Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Внимателно премахнете хардуера

Featured Replies

Здравейте!Днес сутринта ми се появи следния досаден проблем.Долу в лентата с инструменти ми излезе иконка, на която пише внимателно да премахна хардуера.В който и слот да си сложа какво да е юсб винаги ми го показва.До сега никога не го е изкарвало.Но проблема не е там, че ми го изкарва, а проблема за мен е, че wireless-а ми е на юсб и така се свързвам към моята безжична мрежа и откакто се появи това "чудо" немога да се свържа към безжичната си мрежа (интернета).Сигурно се чудите тогава как аджеба в момента имам интернет?От виваком дават флашки с изключително бавен интернет и тази ми е подарък и реших да я използвам за да запитам как да отстрания този ми проблем.Благодаря предварително, ще ме извинявате ако не съм нацелил правилния подфорум където да питам :)

Имам някакъв спомен, че това се оправя с ресетване на настройките на USB-приемника през програмката за него. ;)

• Автор

Някакви идеи как по-точно става това :) Спешно моля за помощ...Скоро си носих компютъра на ремонт, не ми се дават пак пари за работа, която сигурно отнема 10 мин.

Трябва да има малки иконки долу вдясно на Taskbar-a за връзката и за USB-то и в тях трябва да има определени опции. Тази иконка, която е за USB-то, трябва да предлага възможност за включване и изключване на приемника; а тази за връзката - да се създаде профил с настройките на връзката с мрежата. Така че, иконката за USB-то би трябвало да свърши работа. Какво е правено преди да се появи този проблем?

Пробвайте устройството на друг компютър. Спокойно може и да си е заминало.

Нека първо да си види настройките, защото и аз съм имал такъв проблем, но като му зададох да го изключи и да го включи пак, се оправи. Понякога USB входовете обичат да правят подобни номерца.

• Автор

Трябва да има малки иконки долу вдясно на Taskbar-a за връзката и за USB-то и в тях трябва да има определени опции. Тази иконка, която е за USB-то, трябва да предлага възможност за включване и изключване на приемника; а тази за връзката - да се създаде профил с настройките на връзката с мрежата. Така че, иконката за USB-то би трябвало да свърши работа. Какво е правено преди да се появи този проблем?

Проблемът се появи от самото включване на компютъра.Преди това на миналия ден си работеше без грешка.Изключвам и включвам и юсб и компютър но проблема си остава същият.Програмата за wireless-а си се стартира намира си моята и други мрежи, но към никоя не иска да започне свързване :(

Пробвайте устройството на друг компютър. Спокойно може и да си е заминало.

Лошото е, че не си е заминало.Ходих до един познат с wireless флашката и я сложих открива си устройствата и започва свързване (опитва се но не се свързва понеже са с пароли, докато при мен изобщо не започва свързване)

Деинсталирай USB контролерите от Device manager, рестартирай, деинсталирай и инсталирай наново драйверите на устройството. Иконката не ти е проблема, тя излиза при включване на повечето USB устройства, особено сторидж такива.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.