Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

TP-LINK TL-WR340G и SE Xperia X8 - проблем

Featured Replies

• Автор

да точно така е пробвах да вляза в гугъл с експирията и не става

не може да се свърже с никакъв линк абе все едно да имаш обхват на телефона но да не можеш да звъниш

не може да се свърже с никакъв линк абе все едно да имаш обхват на телефона но да не можеш да звъниш

с лап топ не съм пробвал защото нямам 192.168.0.1 е адреса на рутера

с лап топ не съм пробвал защото нямам 192.168.0.1 е адреса на рутера

ако влизаш в рутера на 192.168.0.1 пробвай следното. В телефона се закачи към него и виж дали на настолното PC има нет. Пусни от PC-то ping до адреса на рутера. Влизаш в cmd и пишеш ping 192.168.0.1 и качи какво ти връща. Може да е ограничение по TTL

Редактирано от DD-WRT (преглед на промените)

• Автор

ако влизаш в рутера на 192.168.0.1 пробвай следното. В телефона се закачи към него и виж дали на настолното PC има нет. Пусни от PC-то ping до адреса на рутера. Влизаш в cmd и пишеш ping 192.168.0.1 и качи какво ти връща. Може да е ограничение по TTL

в компютъра има интернет ето и в cmd file:///C:/Documents%20and%20Settings/Sezgin/Desktop/DSC00266.jpg

в компютъра има интернет ето и в cmd file:///C:/Documents%20and%20Settings/Sezgin/Desktop/DSC00266.jpg

Качи снимката примерно на prikachi.com.

Потърси приятел да ти услужи с лаптоп и провери как е положението. Заключи мрежата комшиите да не ползват

иначе в cmd как е

няма проблеми

ахам ами като видя как е с лаптопа и ще пиша

Ще чакам :)

DHCP

Start IP Address:192.168.0.100

End IP Address:192.168.0.199

Address Lease Time:120 minutes (1~2880 minutes, the default value is 120)

Default Gateway: 0.0.0.0

Default Domain: тук е празно поле

Primary DNS:0.0.0.0

Secondary DNS:0.0.0.0

NETWORK>LAN

MAC Address:B0-48-7A-F2-EB-78

IP Address:192.168.0.1

Subnet Mask:255.255.255.0

NETWORK>MAC CLONE

WAN MAC Address:00-30-67-27-BA-E0

Според мен това е проблема. Задай 192.168.0.1 там и да видиме как е ;)

Според мен това е проблема. Задай 192.168.0.1 там и да видиме как е ;)

Защо да е проблем ? Аз моят 340g му клонирам мак адреса давам на static ip и заключвам мрежата и няма проблеми. Проблема е, ако DHCp-то е изключено, иначе то се настройва автоматично според ip аdress-а на рутера. В случая 192.168.0.1

Заради това:

Няма как мрежово устройство да излезе от локалната мрежа без зададен Default Gateway, независимо как го е получило като настройка - DHCP или на ръка :)

Почти нищо не разбрах от твоите настройки :shy11:

Заради това: Няма как мрежово устройство да излезе от локалната мрежа без зададен Default Gateway, независимо как го е получило като настройка - DHCP или на ръка :) Почти нищо не разбрах от твоите настройки :shy11:

при мен е достатъчно да клонирам мак адреса и да дам на статично айпи, заключвам мрежата и и имам WiFI, аз ползвам същия TP-LINK

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.