Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 14

Featured Replies

И кво снимка ще видим ли? Какво прави програмата като е инсталирана. За какво е!

някакви пъзели и банери....глупости са за мен...
  • Отговори 2,4k
  • Прегледи 118,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

И точно от нея могат да се очакват изключително много FP ! :wink12:

Зависи от личните ти настройки. Този Promo Creator например безпроблемно и при мен сега се инсталира.

Точно репутацията е изключително трудна за преодоляване от вредоносния код . Методът е сравнително прост и ефективен.

повечето гениални неща, са в същност прости!

Никой никъде не е твърдял той да е безгрешен. То всъщност безгрешни неща си няма никъде...

Превенцията в полза на сигурността за мен НЕ е грешка!

:shy11:

http://dox.bg/files/dw?a=2f09c9edf6

Що сЪ изчервяваш, не мога да разберЪ!?

Заради репутация - в карантина, тъй като е видян от по-малко от 5 ползватели на Симантек през последните 2 дни.

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Що сЪ изчервяваш, не мога да разберЪ!?

Чакам резултата ти :ph34r: Това на Нортон не е никаква превенция,не ме карай като преди да ви засипя с такива FP-та ама като се замисля,от едната страна УКВ от другата ДВ кво съм тръгнал да споря :D

Заради репутация - в карантина, тъй като е видян от по-малко от 5 ползватели на Симантек през последните 2 дни.

Страхотно попадение. Страшно опасен файл!!! Иначе на ресетърчето за Нортон казва,че е чистав.

А,тоя файл даже не сваля актуалните версии. Тука в темата съм го давал.

Чакам резултата ти :ph34r:

Има да чакаш...не съм "в сянка" вече!

Това на Нортон не е никаква превенция,не ме карай като преди да ви засипя с такива FP-та...

"Голям праз".....или "праз голям"- което си избереш! :D

Фалшивото сработване е много по-малкото зло, и е за предпочитане, пред вероятността да си го набиеш сам! Не съм американофил, даже напротив, но програмата им е изключително прагматично създадена и това не може да се отрече!

Нещо не ми е ясно що за настроение е това срещу метода по репутация. Той си е ефективен и несложен. Всички програми нерядко са с неадекватни FP - и какво от това.... Пак има недоразбрали клиенти и те си ги купуват...

Има да чакаш...не съм "в сянка" вече!

Бре знаех си,че нямаш вяра на Нортон-чо :D

"Голям праз".....или "праз голям"- което си избереш! :D

Фалшивото сработване е много по-малкото зло, и е за предпочитане, пред вероятността да си го набиеш сам! Не съм американофил, даже напротив, но програмата им е изключително прагматично създадена и това не може да се отрече!

Да ве :D нали видях как ми ресна компа и после ползвах Акрониса :D Я кажи тия квадрати в 2013 версия не ти ли мязат на селски кенеф :ph34r: много дървен фейс са направили. Долу някакви уреди за нощно виждане ли ... горе три кенефа :D

Дали е ефекта от напъна на виетнамският пазар или има друга причина...Дано да е само на W8 ама едва ли...

пп. Чувам нещо,че 180 дневните ключета от промото вече няма да стават а?

Нещо не ми е ясно що за настроение е това срещу метода по репутация. Той си е ефективен и несложен. Всички програми нерядко са с неадекватни FP - и какво от това.... Пак има недоразбрали клиенти и те си ги купуват...

Това трябва да е в допълнение не да е основното на което се разчита. Обаче дава интересна информация за активатора на DAZ ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Да ве :D нали видях как ми ресна компа и после ползвах Акрониса :D

кЪт неможеш да работиш с компУтер, тей шъй!

Я кажи тия квадрати в 2013 версия не ти ли мязат на селски кенеф...

Баси...напреднали сте у ваше село- и кенефи вече имате, че даже си ги мерите с хорските кенефи....пък аз мислех, че още сте у храстите... :ph34r:

пп. Чувам нещо,че 180 дневните ключета от промото вече няма да стават а?

щом почна и да чуваш- не е добре работата.... :( ходил ли си на лекар? :)

кЪт неможеш да работиш с компУтер, тей шъй!

КомпУтер кво туй бре? Как се работи с токУй нящо?

щом почна и да чуваш- не е добре работата....

Ахам,каза ми да посещавам по-често К@лдата,че там имало много УКВ станции :D

Искаше ми се и nikval да сподели

Какво, дали "тук има, тук няма"

Ще взема да хвърля боба (SEP), да видя какво ще каже за файла.

Ммне, лоша му е репутацията.

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Bitdefender защо се страхува толкова от това Kazy - аз като съм си го изтеглил и го доразглеждам, да не би "да ме е ухапала отровна змия"... Има ли още такива "блокировачи"?

А Касперски и не само той, как са например тук http://www.filecrop....0266/index.html

Няма шанс това "хакерче"...

Публикувано изображение

Редактирано от Проектанта (преглед на промените)

Bitdefender защо се страхува толкова от това Kazy - аз като съм си го изтеглил и го доразглеждам, да не би "да ме е ухапала отровна змия"... Има ли още такива "блокировачи"?

Амииии... и според Symantec , явно ДА!!!!

Symantec не ми ограничава достъп - няма посегателство спрямо личното ми право на преценка. В сайта си разглеждам на воля...В случая Bitdefender нима не увлича след себе си и GDATA!?

Symantec не ми ограничава достъп - няма посегателство спрямо личното ми право на преценка. В сайта си разглеждам на воля..

McAfee Site Advisor блокира достъпа, но го пуснах, за да сваля. Изобщо прави впечатление, че Макафито доста добре блокира сайтове....доста добре!

В случая Bitdefender нима не увлича след себе си и GDATA!?

ДА и така да е , но репутацията на NORTON явно сега не те притеснява . Мълча и се .. усмихвам ! :no-no:

McAfee Site Advisor блокира достъпа, но го пуснах, за да сваля. Изобщо прави впечатление, че Макафито доста добре блокира сайтове....доста добре!

За мен всяко блокиране на достъп е ограничение за правата ми за свободна преценка. Видях репутацията - и какво от това. Ако реално е Kazy - eScan от Индия са с най-много дефиниции за този тип буби. Безплатният eScanAV Anti-Virus Toolkit (MWAV)

ще има какво да закусва... Как е с други програми?

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.