Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Двама мъже и половина" заменя "Господари на ефира" по bTV

Featured Replies

Мойра , ама направо защо не са написали CNN , EuroNews и всичката пишеща медия по света ! Такова смешковци са “ШОУ” и БЛИЦ ... имам чувството че ги пише 15 годишната ми племеничка !

Статията е написана от Надежда НЕНОВА.

Практиката показва, че ако някое телевизионно предаване засегне нечии интереси, то се спира.

В случая обаче не съм сигурна чии точно интереси са засегнати.

И в допълнение мога да кажа понеже гледам много ви мъчну за тия Господари -

те са подлоги, сори за определението, но не намирам друга такава дума, а да, и дупедавци също става.

Писали сме им писма екипа ни -

глас в пустиняяяя.

Защо мълчат ли -

ами защото те не закачат големите риби затова, правят си цирка с дребни шарани.

Отвратена съм от тях.

Именно за какви ли не нарушения съм им писал с приложени доказателства, но нищо... Даже един елементарен отговор, за разлика от автоматичния не съм получавал от тях...

Статията е написана от Надежда НЕНОВА.

Практиката показва, че ако някое телевизионно предаване засегне нечии интереси, то се спира.

В случая обаче не съм сигурна чии точно интереси са засегнати.

По същата логика, шоуто на Слави, трябваше отдавна да го свалят от ефир, но явно Слави е много влиятелна личност.

Мойра , ама направо защо не са написали CNN , EuroNews и всичката пишеща медия по света ! Такова смешковци са “ШОУ” и БЛИЦ ... имам чувството че ги пише 15 годишната ми племеничка !

Че той Гергов си е човек на 6-то на ДС. Та нищо чудно да са другарчета с Първанката...

Именно за какви ли не нарушения съм им писал с приложени доказателства, но нищо... Даже един елементарен отговор, за разлика от автоматичния не съм получавал от тях...

По същата логика, шоуто на Слави, трябваше отдавна да го свалят от ефир, но явно Слави е много влиятелна личност.

Слави е голяма дружка с Гергов, така, чее... ;)

Слави има връзки където трябва и пари.

Халваджиян: Тръгнахме си от bTV, защото ни цензурираха http://inews.bg/%D0%...7_i.170429.html

Редактирано от Jokerface (преглед на промените)

• Автор

Доста загрубя скандала ... намесват се имена като бившия президент Първанов и сие ... хммм ... чудя се кога ще намесят и Слави , а ще стане ... гаранция !

Интересно ми е къде отиват другите два големи проекта на Маги , " България търси таланта " и " Седем часа разлика " , както са казали братушките " Ще поживеем , ще видим " ?!?

Доста загрубя скандала ... намесват се имена като бившия президент Първанов и сие ... хммм ... чудя се кога ще намесят и Слави , а ще стане ... гаранция !

Интересно ми е къде отиват другите два големи проекта на Маги , " България търси таланта " и " Седем часа разлика " , както са казали братушките " Ще поживеем , ще видим " ?!?

За тях нищо не се споменава в статията. В какъв смисъл, къде ще отидат?

Бойко Борисов: Защо свалиха “Господарите”, а не Слави?

Публикувано изображение

"Съжалявам, че толкова хубаво предаване, което с такава ирония и чувство за хумор осмиваше елегантно и забавно цялото управление - от мен до моите министри, си отива. Явно цензурата при такива хора, като Георги Първанов и Сергей Станишев е жестока. Аз се втрещих, като прочетох по какви причини "Господари на ефира" пада от екран - заради цензура".

Това казва в интервю за в. "България днес" премиерът Бойко Борисов. Коментарът му е по повод решението на продуцентите Маги и Джуди Халваджиян да спрат предаването си от ефира на бТВ. Вече втора седмица скандалът между електронната медия и компанията "Глобал вижън" не стихва.

Според министър-председателя очевидно има двоен аршин в отношението на медията към собствените й предавания.

"Ами вижте, пет дни в седмицата върви "Шоуто на Слави", което е направено с всичките тези обиди срещу мен, с всички обиди, които се казаха срещу президента Росен Плевнелиев, но на никого не му минава през ума да го цензурира, нали? Защо така? Видя се сега кой живее в медиен комфорт, но то рано или късно истината излиза наяве. Вижда се сега едни пари на кого и за какво са послужили", казва още премиерът и лидер на ГЕРБ.

Всекидневното шоу на Слави Трифонов е най-критичното предаване към Борисов и министрите му.

Халваджиян кани bTV на среща пред медиите

bTV приема обща пресконференция с Global Vision

bTV приема да участва в обща пресконференция с „Global Vision” за публично разкриване на договорите между БТВ Media Group и продуцента, съобщават от телевизията.

От bTV са готови на тази обща среща пред медиите, но само след като договорите и кореспонденцията бъдат публично обявени, така че обществеността да има възможност да се запознае с тях преди предложената пресконференция.

bTV Media Group още веднъж призовава Global да се оттеглят от всички проекти в ефира на телевизията.

Споделям мнението на премиера по отношение на "Шоуто на Слави".

Мисля, че това шоу отдавна се е изчерпало и е твърде безинтересно и лъхащо на простащина, за да остане на екран.

Споделям мнението на премиера по отношение на "Шоуто на Слави".

Мисля, че това шоу отдавна се е изчерпало и е твърде безинтересно и лъхащо на простащина, за да остане на екран.

Слави не знам какъв договор е подписал,че стои толкова години на екран.

..................................................................

Маги рече:"bTV искат да ни цензурират"Ами или той лъже или Слави е...баси и институцията,щом него не са го свалили от екрана.Не се знае къде е истината...

Но него него бърка толкова предаването.Ключовата дума е:Призма интерактив.Основните му приходи са от тази фирма...

Оттам минават големи приходи и явно за това не могат да го цензурират...

Прочетете мнението на Миранда: http://www.webcafe.b...podar_na_efira_

Премиерът Бойко Борисов за "Господари на ефира": Съжалявам, че толкова хубаво предаване, което с такава ирония и чувство за хумор осмиваше елегантно и забавно цялото управление - от мен до моите министри, си отива

Шоуто на Слави Трифонов е най-критичното предаване към Борисов и министрите му.

webcafe.bg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.