Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Боб сваля цената на 10.8 ст. за минута

Featured Replies

И боб, и кольо са предназначени за хора, които не говорят много. На мен лично Мтел и Виваком са ми жалки как си ги мерят с тях, защо не се конкурират така с абонаментните си планове? Там няма да им хрумне да се надцакват по тоя начин. Най-ниската цена на разговор към всички мрежи на тарифен план е 25 стотинки и скоро няма да поевтинее.

• Автор

И боб, и кольо са предназначени за хора, които не говорят много. На мен лично Мтел и Виваком са ми жалки как си ги мерят с тях, защо не се конкурират така с абонаментните си планове? Там няма да им хрумне да се надцакват по тоя начин. Най-ниската цена на разговор към всички мрежи на тарифен план е 25 стотинки и скоро няма да поевтинее.

Тук има една неточност, с която може би и ти самата не си наясно. Понеже попита защо не си ги мерят с абонаментните планове, първо да ти кажа, че Боб не е предплатена услуга, а абонаментна. Тя не се предплаща, а се плаща каквото си изговорил в края на месеца като имаш безсрочен договор, който можеш по всяко време да прекратиш. В този смисъл услугата е абонаментна, а не предплатена. Кольо си е типична предплатена услуга, на принципа първо плащаш-после говориш. Така че според мен Вивакомци изобщо не требваше да си мерят ..... с Бобеца, понеже двете услуги са различни. Що не си премериха ..... с примата 2012, която е предплатена услуга?

Иначе като цяло за конкуренцията съм абсолютно за, колкото повече се конкурират, толкова по-добре за нас. Обаче не съм привърженик на тоя тип реклами от сорта на: "Дай да окаляме Вуте, за да гепим келепира". Примери за такива реклами бол: Coca Cola - Pepsi, BMW-Audi, Станишев-Борисов... :)) Всъщност какво се оказа, Кольо се опитаха да надцакат Боб, обаче сами се прецакаха, щото се оказаха по-голямо дръвце...

Кажете как да вкараме "в играта" и Мтел и Глобул, че и те да пуснат някоя оферта за 11 стотинки.

d@n, напълно наясно съм, че БОБ не са предплатена услуга. Те са средството на Мтел да си върнат "избягалите" от тях клиенти. Пуснаха ги, за да дадат на хората каквото искат - възможност да си прекратиш договора, да нямаш такса и т.н. И същевременно бягат от името си, пуснали нов бранд БОБ. Боб, фасул, ама чист Мтел. Виваком искат да пуснат нещо по-изгодно от това, но поне не бягат от името си. И Кольо е създаден по подобие на БОБ, какво общо има с Прима 2012, освен че е предплатена услуга? Да говориш към всички оператори на фиксирана и ЕВТИНА цена - това е основната идея и на БОБ, и на Кольо.

• Автор

d@n, напълно наясно съм, че БОБ не са предплатена услуга. Те са средството на Мтел да си върнат "избягалите" от тях клиенти. Пуснаха ги, за да дадат на хората каквото искат - възможност да си прекратиш договора, да нямаш такса и т.н. И същевременно бягат от името си, пуснали нов бранд БОБ. Боб, фасул, ама чист Мтел. Виваком искат да пуснат нещо по-изгодно от това, но поне не бягат от името си. И Кольо е създаден по подобие на БОБ, какво общо има с Прима 2012, освен че е предплатена услуга? Да говориш към всички оператори на фиксирана и ЕВТИНА цена - това е основната идея и на БОБ, и на Кольо.

Не съм съгласен, че Bob е средството на Мтел да си върнат "избягалите" клиенти. Bob има и в Австрия и то отдавна. Нашите просто са видяли една празна ниша на нашия пазар и са я приложили и тук.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.