Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Женени с деца в България"

21 гласували потребители

1. 1. Хъреса ли Ви сериала ?

• ДА
      19%
    • НЕ
      66%
    • Не мога да преценя/Не съм го гледал !
      14%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Публикувано изображение

Тази пролет семейство Бикови ще са най-забавното и колоритно семейство в родния ефир. Ще се карат, ще се обиждат, ще воюват помежду си, но винаги ще си прощават и истински ще се обичат...

Те са „Женени с деца в България” – българската адаптация на хитовия сериал, чиито първи епизоди Нова ТВ ще излъчи през март месец.

Имената на българските Ал и Пеги Бънди са Жоро и Цвети Бикови. Вече повече от 15 години двамата живеят под един покрив. Той мисли, че тя е мързелива, а тя, че той е загубеняк.

Въпреки всекидневните им конфликти обаче, те държат един на друг и наистина се обичат. А освен че са женени в България, са и с деца – дъщеря Сиси, син Боби и най-верният член на семейството – кучето Цезар.

dnes.bg

Усилени репетиции вървят на сериала „Женени с деца в България".

В сериала Любо Ковачев влиза в ролята на мъж под чехъл. Кастингът е бил много голям. Актьорите е трябвало да бъдат одобрени и от холивудското студио Sony Pictures.

„Обади ми се Спилбърг и искаше да участвам в негов филм заедно с Леонардо ди Каприо, но аз му казах – виж, имам сега да снимам „Женени с деца в България", пошегува се Алекс Сърчаджиева.

„На мен пък ми се обади Мартин Скорсезе", допълни в същия дух и Любо Ковачев.

Сценарият е много смешен, с интелигентно чувство за хумор, каза Алекс.

Алекс и Любо влизат в ролята на семейство Николови. Тя е Дора Николова – младоженка, влюбена в съпруга си, кариеристка, феминистка, директор на банков клон, със строг и консервативен вид, зад които обаче се крие първичност и известна доза разкрепостеност.

Той е Мишо Николов – 30-годишен хубавец, класически пример за мъж под чехъл, отказал се напълно от обичайните мъжки занимания заради жена си, работи в същата банка, но с доста по-скромна от нейната банкова сметка...

Двамата обаче вярват в съвместното щастие, в семейната хармония, в романтиката на брака... и освен всичко това, те са българските Марси и Стийв Д'арси – съседското семейство в хитовия сериал "Женени с деца", чиято адаптирана версия Нова ТВ ще излъчи през март месец.

http://www.novatv.bg...0%D0%B8%D1%8F-/

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Поредното безумие в БГ ефира ! Или правиш нещо оригинално и то става хит или по-добре купуваш готови неща които са хит ! Копираме - поредното творческо безсилие в НоваТВ !

Не мога да разбера кому е нужно това? "Женени с деца" е класика (колкото и пъти да го гледам винаги ме забавлява, няма как да ми омръзне), която няма как да замениш - нашият сериал едва ли ще успее, защотото винаги ще бъде в сянката на неповторимия оригинал! Единственото променено в българската продукция са имената на героите. В такива моменти не мога да не си задам въпроса - толкова ли нямаме качествен материал, които да измисли нещо сам?! И взимат пари за тази си работа - да изкопират чуждия труд :mad:

Усилени репетиции вървят на сериала „Женени с деца в България".

В сериала Любо Ковачев влиза в ролята на мъж под чехъл. Кастингът е бил много голям. Актьорите е трябвало да бъдат одобрени и от холивудското студио Sony Pictures.

Добре, че поне не са го откраднали.. поне едно хубаво нещо да има в цялата работа.

Редактирано от Impulse (преглед на промените)

• Автор

Стефания Колева и Георги Борисов са женени с деца в България

Публикувано изображение

Стефания Колева и Георги Борисов са главните герои в новия български сериал "Женени с деца в България", който тръгва на 26 март по Нова телевизия.

Семейство Цвети и Жоро Бикови казват, че да си женен в България е "предизвикателство".

Колева и Борисов обясняват още и кое е общото между тях и героите им:

"Харесваме футбола, бирата, обичаме да мрънкаме и двамата", споделя Георги.

Всъщност Георги в реалния живот не е женен и вместо с две, е с едно дете – 11-месечна дъщеря. В шести и седми клас учи футбол в спортно училище, но след това завършва Италианския лицей. И до днес обаче си остава футболен фен и продължава да играе с приятели.

"Мен лично никога няма да ме видите с токове вкъщи и с клинче", каза Стефания. Актрисата всъщност и в реалния живот е омъжена, чаровна и жизнерадостна. Зрителите са я виждали с различни лица на сцената на Народния театър, Театъра на българската армия, театър "Сълза и смях", а благодарение на участията си в киното, телевизионни сериали и предавания, е влизала в дома на почти всеки българин.

"Човечецът тегли тегло - и в работата и вкъщи, и с децата, и с комшиите", смята Георги.

"Нашите герои имат специфично чувство за хумор и дори в грубостта си по някакъв начин се възприемат, разбират се", коментира още Колева.

Сиси и Боби Бикови са децата в семейството. В изпълнение на младите и много обещаващи София Маринкова и Павел Ковачев.

София споделя, че е забавно да имаш подобни родители. Павел пък се радва особено на "скъпия си баща".

В ролята на съседите са Александра Сърчаджиева и Любомир Ковачев.

vesti.bg

Ще изгледам поне един епизод само заради Стефания Колева :P

Мисля,че няма да е кой знае какво,ама ще видеме ...

Ще изгледам поне един епизод само заради Стефания Колева :P

Мисля,че няма да е кой знае какво,ама ще видеме ...

Аз също, много се радвам, че пак ще мога да я видя и на малкия екран :)
  • 2 седмици по-късно...
  • Автор

страхотни са, отличен подбор на артистите,

много ми харесаха всички

много по-добър е от хамериканския йеее

поздравления

:yanim:

Гледах снощи част от серия, не ми хареса. Не че съм очаквал чудеса, но не ме привлича тоя толкова плосък, изсмукан от пръстите хумор, съвсем подобен на "оригиналния", но за разлика от американската версия, в нашенската смехът зад кадър е слаган често не на място, а и без да се щади. По същата причина се отказах да гледам и "Домашен арест" - и двата сериала едва ли не героят си отваря устата и "публиката" избухва в неудържим, прекалено изкуствен смях. Не, благодаря.

От части беше интересно, но добре де, не можаха ли толкова да измислят нещо различно.Защо трябва да се копира всичко.Иначе като актьорска игра ми хареса, но няма да съм му фен.

• Автор

Защото е адаптация за България не разбрахте ли

:D

Не ми хареса още "шапката"! Направи ми впечатление колко голяма експресия има в актьорската игра...особено женската роля! Чалга в Америка не могат да копират...също пари на вятъра в случая! :stop:

Уникална тъпотия.Поне да бяха направили езиков дублаж. :tease2:

Колко серии ще е "Женени с деца"? Като гледам ще го дават един път седмично, да не стане като "Дързост и красота"- да продължи с години. Ако не прекъсват за реклами по време на сериала, обещавам да го гледам.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Колко серии ще е "Женени с деца"? Като гледам ще го дават един път седмично, да не стане като "Дързост и красота"- да продължи с години.

Ако не прекъсват за реклами по време на сериала, обещавам да го гледам.

жалко че го дават веднъж седмично

но си е ситком, няма нищо общо със сапунките

:P

Много ми е копирано и натъпкано с изтъркани лафчета. Тези хора не разбраха ли, че всички имаме нет и четем общо взето едни и същи неща. Ако го бяха вкарали нещо от нашата народопсихология можеха да направят хубав сериал, а не проамериканска пародия.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.