Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще кажете за митинга на "Атака"?

Featured Replies

Какво ви е мнението за митинга на "Атака" и посланията му?

Аз го гледам в къщи по канал 3-директно,и очаквам да споделите преките си впечатления.....

Звучи ли ви реалистично теза от рода на "ренационализация"? По-сериозно хора. Това е нито възможно, нито осъществимо. Доста от нещата казани са нереални и налудничеви да се допускат дори, камоли да се мисли, че е възможно да бъдат постигнати. Друг е въпроса, че в България има един върховен закон наречен КОНСТИТУЦИЯ, която обаче през последните години доста криворазбрано е препрочитана и интерпретирана. В КРБ е заложен фундамента на Българската държавност и той е Българското гражданство, националност, самосъзнание, език. Всеки който не приема част от тези елементи, е свободен да се откаже от своето гражданство, да приеме друго такова или да живее на територията на друга държава към чието гражданство (език, етнос) се самоопределя.

Почети малко от историята и ще видиш кога в България са се прилагали методи на "национализация", "колективизация", "масовизация". Ако смяташ, че бъдещето на България се състои в 50 годишно безпрецедентно връщане назад в исторически план, това означава само едно нещо: бълагаринът не познава своята история, а всеки непознаващ собствената си история е осъден да повтаря грешките от миналото си без да успява да извлече необходимата поука и да продължи своето развитие напред.

Дали са честни и коректни приватизационните сделки е редно по съдебен път да се отсъди, прецени, да има осъдени, да има ревизирани договори и споразумения, но е немислимо да се говори за неща от рода на национализация! Функцията на съвременната държава е да се разграничи от стопанската дейност, нейна основна задача е да осигурява законност, ред и сигурност за своите граждани. Почети малко за Татчъризма и започналите промени в световен мащаб от средата на 50-те години на 20в. преди да смяташ, че трябва да се връщаме в този период на историческо развитие.

Спирам до тук с тази тема, поради причината, че 3-ти март е Национален Празник на Република България. И в този ден трябва да се почете паметта на загиналите за нашата свобода и правото ни да се наричаме в наши дни БЪЛГАРИ.

Редактирано от Rub4o (преглед на промените)

drankalo, доста интересна "обективност" лъха от постовете ти. Надяваш се хората тук да не са "българофоби" ( :rolleyes: ), подхождаш с интересна презумпция към възможността да има теза, различна от казаното на митинга на Болен Лидеров:

Eстествено ще се намерят

и "опоненти"(разбирай платени агенти),но не трябва да ги

слушаме защото директивата която са им пуснали

от горе е да се отвлича общественното внимание

като се размиват понятията и фактите!

<{POST_SNAPBACK}>

Доста параноично ми звучи това. А както и да се върти думичката "ренационализация" има горчив привкус...

Абе аре стига с тая АТАКА !!!! Гледал съм го тоя филм и преди. Появи се някой нов "АЗ ЩЕ ВИ ОПРАВЯ" и хайде всички към него и той верно ни оправи АМА ОТЗАД СТИГА :yanim: АМАН. Кога българина ще се научи да бачка здраво и да мисли трезво ??? КОГА. Е извинявайте много и аз мечтая за заплата 1000 долара и 20 дена отпуск в месец НО ТОВА Е УТОПИЯ поне на този етап. Второто което е не мисля, че като се правят все нови и нови партии и партийки и движенийца нещата ще се оправят. Доказано е колкото повече партии толкова по - слаба държава !!! САЩ и Англия имат по колко 3 - 4 партии в парламента си а НИЕ ??!!!! аре стига толкова. По добре е поне едно правителство да изкара повече от 1 мандат за да може да постигне нещо наистина. Това не са чорапи да ги мените всеки ден това са ПРАВИТЕЛСТВА (вярно е, че някои миришат по - зле и от чорапи ама какво да се прави).

Но не ние сме нетърпеливи и не ни се чака искаме от утре всичко да е ОК. ДА АМА НЕ за такива неща трябва време!!! А колкото до протестите относно вдигането на цените - хахахахаххахахаххахах МА МОЛЯ ВИ СЕ в какъв свят живеете. Живота в България те първа ще поскъпва ОСЪЗНАЙТЕ СЕ.

Получи се митинг :yanim:. От това , което гледах по СКАТ доста хорица се бяха насъбрали , дано догодина да са повече . Не се оправдаха очакванията и толкова големите страхове на медиите , националния празник да бъде опетнен и др. такива ( поне според мен ).

Нещо най-сетне разнообрази 3-томартенския ден , то останалото си е по старому . Добре познатите соц.филми на възрожденска тематика ( сега сме демокрация и няма пари за нови екранизации ) . Традиционния преглед на армията ( който между другото става все по-кратък и по-кратък , сигурно поради намаляването на войската(сега ще ни пазят американците хихи) ).Редовната изцепка-предложение този път свързана с промяна датата на националния празник (нея без коментар)... И за да не си развалям празника с тея родни подвизи , просто се абстрахирам от тях.

Сега ми се върти в главата Йовковковия цитат :

"Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!"...боже...

П.П. Все пак март месец сме , празнуваме баба Марта , неможе ли водещите по тв предаванията да си сложат някоя мартеничка . Поне в първите дни на месеца ... Гледам ,че и много малко от гостите на различните предавания отбелязват традицията ( да не казвам почти никой ). Но какво ли се учудвам и аз , след като в две от трите ни национални медии в новинарските емисии Свети Валентин намери място пред Трифон Зарезан.

Редактирано от DemoVision (преглед на промените)

Волен Сиеров наистина ми прилича на Хитлер.Така се вживява на митингите и ръкомаха че си е направо като него. :)

Театралничето му е очевидно, както и всичките му останали "концепции" за щастлив и справедлив свят. :) Като повечето хора вживяли се в идеята за световната конспирация....

Абе аре стига с тая АТАКА !!!! Гледал съм го тоя филм и преди. Появи се някой нов "АЗ ЩЕ ВИ ОПРАВЯ" и хайде всички към него и той верно ни оправи АМА ОТЗАД СТИГА :offtopic_s:  АМАН. Кога българина ще се научи да бачка здраво и да мисли трезво ??? КОГА. Е извинявайте много и аз мечтая за заплата 1000 долара и 20 дена отпуск в месец НО ТОВА Е УТОПИЯ поне на този етап. Второто което е не мисля, че като се правят все нови и нови партии и партийки и движенийца нещата ще се оправят. Доказано е колкото повече партии толкова по - слаба държава !!! САЩ и Англия имат по колко 3 - 4 партии в парламента си а НИЕ ??!!!! аре стига толкова. По добре е поне едно правителство да изкара повече от 1 мандат за да може да постигне нещо наистина. Това не са чорапи да ги мените всеки ден това са ПРАВИТЕЛСТВА    (вярно е, че някои миришат по - зле и от чорапи ама какво да се прави).

Но не ние сме нетърпеливи и не ни се чака искаме от утре всичко да е ОК. ДА АМА НЕ за такива неща трябва време!!! А колкото до протестите относно вдигането на цените - хахахахаххахахаххахах МА МОЛЯ ВИ СЕ в  какъв свят живеете. Живота в България те първа ще поскъпва ОСЪЗНАЙТЕ СЕ.

<{POST_SNAPBACK}>

Моето поколение е научено да бачка здраво и с чувство за отговорност - и какво от това, с риск да стана вулгарна ще ти кажа, че така хубаво ни го завират отзад, че свят може да ти се извие и по-лошото е, че нищо не можем да направим. Всички политици до един са меркантилни и в червата, имам чувството, че сме определени за задният двор на Европа, ако въобще ни пуснат и там. Колкото до чакането до утре за което говориш, чакаме от 15 години насам - и какво, другите бивши соц страни си направиха прехода и забравиха / при това използувайки базата която имаха /, а нашите какво, сини и червени дърпат от баницата /или от това което още е останало/, Доган си играе играта, като баш шеф на мюсюлманите /и хич не му е зле/ , г-н "Вервайте ми" си реституира имотите, а ние обикновенните Българи ставаме от ден на ден по-зле

БЕДНА БЪЛГАРИО ДО КОГА ЩЕ ТЕ ИЗТУПВАТ КАТО ПРОКЪСАН БРАШНЯН ЧУВАЛ

Браво на теб,чудесно го каза. Жалкото е ,че е самата истина. Поздравления! :down::):clap:
  • Автор

Очаквах темата да се поляризира,но чак толкова.....

Аз изгледах целия митинг-нищо особено-бяха повтаряни изтъркани клишета,публиката беше допълнително подгрявана с патриотични песни,Сидеров беше изтъкван постоянно като лидер.Лятото се занимавах известно време с историята на фашизма......

Основните постулати на Волен Сидеров май са заети от програмата на НСДАП, направена през февруари 1920 от Хитлер и Антон Декслер, известна като 25те точки. Замени Германия с България, евреи с цигани и леко я осъвремени, спекуланти с мафиоти, щото да не изглежда хептен едно към едно(работа за 5 мин) и си готов. Гьобелс се присъединява към НСДАП по-късно, а в дер Ангриф има негови есета, варианти на тази програма, които също доста наподобяват сидеровата. И знаете ли кое е по интересно? Програмата на Хилер(много от тези 25 точки нему и през ум не му е минало да изпълни сетне) е доста по смегчена от национализъм оттази на Сидеров. В 25 те точки има такива, в които Сидеров предвижда още повече националистически и сегрегиращ патос и плам. После, чак при Гьобелс нещата се поизравняват, но като цяло може да се каже, че нашият човек ги удря и двамата о земи.(Поправете ме,ако греша-не съм си правил справка сега,работя по спомени... sad.gif )

Общо-взето "Атака" не ме изненада с нищо особено,освен с многото хора,които се бяха насъбрали на площада и енергията,която се излъчваше от тях!

За тези които не са запознати Der Agriff = Атака :).

Почти всеки до сега обърна внимание на хитлеровите методи за "владеене на масите" ръкомаханията и т.н. . В това спор няма . Има опит да се привлече вниманието , да се установи едно движение около партията и автоматичното и популяризиране от медиите . Същите тези медии се опитват всячески да го почернят . Плашат зрителите , че всичко това е в ущърб на българския народ , че разклаща "етническия мир " , че това може да довете до неприемането ни в европейския съюз , че митинга на Атака ще бъде свързан с разни там сблъсаци , че се готви едва ли не преврат и т.н. . Когато Атака влезе в парламента се лансираше идея , че историята с националистическата партия на Хитлер се повтаря в 21в. и то в България , че след някоя година ще дойдат на власт и ще избият ромите ( циганите -стар стил ) и много, много ,ама много други простотии .

В медиите обаче ,както и при мненията до сега не се обърна внимание , на това ,което се каза на митинга , а и от потдръжниците на партията . Искам да ви питам: Искате ли американски бази в България ?

Не смятате ли , че парите ни трябва да се въртят В България , а не големите чужди фирми да ни ги прибират и да заминават в чужбина ?

Не е ли вярно , че България не се управлява от българи ?

Не е ли вярно , че разкулачиха цяла една армия и не само не я модернизираха , но и парите за това потънаха някъде ? И сега като питат нашите политици къде са парите ( даже и без да се червят ) , казват че ги няма . За какво и за кого умряха българските ни войници ?

Смятате ли , че сме толкова богати , та мине не мине година депутатите си "обновяват" автопарка ? ...

, но нека не дрънкам само аз ! ЗАДАЙТЕ ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ?

Основните постулати на Волен Сидеров май са заети от програмата на НСДАП, направена през февруари 1920 от Хитлер и Антон Декслер, известна като 25те точки. Замени Германия с България, евреи с цигани и леко я осъвремени, спекуланти с мафиоти, щото да не изглежда хептен едно към едно(работа за 5 мин) и си готов. Гьобелс се присъединява към НСДАП по-късно, а в дер Ангриф има негови есета, варианти на тази програма, които също доста наподобяват сидеровата. И знаете ли кое е по интересно? Програмата на Хилер(много от тези 25 точки нему и през ум не му е минало да изпълни сетне) е доста по смегчена от национализъм оттази на Сидеров. В 25 те точки има такива, в които Сидеров предвижда още повече националистически и сегрегиращ патос и плам. После, чак при Гьобелс нещата се поизравняват, но като цяло може да се каже, че нашият човек ги удря и двамата о земи.(Поправете ме,ако греша-не съм си правил справка сега,работя по спомени... sad.gif )

<{POST_SNAPBACK}>

Ето ги и тях:

1. Обединяване на всички германци във Велика Германия.

2. Отхвърляне на Версайския договор и утвърждаване правото на Германия да определя отношенията си с други народи.

3. Искане за допълнителни територии за осигуряване на храни и за уреждане въпроса с пренаселеността на Германия (жизнено пространство).

4. Гражданството да се определя от расата; никой евреин да не бъде гражданин на Германия.

5. "Негерманците" в Германия да бъдат само "гости" и да са обект на съответни закони.

6. Служебни постове да се раздават не по "политическа семейственост", а в зависимост от качествата и квалификацията.

7. Прехраната на гражданите да е първостепенно задължение на държавата. В случай че държавните ресурси се пренатоварят, хората, които не са германски граждани да бъдат изключвани от държавните превилегии.

8. Да се прекрати имиграцията на "негерманци".

9. Равни права и задължения за всички граждани.

10. Всеки гражданин да работи за общото благо.

11. Всички нетрудови доходи да бъдат конфискувани.

12. Всички печалби от войната да бъдат конфискувани.

13. Всички големи тръстове да бъдат национализирани.

14. Разпределяне на печалбите във всички по-големи икономически предприятия.

15. Достатъчна осигуровка за старини.

16. Дребните производители и търговци да се подкрепят и да им се предоставят големи магазини.

17. Реформа в собствеността върху земите и край на спекулациите със земя.

18. Безмилостно преследване на тежките престъпления и смърт за спекулантите.

19. Материалистичното Римско право да се замести с Германско право.

20. Дълбоки преобразувания в националната образователна система.

21. Държавата да одпомага майчинството и да стимулира развитието на младежта.

22. Премахване на платената професионална армия и създаване на национална армия.

23. Вестниците да станат германска собственост; да не се позволява на негерманци да работят в тях.

24. Свобода на вероизповеданията, с изключение на религии, които застрашават германската раса; партията да не се обвързва изключително с едно вероизповедание, но да се бори с еврейския материализъм.

25. Силна централна власт за осъществяване на ефективно законодателство.

Това са. Сами виждате. Написани са през февруари 1920 г.

В медиите обаче ,както и при мненията до сега не се обърна внимание , на това ,което се каза на митинга , а и от потдръжниците на партията . Искам да ви питам: Искате ли американски бази в България ?

Не смятате ли , че парите ни трябва да се въртят В България , а не големите чужди фирми да ни ги прибират и да заминават в чужбина ?

Не е ли вярно , че България не се управлява от българи ?

Не е ли вярно , че разкулачиха цяла една армия и не само не я модернизираха , но и парите за това потънаха някъде ? И сега като питат нашите политици къде са парите ( даже и без да се червят ) , казват че ги няма . За какво и за кого умряха българските ни войници ?

Смятате ли , че сме толкова богати , та мине не мине година депутатите си "обновяват" автопарка ? ... 

, но нека не дрънкам само аз ! ЗАДАЙТЕ ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ?

<{POST_SNAPBACK}>

Да се зададат тези въпроси е лесно. Друга тема обаче е как да се действа по тях. Тези въпроси - искам дебело да подчертая - в голямата си част са бели предъвквани многократно, дори от лица като любимия на всички ни проф. Юлиян Вучков от ТВ Скат (честит му юбилей, да ни е жив и здрав и да ни радва още дълги, дълги години!... :) ).

Болен Лидеров извършва явна спекулация с понятието Отечество. То търпи пълен регрес в идеите му, разпада се на съставните си части. Това понятие, изковано в единна сплав с толкова плам и творчески устрем още от Дядо Вазов, Лидеров превръща в едно официозно понятие, ползва го за разправа; наместо като обединителна - като разединителна ценност. Изведнъж Отечеството става "наше", не "тяхно", привнася се разцепление. И дори такова принципно да има, с бъркането с пръст в раната нещата не се решават. Отечеството трябва да е общо за всички, а не някои да превръщат "другите" в "чужденци". То е резултата от прехода между етническо и национално самосъзнание, т.е. етносното начало в него не е водещо. Ето защо отечеството е безспорна ценност за всички, но има хора, които явно не го разбират. За съжаление това последното не е превилетгия само на Болен...... sad.gif

Ами мисля че е пълна глупост.Не са националисти,а фашисти и популисти.Ако управляват ще докарат само бели за страната,спомнете си за един друг фашист който Волен Сидеров упорито имитира.Според мен истински националисти са ВМРО да речем ама в никакъв случай от Атака.Не мисля че националния празник на България трябва да се използва за такива политически цели от нито една партия.

• Автор

и аз мисля така-не е морално да се политизира празник на страната,в който се празнува освобождението ни (т.е.самия празник е срещу определена нация).Много лесен път е избрал нашият общ познат.Мисля обаче,че у нас,през 21-век никога няма да стане като в Германия през 1931 година.Дори и "Атака" да спечели следващите избори,външни фактори няма да позволят на Болен да си "развява коня",и всичко ще свърши дотам.

Сталик,много благодаря за точния превод на точките,и че ги публикува тук.Доста хора като ги прочетат и заместят имената "Германия" с "България","Версайски договор"с "Ньойски",евреи с "цигани и турци" ще разберат какво значи популизъм и "уроци по история" ;)

"Свестните у нас за луди ги считат." Христо Ботьов.

Така става като гледате само шоуто на онзи идиот Слави Трифонов, който би посветил и 10 предавания само да се заяжда в национален ефир с Волен Сидеров. Любопитно ми е, всички ВЪРЛИ противници на Атака, които знаят само: "Тоя е мно'о зле", "Фашисти, мръсници, хитлеристи, нацисти" и тям подобни, дали НАИСТНА са се замисляли по-задълбочено.

Хайде идете на http://www.bas-bg.org/14_haract.html и прочетете 14-те характеристики на фашизма. После (ако можете) осмислете кои се отнасят за Атака. Вярно е, има и сходни черти, но те са за 2-3 от характеристиките и са само допирни точки, а не пълно сходство.

В интерес на истината, настоящата власт има също допирни точки. Никой не нарича тях фашисти.

Спомняте ли си закона на джунглата: изяж или бъди изяден. Ако няма твърда ръка, ще стане много зле. А ситуацията изисква твърда ръка. Критични ситуации изискват драстични мерки. Ако наистина не мислите ситуацията за драстична, значи най-вероятно сте от София и идея си нямате какво става в,така мразената от много от вас, провинция.

ЕДИТ: @Stalik: не мисля, че всички точки са толкова лоши. Зависи и как се тълкуват, разбира се. Дори намирам някои за добри идеи. Отново, не копирани 1:1, а обработени да не е точно както в нацистка Германия. Още не мога да разбера как Волен (и партията), който е против военни действия за армията ни се сравнява с Хител, който е имал само война в главата.

Пак да си кажа, дори и да приемем, че Атака са мошеници ПАК бих стигнал до тях по метода на изключването.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

ЕДИТ: @Stalik: не мисля, че всички точки са толкова лоши. Зависи и как се тълкуват, разбира се. Дори намирам някои за добри идеи. Отново, не копирани 1:1, а обработени да не е точно както в нацистка Германия. Още не мога да разбера как Волен (и партията), който е против военни действия за армията ни се сравнява с Хител, който е имал само война в главата.

<{POST_SNAPBACK}>

Аз само съм цитирал точките. Никъде не съм ги оценявал... cool.gif

Колкото до сравнението с Хитлер - мисля на всички ни е ясно въз основа на какво е направено. Не става въпрос за военната политика.

Много лесно е да критикуваш идеите на другите както прави Сидеров, но той самия какви идеи има и как ще ги реализира.

Не гледах митинга, но много често съм гледала негови изказвания в които единственото нещо което прави е да използва обществения гняв за да събира гласове. Мисля че не трябва да му се дава голяма власт, защото с някой от своите идеи ще върне България още по-назад във времето, от друга страна е добре да има някой като него от време на време да стряска нашите спящи политици.

• Автор

За всички,които си мислят,че Хитлер е взел властта с обещания за война-прочетете малко повече по въпроса и тогава пишете.

Точките,които Сталик любезно предостави ,са предизборната програма на Хитлер.

Той не е говорил за война,а за мир и стабилизация на Германия.

По-късно е станало дума за война и реваншизъм..... :wors:

http://www.bas-bg.org/14_haract.html и прочетете 14-те характеристики на фашизма. После (ако можете) осмислете кои се отнасят за Атака. Вярно е, има и сходни черти, но те са за 2-3 от характеристиките и са само допирни точки, а не пълно сходство.

В интерес на истината, настоящата власт има също допирни точки. Никой не нарича тях фашисти.

<{POST_SNAPBACK}>

Тези точки май говорят за фашизъм от преди доста, доста време... Всяко политическо и културно проявление има склонност да носи забележителни национални белези, отличаващи го от другите. Разлики между немския и италианския фашизъм например има така, както между съветския и китайския комунизъм. Тези неща са относителни и без задълбочено разглеждане стоят доста шаблонно.

• Автор
Спомняте ли си закона на джунглата: изяж или бъди изяден. Ако няма твърда ръка, ще стане много зле. А ситуацията изисква твърда ръка. Критични ситуации изискват драстични мерки. Ако наистина не мислите ситуацията за драстична, значи най-вероятно сте от София и идея си нямате какво става в,така мразената от много от вас, провинция.

<{POST_SNAPBACK}>

Знаеш ли,кое е най-лошото,което се случва с подръжници на "твърдата ръка",когато накрая с тяхна благословия твърдата ръка наистина поема кормилото на властта?

Те първи биват по най-твърдия начин накарани да замълчат......Точно заради закона на джунглата-побеждава по-силният и смачва по-слабите. :wors:

Знаеш ли,кое е най-лошото,което се случва с подръжници на "твърдата ръка",когато накрая с тяхна благословия твърдата ръка наистина поема кормилото на властта?

Те първи биват по най-твърдия начин накарани да замълчат......Точно заради закона на джунглата-побеждава по-силният и смачва по-слабите. :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Готов съм да поема този риск, виждайки НУЛЕВА надежда в която и да е друга партия. Не казвам, че Атака са безгрешни, просто ми писна от идиотски изказвания по адрес на Атака без грам обоснование, от типа на "Атака са откачалки", "Волен е Болен" и др. Останалите хубавци, като са толкова нормални, какво направиха досега? Това, че Волен отговаря на нечий представи за луд, не значи, че е. Признавам, че на моменти го смятам за малко краен, но не мисля, че е дори близо до там както го изкарват медиите.

А и понякога лудостта действа по-добре от очевидно "рационалното" мислене.

Според мен, например, Адем Кенан си е пък чист престъпник. Никой, обаче не обсъжда неговите изказвания. Защо? Не е интересен сигурно. Е, явно наистина някой, който лесно би бил оприличен с Хитлер е много по-интересен от човек, който обижда целия народ.

Джордж Буш тръгва по пътя на Хитлер (ако вече не е отдавна по стъпките му), но като че ли това е безвредно.

Атака подклаждали омраза към малцинствата? А медиите не подклаждат ли омраза към Атака? Това също остава на заден план. Погледнете по-обективно. Получава се така, че хората се настройват така против Атака, само плюят и не поглеждат останалите партии много-много, а това е и целта.

Аз се чудя как АТАКА не спечели тия избори предполагам нещо малцинствата да са оказали малко влияние малко подкупи малко тва че скоро се появиха преди изборите нямаха реклами като тия другите обаче за мене те трябваше да спечелят точно поради тази причина че на тия другите сме ги видяли кво напрайха докато при тях имаше шан да потънем или да се издигнем докато при другите "старите" партии и т.н. знаехме че няма нагоре мърдане или надоло или на едно място

btw само на 15 съм макар да не е малко още не съм на "Ти" с политиката така че не се смеите много

ааа за митинга ... нз стори ми се малко пресилен не каза кой знае колко много аз не съм го гледал и целия де ама .....

И все пак да пращаш престъпниците по килиите ще оправи страната горе доло ама се пак тва не стига за да управляваш една държава , Но другите дори това не правят така чее ... по добре АТАКА

Редактирано от ZeW (преглед на промените)

• Автор

Дами и господа!

Когато пуснах темата "Какво ще кажете за митинга на "Атака",нямах предвид да се стгне до тема "За или против Атака"-такава тема вече има във форума. :down:

Направих необходимото (писах до модератотора на "други") за да се затвори тази тема.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.