Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ECHO режим при аудио уредба

Featured Replies

Здравейте, преди 2 дни след спиране на тока на дисплея на уредбата ми се пови надпис ECHO. Уредбата е Panasonic SA-AK 45. Какво означава това, защото честно казано не усещам да има някаква промяна във звука или работата на уредбата. Благодаря Ви предварително.

Най-вероятно става въпрос за "ехо" ефект на звука. Аз лично бих го държал изключен. Потърси инф. в книжката.

Предполагам си го включил неволно или пък е зададен по дефлоуд след спиране на тока внезапно.

Погледни тук: http://webcache.goog...g&ct=clnk&gl=bg

http://file.bg/c154654wzAID - стр. 26 (ECHO on/off control signal output (not used))

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

• Автор

Намерих го това, което си показал в ръководството, но не схващам как да го изключа. То нищо не е показано нагледно или аз не схващам нещо.

Не е описано добре, да. Ако трябва да го преведем: ECHO on/off control signal output (not used) "ЕХО" вкл./ изкл. контрол, на изходящия сигнал (не се използва) Няма го в графата с кодовете за грешки. Посочен е като пин 27 от системния микропроцесор. Пин 10 - ECHO DТ . Ако нямаш проблеми със системата, мисля можеш да го игнорираш. Разгледай от стр. 20 до 26. Там са описани грешките и начина на диагностика.

• Автор

Направих и диагностика както беше посочено (даже незнаех че уредбата има такава функция :D ), но "echo" си стои на дисплея. Няма да я тормозя повече, все пак както казах промени във звука и в работата на уредбата не съм забелязал. А възможно ли след спиране на тока микропроцесора да е дал някакъв дефект и надписа на дисплея да е някакъв вторичен ефект от цялата тази работа?

Аз до колкото видях на схемата ЕХО пинът не се ползва. Предполагам процесорът се заблуждава, че е включен и показва индикация, но може и да бъркам. Най-ясен отговор, можеш да получиш от производителя, или техник, занимавал се с тази система и този проблем.

• Автор

Благодаря ти за помоща все пак, ако по нататък се наложи да се кара по някаква причина на сервиз ще се занимая и с този проблем, но за сега мисля да не се задълбочавам толкова. Все пак уредбата я имам от 13 години и не съм имал никакви проблеми, а работи всеки божи ден и не ми се иска много много да пипат по нея докато наистина не се наложи. Поздрави! :)

Дано да нямаш проблеми и техниката да ти служи още толкова време. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.