Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

Публикувано изображение
  • Отговори 2,4k
  • Прегледи 118k
  • Създадено
  • Последен отговор
Паролата е infected. Rogue - нова среща със Security Shield. Защитата ми допусна стартиране - нещата са безобидни, според мен. Има лъжа - без реална заплаха. След отказ спрямо предложенията и рестарт всичко си е нормално. SEP 12 и DW 2.56 вероятно затова си мълчаха.
Insight анализа на Нортон дава, че файла е неподтвърден!

.......

Стартирах файла и....той изчезна...явно нещо е взел да прави.....НО СОНАРА засече, това, което е създал!

Публикувано изображение

Редактирано от Проектанта (преглед на промените)

Паролата е infected. Rogue - нова среща със Security Shield. Защитата ми допусна стартиране - нещата са безобидни, според мен. Има лъжа - без реална заплаха. След отказ спрямо предложенията и рестарт всичко си е нормално. SEP 12 и DW 2.56 вероятно затова си мълчаха.

Е,то явно по-опастни са кейгените дето ги даваш. Странно поведения на SEP след като сонара на NIS 2012 в поста на колегата горе го е ликвидирал.

Всъщност мисля,че SEP е идея под NIS 2012 :)

Задали сме различни настройки и затова така се получава. При мен отново са либерални - за да липсват FP. SEP 12 е с идеи в плюс и с допълнителни възможни настройки над NIS 2012. Защо Касперски класифицира това лъжливо нещо? Insight анализа на Нортон работи с репутация и често се получават грешки при нови файлчета.

Защо Касперски класифицира това лъжливо нещо? Insight анализа на Нортон работи с репутация и често се получават грешки при нови файлчета.

Публикувано изображениеNEY написа на 30 юни 2012 - 22:46 :

Паролата е infected. Rogue - нова среща със Security Shield. Защитата ми допусна стартиране - нещата са безобидни, според мен.

Явно наистина е безопасен и трябва да се докладва като FP дори на Symantec

Insight анализа на Нортон дава, че файла е неподтвърден!

.......

Стартирах файла и....той изчезна...явно нещо е взел да прави.....НО СОНАРА засече, това, което е създал!

... че какво му е на файла,нищо му няма :D

Обаче после стената на SEP 12 блокира опит за външна връзка. MBAM отстранява троянец http://www.google.bg/search?q=Security+Shield+(trojan.lameshield)+entfernt+-+Rootkits%3F&hl=bg&inlang=ru&gbv=2&ie=UTF-8&prmd=ivnsfd&ei=ySTwT40pzPXhBM_zlPEN&start=10&sa=N Проникване си е.

Обаче после стената на SEP 12 блокира опит за външна връзка. MBAM отстранява троянец http://www.google.bg...N&start=10&sa=N Проникване си е.

Абе щом се е наложило да пуснеш и МВАМ в играта, значи нищо не е блокирало...

Между другото- снощи направих втори опит със същия файл: разархивирах отново архива и стартирах. И отново Сонара закова, но този път мултиплицирания файл беше с друго име...странно! сигурен съм, че при трети опит, щеше да е с трето име...това животно явно никак не е безопасно, но е добре, че сонара го кове!

Редактирано от Проектанта (преглед на промените)

Абе щом се е наложило да пуснеш и МВАМ в играта, значи нищо не е блокирало...

Между другото- снощи направих втори опит със същия файл: разархивирах отново архива и стартирах. И отново Сонара закова, но този път мултиплицирания файл беше с друго име...странно! сигурен съм, че при трети опит, щеше да е с трето име...това животно явно никак не е безопасно, но е добре, че сонара го кове!

Всеки път е с различно име,но поведението е еднакво и затова реакцията на проактивната защита е еднаква. Определено NIS е не само идея но и в повече от корпоративният им продукт. А би трябвало да е обратното!

Е,то явно по-опастни са кейгените дето ги даваш. Странно поведения на SEP след като сонара на NIS 2012 в поста на колегата горе го е ликвидирал.

Всъщност мисля,че SEP е идея под NIS 2012 :)

Ясно е, че въобще не си наясно с това, което пишеш.И не ми скачай ми дай резултати че SEP е по зле.Аз мога да дам 10 разлики, в които SEP е по-добър. Ау, аз те цитирах :)

И аз съм опастен. :tongue2:

Задали сме различни настройки и затова така се получава. При мен отново са либерални - за да липсват FP. SEP 12 е с идеи в плюс и с допълнителни възможни настройки над NIS 2012. Защо Касперски класифицира това лъжливо нещо? Insight анализа на Нортон работи с репутация и често се получават грешки при нови файлчета.

Като има толкова настройки защо си ги оставил така либерални?

Нищо не можа да се стартира при мен.

И не се заяждам, а говоря истината.Всеки може сам да провери.

При други настройки на сонара файлчето директно е в карантина с диагноза Bloodhound.Sonar.9 Сега още веднъж ще им изпратя на Симантек това лъжлив буболяк.

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Ясно е, че въобще не си наясно с това, което пишеш.И не ми скачай ми дай резултати че SEP е по зле.Аз мога да дам 10 разлики, в които SEP е по-добър. Ау, аз те цитирах :)

И аз съм опастен. :tongue2:

Добра идея да го сложа - току виж съм намерил пак нещо :ph34r:

Цитирай си на воля, редактирай си на воля също!

пп- За забележката благодаря,но няма да редактирам поста си.

Аз не искам да изглеждам смел само по форумите и затова се редактирам.Няма смисъл... За другото ще поживеем и ще видим дали SEP 12 се проваля или-не. А относно звъненето и другите глупости всеки сам си носи отговорност за вирусите на реалния компютър.

SEP-12 При стартиране...

Публикувано изображение

Your Submission Has Been Sent

Your submission has been sent Sun Jul 1 12:52:11 PDT 2012. You will receive an email message from Symantec with a tracking number that will enable you to check the status of this submission.First Name: Anonymous

Last Name: Anonymous

Company Name: Anonymous

Country: None/Unknown

Email Address: [email protected]

Symptoms: Trojan.Gen

Uploaded File Size: 315392

Uploaded File Name: animal-xxx-movie.avi.exe

Редактирано от Highagain (преглед на промените)

Вече го ловят Емсисофт, Икарус и Касперски + ДрВеб. Останалите спят.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.