спомням всеки сън,всяка нощ с пълни подробности.И си спомням всичко толкова реално все едно съм го изживял вчера.Дори,ако сънят ми е харесал,сутринта мога веднага да попадна в пряка фаза на сън,ако не се размърдам и се сетя какво съм сънувал.Вие спомняте ли си сънищата?

Аз вече от един месец си правя дневник абсолютно всяка сутрин.Научих се да си спомням всеки сън,всяка нощ с пълни подробности.И си спомням всичко толкова реално все едно съм го изживял вчера.Дори,ако сънят ми е харесал,сутринта мога веднага да попадна в пряка фаза на сън,ако не се размърдам и се сетя какво съм сънувал.Вие спомняте ли си сънищата?

Чел съм, че хората забравят 90% от съня си в 10-те минути след като се събудят. Аз не съм си правил дневник, обаче помня повечето си сънища. Понякога се опитвам да изтълкувам сънищата в http://sanovnik.bg/ ама много много не им вярвам на тия съновници.

Редактирано от white_wolf_ (преглед на промените)

• Автор

Еми аз от около месец си спомням сънищата доста време след,като съм се събудил.Сънищата могат да ти покажат минали животи.Дори онази вечер се осъзнах в съня си и преди да се събудя осъзнах,че летя в кухнята у нас,после мернах картините в спалнята и в следващия момент се събудих.Явно астралното тяло пътува всяка вечер докато спим,но просто не го осъзнаваме и като се събудим всичко е пълна каша :)

Дневник не си водя, но много сънища помня и до днес.

Колкото до съновниците - те са само ключ -

от тук нататък ти трябва да разгадаеш посланието, което не е хич лесно.

Дори онази вечер се осъзнах в съня си и преди да се събудя осъзнах,че летя в кухнята у нас,после мернах картините в спалнята и в следващия момент се събудих.

В един сайт пишеше също, че ако осъзнаеш, че сънуваш в съня си можеш да го контролираш.

В един сайт пишеше също, че ако осъзнаеш, че сънуваш в съня си можеш да го контролираш.

Но не винаги се получава.

И аз съм сънувала кошмари - някои ги прогонвах с мисълта че са сън, а не действителност, но някои не можех.

• Автор

Не знам,но аз като напълно се осъзная и сънувам кошмар,веднага си представям някакъв тунел/дупка в земята.Скачам в него и усещането е все едно падам от високо.В следващия момент се будя и тази техника винаги работи идеално.В много сънища съм се осъзнавал.Един път се осъзнах в стаята на долния етаж,където живее баба ми и разбрах,че мога да контролирам съня си.Направих голяма простотия-напълних стаята със столове(около 20-30).В следващия момент фокусирах столовете толкова добре,че в следващия момент се зачудих дали сънувам или е действителност.Беше толкова реално,колкото сега е,докато щракам под клавятурата.Изведнъж се изплаших и в следващия момент се събудих в леглото.Скоро не съм имал такъв сън,че да се осъзная на 100% и ме е яд,че трупах столове тогава,а не направих нещо друго :D.

Съвсем на сериозно казвам това, че като малък в съня си сънувах кошмари и някъде по средата на съня, когато стане "напечено", аз осъзнавам че сънувам и си отварям очите точно когато си казвам на сън, че сънувам. Това е малко като филма Inception.

Преди два дни сънувах някакви кошмари, от които си спомням само последния епизод - намерих шапка пълна с бял боб и ...оси. Събудих се от ужаса който изпитах, намирайки "находката"...

• 2 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Преди време сънувах красив град, отпред с каменни огради и порта, през която аз само надничах и в съня знаех, че това е раят, но мога да вляза там при определени условия....

Скоро попаднах в интернет на снимки на остров Санторини. Като в де жаву видях града от съня си!

Преди време сънувах красив град, отпред с каменни огради и порта, през която аз само надничах и в съня знаех, че това е раят, но мога да вляза там при определени условия....

Скоро попаднах в интернет на снимки на остров Санторини. Като в де жаву видях града от съня си!

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=RBsSopfM6Ys

наистина има определени условия за да влезеш в рая, условието е да почнеш да пускаш повече мисловна (телепатична) енергия за извънземните астрални (нашественици) разуми, във следващия ти сън може да ти покажат примерно как се е строяла някоя пирамида да вземем в Египет защото тя пирамидата се е строяла навремето под тяхно ръководство .......

А не е ли възможно наистина да е де жаву?Някога ,от някъде да са се запечатали в подсъзнанието спомени за видяно от снимка,филмов материал,каталог и в един момент при определено обстоятелства да нахлуят в същинският разум като нещо познато...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.