Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за избор на Преносим компютър - лаптоп

Featured Replies

Здравейте, искам да си купя добър лаптоп и затова съм отделил около 1500-1600лв.Ще го използвам предимно за чертежи и проектиране ,и по-рядко за игри.Спрял съм се на марката HP и се колебая за няколко модела ,от които е http://laptopbg.bg/product/781/hp-probook-5330m-lg720ea-4gb-windows-7-s-3g-modul.html .Искам Вашето мнение .Благодаря предварително!

Тези 13.3 инча достатъчни ли са ти за чертане и игри? Също този модел е с вградено видео, което не е подходящо за игри, освен за стари.

А иначе тук е по-евтин същия модел.

Редактирано от Snoopy (преглед на промените)

• Автор

Предложете ми нещо стабилно,което да има добър процесор,достатъчно рам ,да не загрява бързо при продължителна работа,да има инсталирана ос и останалите му параметри да са сравнително добри.Ако не се сещате за нещо такова ми кажете кой произворител продава добри бизнес лаптопи... :)

Редактирано от daninadia (преглед на промените)

Предложете ми нещо стабилно,което да има добър процесор,достатъчно рам ,да не загрява бързо при продължителна работа,да има инсталирана ос и останалите му параметри да са сравнително добри.Ако не се сещате за нещо такова ми кажете кой произворител продава добри бизнес лаптопи... :)

Lenovo T/W/X серии, обаче излизат от бюджета, Х серията са с малък дисплей, което може да е проблем при чертането.

Не искам да отварям тема за моя въпрос,затова реших да попитам тук.Дали след като излезнат новите Ivy процесори,цените на сегашните модели на лаптопи ще спаднат много?Защото да не си купя сега някой,пък след 2-3 месеца да го видя с 200 лева по-евтин и да се чудя защо съм бързал толкова.

Редактирано от chenkata123 (преглед на промените)

Това ще е винаги така. Винаги ще излизат нови неща, на старите цените им ще падат. Ако имаш парите и нуждата- взимай сега. Иначе не 100, а 1000% цените ще паднат след като излезнат новите процесори. С колко- никой не може да каже, пазара определя цените. МИналата година се чудех дали да чакам Санди или да взимам АМ3 конфигурация, реших да не чакам- е не съм сгрешил. Дали сега тази конфигурация не е с 200-300 лв по-евтина? Еми така е, ма не ме е яд. И Ivy да вземеш и на него цените е паднат след 2-3-5 месеца, а след 6-7-8 ще има нещо друго ново и пак щените ще са надолу и така до безкрай.

Да, Y570 е добър вариант.

А Asus N53 е единственият (за тези пари), който предлага Full HD резолюция на 15.6 инчов екран. Техническите му характеристики са добри, само няма инсталирана ОС. 1539лв.

• Автор

Lenovo T/W/X серии, обаче излизат от бюджета, Х серията са с малък дисплей, което може да е проблем при чертането.

Благодаря,наистина тези лаптопи са много добри,на под 2000лв не намерих... .Как ви се струва този модел http://laptopbg.bg/product/780/hp-probook-4730s-a1e71ea-metallic-gray-8gb.html .Има много добри коментари относно него,но не разбрах нищо относно това дали загрява.

Редактирано от daninadia (преглед на промените)

Макар, че имам НР и съм много доволен /595лв./ - последните версии на Corel Draw и Autocad си вървят перфектно, бих те посъветвал да се насочиш към 17 инчов екран и разбира се външна видеокарта /с която задължително лаптопа ще грее повече отколкото с вградена/. Двете предложения, които са ти дали по-горе са много добри, като на мен лично повече ми допада второто - ASUS-а и то заради по-бързия хард диск. Ако не ти е спешно изчакай, че от Нова година насам, цените на GSM-ите и лаптопите въобще не ми харесват...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.