Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на лаптоп до 1400лв

Featured Replies

Здравейте, приятели. Бих желал да ми препоръчате лаптоп до 1400лв. Основно ще се ползва за работа с програми като Фотошоп, Илюстратор, Синема4Д и изграждане на уеб сайтове. Чат пат може да поцъкам някоя нова игрица. Това, на което наблягам е корпуса да не загрява много и дизайна. Не знам как стоят въпроса с батериите, чух че са падали бързо, но ще е хубаво да държи нормално към 4-5 часа. Също така не знам какъв дисплей да избера, матов или гланцов, подходяща за моята работа.

Редактирано от hakioo (преглед на промените)

http://laptop.bg/laptops-lenovo-Ideapad_Y570-lenovo_ideapad_y570_59325418 Това ще те задоволи, надявам се. Може да добавиш и рам, без да надхвърлиш бюджета.
  • Автор

http://laptop.bg/lap...d_y570_59325418

Това ще те задоволи, надявам се. Може да добавиш и рам, без да надхвърлиш бюджета.

Да, и аз се бях ориентирал към този, но чух че при продължително работа или при тежки игри много загрявал, корпуса почвал да пари.

Лаптопа е средство за мобилна работа, а не за стационарна. Мобилната предполага да е краткотрайна. Иначе се ориентирай към РС. Лаптопа е РС+ отоплителен уред...факт...

Редактирано от pataran (преглед на промените)

• Автор

Спрях се на този. Дизайна ми харесва, един приятел има подобен и твърди, че не загрявало много. Дано батерията държи донякъде. Видео картата определено не по-добра от тази на IdeaPad, но пък както казах много игри няма да играя.

Редактирано от hakioo (преглед на промените)

Петре това хич не е добър избор. И като процесор и като видео е по-слаб. Да не говорим че е с платена ОС което му покачва цената. А и от тия мошеници никой не пазарува.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Пластмасов Dell с i3 процесор... Видя ли въобще бщджета и за какво ще се ползва???

• Автор

Също така си харесах този, но със 8 гб рам се качва към 1500лв. И все пак ако си заслужава бих се понапънал малко.

Аз бих си взел този - http://laptop.bg/laptops-hp-ProBook_4730s-hp_probook_4730s_A1E71EA но с 8 ГБ РАМ и с диск на 7200 ;)

Да, задължително да се търси лаптоп с резолюция по-голяма 1366х768, че на тая си е жива мъка да се върши каквато и да било работа, после силно препоръчително е да има бърз диск(7200rpm) и ако останат пари, 8GB RAM.

ASUS от серията K53 се справят много добре с охлаждането. Аз имам такъв, играя по няколко часа натоварващи игри (Crysis 2, Rage и т.н.) и досега не съм имал проблеми с прегряване.

На теб ще ти отговоря така - купуваш си лаптоп или на Леново, или на Дел!

Всичко останало е компромис.

Аааа...щях да забравя - лаптопа да е с твърд диск, който се върти на 7200 rpm, и с безплатна ОС!!!

Редактирано от C.O.M.O.D.O (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.