Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Цифрова TV на PC монитор

Featured Replies

Здравейте,искам да попитам по какъв начин мога да си вържа монитора на компютъра към приемник на булсатком за да мога да гледам на него.Монитора ми е горе-долу стар и има само един вход VGA мисля,че се казва а приемника е с RCA изходи.Купих си такъв кабел но нищо не се получава.Благодаря ви предварително.

Няма как да се получи ! Единствено се получава само при HDMI-HDMI ! Пробвал съм какви ли не варианти и не ми се получи ! Виж в настройките на приемника какъв точно e сигнала на RCA ?!

• Автор

Няма как да се получи ! Единствено се получава само при HDMI-HDMI ! Пробвал съм какви ли не варианти и не ми се получи ! Виж в настройките на приемника какъв точно e сигнала на RCA ?!

Какъв трябва да е сигнала за да се получи и не мога ли да пусна сигнал от приемника към компютъра направо и чрез някаква програма да се направи да обръщам сигнала към монитора.

Здравейте,искам да попитам по какъв начин мога да си вържа монитора на компютъра към приемник на булсатком за да мога да гледам на него.Монитора ми е горе-долу стар и има само един вход VGA мисля,че се казва а приемника е с RCA изходи.Купих си такъв кабел но нищо не се получава.Благодаря ви предварително.

За каква цифрова телевизия на "Булсат" говориш, след като приемникът ти има само"а приемника е с RCA изходи."Имаш аналогов видеосигнал на изхода на приемника си и нищо повече. Правете разлика що е цифрова и аналогова телевизия, какви приемници ползвате/тук трябваше задължително да споделите модела/ и накрая кои цифрови канали гледате. Ама цифрови, а не да си мислите и слушате какво е написано в рекламите на "булсатком" И как ще гледаш цифрова телевизия, ако имаш да речем такава, на монитор с VGA вход! Каналите от твоя приемник можеш да ги гледаш на монитора с кепчер от изходите на приемника, който е вътрешен/на слот или външен/ това се отнася за видеосигнала, а звука ще си го слушаш през аудиокартата на компютъра.Повече нищо не може да се отговори по Вашият въпрос. А казаното от мен, можете да го постигнете с кепчер, който има входове за видеосигнал. Справянето с тази задача е много лесно и по възможностите на почти всички хора.

• Автор

За каква цифрова телевизия на "Булсат" говориш, след като приемникът ти има само"а приемника е с RCA изходи."Имаш аналогов видеосигнал на изхода на приемника си и нищо повече. Правете разлика що е цифрова и аналогова телевизия, какви приемници ползвате/тук трябваше задължително да споделите модела/ и накрая кои цифрови канали гледате. Ама цифрови, а не да си мислите и слушате какво е написано в рекламите на "булсатком" И как ще гледаш цифрова телевизия, ако имаш да речем такава, на монитор с VGA вход! Каналите от твоя приемник можеш да ги гледаш на монитора с кепчер от изходите на приемника, който е вътрешен/на слот или външен/ това се отнася за видеосигнала, а звука ще си го слушаш през аудиокартата на компютъра.Повече нищо не може да се отговори по Вашият въпрос. А казаното от мен, можете да го постигнете с кепчер, който има входове за видеосигнал. Справянето с тази задача е много лесно и по възможностите на почти всички хора.

Благодаря за изчерпателния отговор,един последен въпрос имам-със този кепчер ще стане ли или нещо подобно: http://www.dealextreme.com/p/easycap-usb-2-0-audio-video-capture-surveillance-dongle-11267

Благодаря за изчерпателния отговор,един последен въпрос имам-със този кепчер ще стане ли или нещо подобно: http://www.dealextre...ce-dongle-11267

Не съм правил с такъв защото не ми е попадал. Но би било редно да стане.Ако ли не, си купуваш стандартен за PCI слот и си разрешаваш проблема.Само когато питаш, трябва да знаеш че трябва да бъдеш изчерпателен с това, което искаш и с това, с което разполагаш. Ще се научите да мислите, защото тук няма гадатели. Отново не отговори на основните въпроси а продължаваш да питаш.

Ще стане с посоченият кепчер. Стига правилно да инсталирате софтуера. Погледнах го по обстойно. Даже мисля, че с него ще е по удобно. Но това, което ще гледате не е цифрова телевизия! Важното е качеството да е отлично!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Не съм правил с такъв защото не ми е попадал. Но би било редно да стане.Ако ли не, си купуваш стандартен за PCI слот и си разрешаваш проблема.Само когато питаш, трябва да знаеш че трябва да бъдеш изчерпателен с това, което искаш и с това, с което разполагаш. Ще се научите да мислите, защото тук няма гадатели. Отново не отговори на основните въпроси а продължаваш да питаш.

Ще стане с посоченият кепчер. Стига правилно да инсталирате софтуера. Погледнах го по обстойно. Даже мисля, че с него ще е по удобно. Но това, което ще гледате не е цифрова телевизия! Важното е качеството да е отлично!

Благодаря за помощта,а за да ви отговоря на въпросите модела на приемника е DL-STB-S300 от тия малките на булсатком които са за допълнителен приемник.Като казвам,че имам цифрова имах предвид,че имам приемник на булсат не,че са цифрови и очаквам нещо с перфектно качество.А за каналите кои гледам,гледам всички канали на булсат а и какво значение има кои канали гледам изобщо.

Благодаря за помощта,а за да ви отговоря на въпросите модела на приемника е DL-STB-S300 от тия малките на булсатком които са за допълнителен приемник.Като казвам,че имам цифрова имах предвид,че имам приемник на булсат не,че са цифрови и очаквам нещо с перфектно качество.А за каналите кои гледам,гледам всички канали на булсат а и какво значение има кои канали гледам изобщо.

Отговарям ви веднага!

Примерно гледате 60 програми от план да речем 14.80 лв. Нима мислите, че всичките тези 60 канала са цифрови?Ето, затова попитах, за да разбера кои са цифровите Ви канали, които гледате от вашият план.Ако се бяхте досетили, щяхте да ги изредите.

И така да те светна - има различни видеосигнали ;) Нищо , че все става дума за 3RCA :) С кепчъра който си показал трябва да стане ;)

• Автор

Отговарям ви веднага!

Примерно гледате 60 програми от план да речем 14.80 лв. Нима мислите, че всичките тези 60 канала са цифрови?Ето, затова попитах, за да разбера кои са цифровите Ви канали, които гледате от вашият план.Ако се бяхте досетили, щяхте да ги изредите.

Пакетът ми е пълният с HD каналите,но аз не искам да гледам само цифровите а всички,да ползвам монитора като телевизор,това ми беше мисълта.Благодаря отново за помощта.

Пакетът ми е пълният с HD каналите,но аз не искам да гледам само цифровите а всички,да ползвам монитора като телевизор,това ми беше мисълта.Благодаря отново за помощта.

Как така ти е пълен пакета + HD а са ти дали DL-STB-S300 ? Това дърво не хваща ХД програми или бъркам ?

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Как така ти е пълен пакета + HD а са ти дали DL-STB-S300 ? Това дърво не хваща ХД програми или бъркам ?

Не не бъркаш,имам друг приемник които е HD,но него сам си го сложил към телевизора в хола и си гледам там,а този малкия го взех скоро с идеята да си го сложа в стаята където е компютъра ми да има и там един,че жената с тия сериали ме убива.

Що трябва да ти бучи компютъра и да ти хаби ток като може да си боцнеш едно телевизорче (дори и евтино втора употреба) към приемника? Че по сателита преноса е цифров, няма съмнение, аналогови програми почти не останаха. Само че що ли си мислете е "цифрово" е синоним на високо качество? Хеппен пък булсатком, които са наблъскали 32 програми на транспондер на няма и 3 Mbit/s поток?

• Автор

Що трябва да ти бучи компютъра и да ти хаби ток като може да си боцнеш едно телевизорче (дори и евтино втора употреба) към приемника?

Че по сателита преноса е цифров, няма съмнение, аналогови програми почти не останаха. Само че що ли си мислете е "цифрово" е синоним на високо качество? Хеппен пък булсатком, които са наблъскали 32 програми на транспондер на няма и 3 Mbit/s поток?

Ами компютъра така или иначе не се спира пък и аз няма да го ползвам постоянно.Днес получих кепчера инсталирах му драйверите обаче немога да разбера как да си пусна картината на цял екран.С него има диск инсталирал съм всичко,самата програма е за запис от някакъв източник,когато я пусна си тръгва но картината е в едно малко прозорче и от никъде не мога да я извадя на цял екран.Някои ако използва същият или подобен ще съм му благодарен да подскаже от къде да го направя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.