Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ъпгрейд на конфигурация с дъно Asus P5S800-VM

Featured Replies

Здравейте имам дъно Asus P5S800-VM чучо гугъл ми дава следната информация за него P5S800-VM supports the lastest Pentium 4 CPU from Intel in LGA775 package. With 800MHz FSB, 1MB L2 cache, Hyper-Threading Technology and core-speed up to 3.6GHz and beyond. Intel's LGA775 Pentium 4 is one of the fastest desktop processors to dateя

Искам да ви попитам как мога са ъбгрейдна просесора с какъв по точно че не има разбирам до колкото разбрах позволява 2 ядрен момента сам с 2.66 пентим 4 и един гигабайт рам DDR 400 моля дай съвет какъв просеро

775 е умрял сокет. Ама както и да е. Какъв е бюджета?

• Автор

775 е умрял сокет. Ама както и да е. Какъв е бюджета?

Няма проблеми с бюджета вапроса е стане по добър мога са слоша 2 гб рам DDR2 че толкова си позволява ама незнам какъв да е процесора !

Е щом бюджета не е проблем, защо забиваш пари в нещо, което вече не се произвежда и е умряло?

Публикувано изображение

Ето ти съвременна платформа, в пъти по-производителна (разбирай бърза) от 775, с много пвоече възможности за ъпгрейд в бюджет до 250 лв.

• Автор

Е щом бюджета не е проблем, защо забиваш пари в нещо, което вече не се произвежда и е умряло?

Публикувано изображение

Ето ти съвременна платформа, в пъти по-производителна (разбирай бърза) от 775, с много пвоече възможности за ъпгрейд в бюджет до 250 лв.

Е не де въпроса ми е за просесор само трошляка не искам да си сменям бива и щом подърша двоядрен мен ми стига въпроса да кажете ако знаете какъв модел ще стане за да знам какво да търся ?

Ако беше за нова конфигурация направо от магазина щях да си купя а не да пиша моля кажете ако знаете какво по добро мога сложа Благодаря предварително !

Въпроса е че като купиш по-мощен и още 2GB DDR2 ще си дал пари като за нова конфигурация. Разбирай че си купуваш черно-бял телевизор от времето на пра-баба ти на цената на LCD.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Е не де въпроса ми е за просесор само трошляка не искам да си сменям бива и щом подърша двоядрен мен ми стига въпроса да кажете ако знаете какъв модел ще стане за да знам какво да търся ?

Ако беше за нова конфигурация направо от магазина щях да си купя а не да пиша моля кажете ако знаете какво по добро мога сложа Благодаря предварително !

Можеш да видиш кои процесори ти поддържа дъното http://support.asus....cyLktAZjt2bXqgs .За жалост това са стари едноядрени процесори, които няма да доведат до каквото и да е повишение в производителността и няма смисъл да се закупуват.Смисълът е в нова платформа и в събирането на пари за нея!А и дъното не поддържа ДДР2 памети!

Ще допуснеш грешка с това направо от магазина!

Редактирано от Daredevil_666 (преглед на промените)

• Автор

P5S800-VM supports the lastest Pentium 4 CPU from Intel in LGA775 package. With 800MHz FSB, 1MB L2 cache, Hyper-Threading Technology and core-speed up to 3.6GHz and beyond. Intel's LGA775 Pentium 4 is one of the fastest desktop processors to date.

Публикувано изображение

Ти майтап ли си правиш или живееш още през 2005 година?

• Автор

Публикувано изображение

Ти майтап ли си правиш или живееш още през 2005 година?

Не просто неразбирам от хардуер и затова питам ама явно няма да помогнете !

Ами ние ти помогнахме. Всичко, по-различно от моето предложение е пари на вятъра. По-добре ги позлвай за тоалетна хартия.

Като не рабираш чети какво ти пишат колегите - от тоя компютър нищо не става вече. След като казваш, че

Няма проблеми с бюджета вапроса е стане по добър

купувай направо нов компютър. Ако искаш кажи и до колко пари и ще ти дадем най-доброто, което може да купиш за дадена сума. Ако не отивай в магазина да ти пробутат поредния боклук и не ни занимавай!

todorow, ще те помоля да си отвориш отделна тема ... Имам още едно питане за ново охлаждане за да мога да клокна процесора ...

Коментарите са ти отделени в нова тема.

Даден ти е пълен списък на поддържаните процесори от твоето дъно! Никой от тях не се произвежда,остава да се заровиш в обявите и да търсиш нещо 2-ра ръка, колкото по-добро изскочи- толкова по-добре! Казано ти е и кой е най-добрият вариянт.

това дъно не става за ъпгрейд. не поддържа core 2 duo (поддържа само pentium core duo - и двете ядра при тия процесори праят връзка по между си през FSB, а не директно в кристала тоест реално са малко по бързи от едноядрен процесор, и едно двуядрено амд от първите x2 направо ги размазва), е5800 си е най-добър за ъпгрейд за 775... горе някой се изказа че 775 е умрял - така е обшо взето, но в някои отношения си струва, например е5800 процесор с ddr2 на 800 е доста по бърз от core i3 g540 и g620 с ddr (и процесора е по бърз, а ddr2@800 е бърза колкото ddr3@1600, така че ефтината на 1333 e доста по бавна, даже от ddr2@667) ся някой може да се опита да ме оровергае, но пък съм имал възможност да тествам и процесорите и паметите...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.