Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

Творението не може или не желае да стартира при SEP 12. Корпоративната програма е скрила браузъра и ползваната ОС при мен.Не се виждат при външно сканиране. Задал съм съответни настройки. А ако то все пак успее да стартира - автоматично и веднага ще бъде в карантина - вече заради репутация...

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 118,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
Този файл е непознат за ЕСЕТ

Първия е подозрителен: Публикувано изображение

Втория е на Кингсофт, известен отпреди 2 години: Публикувано изображение

Третия - също от две години но нищо...Публикувано изображение

Тринадесет програми при Вирустотал реагират тук http://www.filecrop....7035/index.html

Като си свалил файла,поне го качвай на някое читаво място. Или не си го свалил сега?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не е е зле и да казваш за кой файл става въпрос. Пак те питам защо качваш за сканиране архива,а не отделният файл?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

При проблемен достъп пробвам с други търсещи системи и браузъри https://www.virustot...sis/1344080487/

Говоря,говоря и няма кой да чуе! Ей ти адреса. Толкова ли е трудно?

http://205.196.123.63/tg4yj0m85geg/t3v5zkihn0f/CrossFireHack.rar
Мирър

http://dox.bg/files/dw?a=577d16a35b
CRC32: DD054B50

MD5: 6278DF69D057A0805053DCF50D447E4C

SHA-1: FBDAF162C1805F03205183678E9C25B117118B9E

Пак питам защо качваш целият архив във вирус тотал? Правиш го от години,мързел или шубе те гони!!!

Ето ти за двата файла,за които има някаква индексация във вирус тотал

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ей ти и стартиране!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

поне го качвай на някое читаво място.

Говоря,говоря и няма кой да чуе!

Пак питам защо качваш целият архив във вирус тотал? Правиш го от години,мързел или шубе те гони!!!

Нищо не става от NEY, само прах в очите

Сега ще мълчи като риба или ще изтръси нещо дето само той си разбира, другото му аз.

Редактирано от nikval (преглед на промените)

"Който търси - намира..." Това е общовалидна родна народна поговорка. Друга такава е "Каквото търсил - намерил..." Някой като nikval, ако нищо не му се търси - нищо и няма да намери .Браво, Nikssi - добре търсиш. При мен дали е заради преценена ненужност или мързел - има ли значение... Няма как да си говорим за шубе - защото напоследък всичко нарочно стартирам. Обаче после помагам на Симантек с безплатните програми на Емсисофт, Ескан, Норман и Dr WEB. Има и още "помощник-чистачи". И те нелошо допочистват - когато има нещо все пак пропуснато....

"Който търси - намира..." Това е общовалидна родна народна поговорка. Друга такава е "Каквото търсил - намерил..." Някой като nikval, ако нищо не му се търси - нищо и няма да намери .Браво, Nikssi - добре търсиш. При мен дали е заради преценена ненужност или мързел - има ли значение... Няма как да си говорим за шубе - защото напоследък всичко нарочно стартирам. Обаче после помагам на Симантек с безплатните програми на Емсисофт, Ескан, Норман и Dr WEB. Има и още "помощник-чистачи". И те нелошо допочистват - когато има нещо все пак пропуснато....

То,това да е проблема. Търсенето на такива файлове :D Не ми трябва нито адрес,достатъчно ми са хешовите стойности за да намеря точно този файл. :P

За архива те подкачих но въпроса е в това,че разхивиран файла вече го засичат повече програми. :)

KIS 13.0.1.4141 не я хареса - липса на цифров подпис :D

На компа ми си има цифра програмчето

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Искаше ми се и nikval да сподели своя гледна точка...В пост 1184 е с "оценки" спрямо мои преценки - а тук как е? Ако е "никак" - най-добре е още дълго да си мълчи.

Казвал съм ти да не гледаш там! :clown:

Когато станеш човекът , който да ми казва къде да гледам , ще те информирам лично ! :)

И стига с тази репутация , не ти ли стана вече ясно , че и тя се дъни също както Сонар-а!

Точно репутацията е изключително трудна за преодоляване от вредоносния код . Методът е сравнително прост и ефективен. Никой никъде не е твърдял той да е безгрешен. То всъщност безгрешни неща си няма никъде...

Когато станеш човекът , който да ми казва къде да гледам , ще те информирам лично !

Слушкай сега като ти казвам....слушкай! :clown:

И стига с тази репутация , не ти ли стана вече ясно , че и тя се дъни също както Сонар-а!

Програмата ме пази....значи си върши работата....по какъв начин- потребителя НЕ го вълнува!

Точно репутацията е изключително трудна за преодоляване от вредоносния код . Методът е сравнително прост и ефективен. Никой никъде не е твърдял той да е безгрешен. То всъщност безгрешни неща си няма никъде...

И точно от нея могат да се очакват изключително много FP ! :wink12:

дава, че е ОК- много стар- 2г и 10 мес,надежност- 3 черти

Що не го стартираш а? Шубе ли те е! :D

И точно от нея могат да се очакват изключително много FP ! :wink12:

И точно заради тези FP отказаха участието си в тестовете. Защото видите ли ще излезе,че лидера затова е лидер понеже всичко слага под ножа!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.