Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с резолюция на дисплея

Featured Replies

Здравейте-значи забелязах че когато вляза в менюто на дадена игра и се опитам да настроя желаната резолюция която искам нямам голям избор в менюто има само 2 или 3 резолюции -- 1024x768-59Hz,1280x720-59hz,1366x768-59hz,последната е тази която се подържа от лаптопа ми.По-ниски от тези 800x600 но по-високи от 1366x768 никога не са се показвали.На стария ми лаптоп си спомням,която максимална резолюция беше 1280x800 можех да избирам доста по-високи резолюции от тази.Моля кажете как може да се оправи този проблем ще ви бада много благодарен

Каква е идеята на това да избереш по-голяма резолюция от тази, която е native за дисплея? В общия случай такава даже не се поддържа от панела и ако изобщо успееш да пуснеш нещо на по-голяма резолюция, ще виждаш примерно само горния ляв ъгъл на картината.

На новия Лаптоп инсталирал ли си коректно драйверите на видеокартата?

• Автор

На новия Лаптоп инсталирал ли си коректно драйверите на видеокартата?

не сам пипал нищо взех го със инсталиран уиндоус оригинален

не сам пипал нищо взех го със инсталиран уиндоус оригинален

дадоха ми и диск със лаптопа
  • Автор

Кажи каква ти е марката на Лаптопа?

Лаптопа е Dell inspiron 5010 i3 2.40Gz video ati radeon hd 550v 1Gb собствена памет
  • Автор

Максималната разделителна способност на монитора е 1366 x 768.

да знам че е толкова :( но стария ми лаптоп беше с по-малка разделителна способност от новия а можеше да се играе на по високи дори 1366x768

Редактирано от www543 (преглед на промените)

Видеокартата е външна, така че няма проблем да ти дава по- добра разделителна способност на играта. В опцийте на играта провери video settings. Когато Лаптопа не е натоварен работи със Standard video Controller. Изключват се даже и 2 от ядрата на процесора.

• Автор

Видеокартата е външна, така че няма проблем да ти дава по- добра разделителна способност на играта. В опцийте на играта провери video settings.

Когато Лаптопа не е натоварен работи със Standard video Controller. Изключват се даже и 2 от ядрата на процесора.

Търсил съм на всички които сам пробвал но няма по висока резолюция

Търсил съм на всички които сам пробвал но няма по висока резолюция

Интересно стария който беше с 128mb видео и споделена памет нямах проблем

Търсил съм на всички които сам пробвал но няма по висока резолюция Интересно стария който беше с 128mb видео и споделена памет нямах проблем

нямам идея данеби да е от видеодрайверите :mad:

Не говоря за разделителна способност, а затова каква карта засича играта. Коя е играта или игрите с които ти прави проблем?

• Автор

Не говоря за разделителна способност, а затова каква карта засича играта. Коя е играта или игрите с които ти прави проблем?

Как да разбера каква карта засича къде мога да разбера а и нали видеокартата е една нd550v.в момента играя на batllefield bad company 2 ,резолюциите са 3 1280x720 1024x768 1366x768 това ми показва в настройките на играта

• Автор

Виж тук за тази игра: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=j4gxkaZNUm0

Има нещо в настройките това е.

Благодаря за съдействието ще погледна :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.