Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Bruteforce и Backtrack 5

Featured Replies

• Автор

намерих много дистрибуции, но коя точно имаш предвид ?

говоря за дискусии!!!

Само за Backtrack и нищо друго, кое е това, което имаш предвид ?

с веп си работи на 100%. с ВТ5-Р1 съм на флашка. като опъна wpa2/psk na рутера и заспивам да чакам разпознаването.

минава си в монитор мод, намира си мрежи и т.н.

за handshake трябва докато събираш пакети някой да ползва мрежата БЕЗЖИЧНО

Кое приложение ми трябва ?

• Автор
ли е брутфорса, който ми трябва ?

ли е брутфорса, който ми трябва ?

Не, прегледай писанията на gat3way тук:

http://www.linux-bg.org/forum/index.php?topic=41695.0

http://www.linux-bg.org/forum/index.php?topic=41723.0

както и други негови постове там, в момента не мога да намеря дискусията, която заформихме, беше много забавна :)

И на сайта му има интересни неща

• Автор

Не, прегледай писанията на gat3way тук:

http://www.linux-bg....p?topic=41695.0

http://www.linux-bg....p?topic=41723.0

както и други негови постове там, в момента не мога да намеря дискусията, която заформихме, беше много забавна :)

И на сайта му има интересни неща

Тези теми са ми познати, прочетох ги, но кажете някой лесен начин за бектрек. Начинаещ съм, но имам опит с WEP. Под WPA искам пароли, който са прости. За тях кой вариант е най-производителен ?

Тези теми са ми познати, прочетох ги, но кажете някой лесен начин за бектрек. Начинаещ съм, но имам опит с WEP. Под WPA искам пароли, който са прости. За тях кой вариант е най-производителен ?

Аман от пишман хакери, дадох по-горе една книга, прочитате я и след това ще говорим!!!
  • 2 месеца по-късно...

Направо ще ме убиете. Не става само да си търсиш готови решения и да не знаеш какво правиш. Това че са написали някое туулче ( което успешно си ползвал от някакъв пример ) и това не значи , "имаш" опит с WEP. Както каза capnemo - четене му е майката, ако за 2 години и половина не си намерил търсената информация ...... накъде си се запътил да се мъчиш ?

• Автор

Направо ще ме убиете. Не става само да си търсиш готови решения и да не знаеш какво правиш. Това че са написали някое туулче ( което успешно си ползвал от някакъв пример ) и това не значи , "имаш" опит с WEP. Както каза capnemo - четене му е майката, ако за 2 години и половина не си намерил търсената информация ...... накъде си се запътил да се мъчиш ?

Прав си, намерих и им хванах цаката. Научих терминологията и знам кое си заслужава да се пробва и кое е безсмислено. И най-важното-вече знам какво търся и какво правя, докато опитвам и си убивам времето

Редактирано от DD-WRT (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Чета и не вярвам на ушите си. Никой ли не може да обясни на човека за grimwepa или за gerix? Аз постояно съм по командировки и знам какво е да си без интернет. Пробвах с мобилните ни ( флашки ) и то големия нет. Който се интересува да фрасне мрежа, нека ми пише на лично, но преди това да си дръпне последната backtrack5 r2, за да не правим допълнителни инсталации на някои програми. Успиваемоста е 50% сигурна за WPA. А за WEP понякога е въпрос на трафик, макар, че самите програми имат опцията за искуствено създаване на такъв, но не винаги се получава. Въпрос на чакане.

Редактирано от lefkion (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.