Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения относно: Restek Charisma

Featured Replies

Искам да чуя Вие хора какво мислите за усилвателя. Ровичках се в интернет и намерих информация

за него, но на различни места пише различно http://drhirsemann.h...erstaerker.html и http://moscow.olx.ru...47#comments-box (тук е за продан . . .) забелязвах, че на 1ят линк пише 2х100 вата 8 ома, а на 2ят

2x170 4 ома 2х 100 на 8 ома какво ще рече това? Ако някой от вас е запознат с модела се надявам да споделите информация каквато и да е тя. Другото което ме интересува е дали наистина е с 699 евро цена. И ако примерно искам да свържа колони за каде да ги закача има доста изходи/входове отзад. Не разбирам много от усилватели заради това се допитвам до Вас. а

Публикувано изображение

2x170 4 ома, 2х 100 на 8 e съответната мощност отдавана от усилвателя при различен импеданс (съпротивление) на озвучителното тяло (високоговорителя) .Високоговорителите се свързват към най-големите жълти букси в двата края над които пише съответно "speker right" и "speaker left".

Какви колони мислиш да свързваш към него?

• Автор

Какви колони мислиш да свързваш към него?

Какви ме бихте посъветвали? Да не са от най-скъпите разбира се.

Зависи от заделената цена за аудио система, каква музика ще се слуша, какво е помещението (като най-общо)? Задължително готови, нови ОТ ли да са или може и кит или пък "втора ръка"?

Ако до сега не си се занимавал с тези неща, не е необходимо да се хвърляш на толкова скъп усилвател. Пък нямаш и идея за тонколони. Сигурно си нямаш и на идея и какви източници на звук ще ползваш и .н. Ако искаш да си спретнеш някаква система дай някакви изходни данни от какво се интересуваш и ориентировъчна цена която можеш да си позволиш за усилвател, източник на сигнал/плеер,какъв/, колони, дай и инфо за размерите на помещението в което ще се слуша и ще получиш необходимата ти информация.

• Автор

Ако до сега не си се занимавал с тези неща, не е необходимо да се хвърляш на толкова скъп усилвател. Пък нямаш и идея за тонколони. Сигурно си нямаш и на идея и какви източници на звук ще ползваш и .н. Ако искаш да си спретнеш някаква система дай някакви изходни данни от какво се интересуваш и ориентировъчна цена която можеш да си позволиш за усилвател, източник на сигнал/плеер,какъв/, колони, дай и инфо за размерите на помещението в което ще се слуша и ще получиш необходимата ти информация.

Усилвателят ми бе донесен от Германия (от близки роднини) та се чудех какво да го правя, да го продам или да си купя говорители и да го ползвам. В момента си имам едни от онези малки 2.1 конфигурацийки, не би ми попречило да си остана с тях, за това съм на път да избера първият вариант.

Искам също да ви благодаря за това, че бяхте активни.

Информативно каква е 2+1 конфигурацията? Принципно този усилвател ако се комбинира с подходящи ОТ, ще се превърнат в добре стерео система.

• Автор

Имам "Labtec PULSE-285" 2x3вата пищялки и 4вата субеферче и все пак ме радват. :shy11:

Съветвам те да не го продаваш усилвателя, а да му намериш едни добри колони, били те DIY проект или "втора ръка".

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.