Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Немога да влезна в замунда

Featured Replies

Моля някой има ли проблем със Замунда. аз от вчера немога да влезна в сайта при вас как е моля за отговор искам да знам дали е само рпи мен проблема поля :(

При мен е нормално - нямам проблем.

• Автор

При мен е нормално - нямам проблем.

Дали не са ме изключили :(

Възможно е, ако не сте влизали повече от месец. Аз бях стигнал до супер потребител и не бях влизал лятото и ме изключиха и после чаках много докато направя нова регистрация.

Сайта си бачка, но вас за съжаление са ви изтрили.

Те правят чистка през определен период на потребители, които не са активни ъхъ

Сайта си работи. Това,че са му изтрили регистрацията не означава,че не може да влиза в сайта без да е логнат .. ;) Ако автора на темата е нарушил правилата в торент тракера следва БАН !

Редактирано от Ласков (преглед на промените)

• Автор

Възможно е, ако не сте влизали повече от месец. Аз бях стигнал до супер потребител и не бях влизал лятото и ме изключиха и после чаках много докато направя нова регистрация.

вчера влизах за последно

вчера влизах за последно нямах проблем

Сайта си работи.

Това,че са му изтрили регистрацията не означава,че не може да влиза в сайта без да е логнат .. ;)

Ако автора на темата е нарушил правилата в торент тракера следва БАН !

добре защо не ме пуска

В Правилата им пише и това:

9.При опит за чийтване, даденият потребител ще губи акаунта си на мига, без предупреждение!

• Автор

вчера влизах за последно

добре защо не ме пуска

добре тогава защо свалям в момента един филм който го бях закачил за торент клиента от преди няколко дена преди проблема а? как става това :(

Е какво ти изписва като пробваш да влезеш и пробва ли с друг браузер??

• Автор

А пробва ли да влезнеш с друг браузър ? ;)

пробвах разбира се неще

Е какво ти изписва като пробваш да влезеш и пробва ли с друг браузер??

Нищо като напиша zamunda.net след това щракнете на адреса щракам и само върти докато изпише връзката беше прекъсната по време на зареждане на страницата.-сайтът може временно недостъпен или зает..--опитайте пак след малко

''добре защо не ме пуска ''

Еми няма как да ти се отговори, защо не може да влезнеш без информация.Да хвъляме боба нестава ... Послушай човека който те попита какво ти изписва при опит да влезнеш в сайта.

Допълни си поста.. Извинявам се :P

Редактирано от Ласков (преглед на промените)

Що не пробаш през прокси? Malwarebytes пълната версия ми е рязала достъпа до замунда на времето и аз си мислех че са ме баннали.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

• Автор

Еми няма как да ти се отговори, защо не може да влезнеш без информация.Да хвъляме боба нестава ... Послушай човека който те попита какво ти изписва при опит да влезнеш в сайта.

писах преди малко
  • Автор

Да не си инсталирал някакви защитни програми скоро??

Не ве хора даже скоро го преинсталирах и си бачкаше супер
  • Автор

Не ве хора даже скоро го преинсталирах и си бачкаше супер

то без замунда няма нужда от интернет :huh:

Да не си инсталирал някакви защитни програми скоро?? Е добре де нарушавал ли си с нещо правилата на сайта?

само 1 път бях предупреден а даже не знам за какво беше

добре тогава защо свалям в момента един филм който го бях закачил за торент клиента от преди няколко дена преди проблема а? как става това :(

Филма не го теглиш от замунда, а от другите юзери. А и ако ползваш за сваляне магнитен линк вместо нормален торент - тегленето повече изобщо не минава през тях.
  • Автор

Филма не го теглиш от замунда, а от другите юзери. А и ако ползваш за сваляне магнитен линк вместо нормален торент - тегленето повече изобщо не минава през тях.

кога тогава ще имам достъп и дали изобщо ще мога да влизам някога какъвто и да е проблема

кога тогава ще имам достъп и дали изобщо ще мога да влизам някога какъвто и да е проблема

кажете :(
  • Автор

кажете :(

някой който е имал сащия проблем как го е решил

Изчисти си DNS кеша с CCleaner, изчисти и бисквитките и кеша на браузърите си, рестартирай и опитай пак! Ако това не помогне, спри всякакви антиспайър програми (най-вече, ако имаш пуснат Malwarebytes Anti-Malware) и антивирусната и опитай пак. В краен случай, опитай да влезеш в акаунта си от друг компютър.

• Автор

Изчисти си DNS кеша с CCleaner, изчисти и бисквитките и кеша на браузърите си, рестартирай и опитай пак! Ако това не помогне, спри всякакви антиспайър програми (най-вече, ако имаш пуснат Malwarebytes Anti-Malware) и антивирусната и опитай пак. В краен случай, опитай да влезеш в акаунта си от друг компютър.

ще пробвам благодаря
  • Автор

ще пробвам благодаря

Пробвах на друг компютър на комшиите .-същата работа както при мен

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.