Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мачовете от Испанското първенство

Featured Replies

Гледам че няма тема в която да коментираме мачовете от Испания.

Реал и Атлетоко-Мадрид.Бях за Атлетико заради Мартин Петров но за жалост загубиха.Изглежда смяната на Перес въздеиства добре на Реал-играха с много желание и победиха,но вече е късно според мен изтърваха сезона.С тази игра Барса е почти сигурен шампион,а трябва да стане чудо Реал отстранят Арсенал.Но нищо не се знае.Барса и Депортиво направиха страхотен мач.На Депортиво сякаш не им достигнаха силите да удържат резултата и да победят.

Чакам с нетърпение другата седмица мача Валенсия-Реал Мадрид. :)

Браво на Реал-бях заложил на тях и...... спечелих:speak:

Аз и не вярвах,че могат да загубят-все пак трябва да е имало някаква мотивация след смяната с Перес:down::P :P

Но мисля,че ще им трябва много късмет за мача с Арсенал

Ако Реал си играят както трябва а не както второто полувреме с Атлетико, на Арсенал ще им е доста трудно даже и да бият към вратата.

• Автор

Валенсия загуби от последния в класирането,и това е отбор които ще се бори за шампионската титла. ;)

Днес слушах по телевизията че Роберто Карлуш нещо роптае срещу създаването на комисия която да следи за изявите на играчите в Реал,ако продължава да се изцепва така нищо чудно да изхвърчи от отбора.

Чудо трябва на Реал да отстрани Арсенал,не че е невъзможно(все пак това е футбол нищо не се знае)но с тази безидеина игра която показаха първия мач нищо добро не ги очаква.Гледаите Барселона-Челси това е мача на годината ;)

Ако се съди по първия мач Барселона - Челси (който отстъпва по качество в сравнение е с миналата година) и може би главната причина за това беше рефера и червения картон то по-добре изобщо да не привключвам на БТВ-то.

А за Роберто Карлос може да си говори каквото си иска ,защото има достатъчно опит и игрова практика за Реал и се е раздавал доста...а и вече е на близо 34 години и договора му изтича...

За защитник (преди е бил и нападател за малко в бразилското първенство) има доста попадения... :hush:

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Ако се съди по първия мач Барселона - Челси (който отстъпва по качество в сравнение е с миналата година) и може би главната причина за това беше рефера и червения картон то по-добре изобщо да не привключвам на БТВ-то.

А за Роберто Карлос може да си говори каквото си иска ,защото има достатъчно опит и игрова практика за Реал и се е раздавал доста...а и вече е на близо 34 години и договора му изтича...

За защитник (преди е бил и нападател за малко в бразилското първенство) има доста попадения... :)

<{POST_SNAPBACK}>

Абсолютно съм съгласен с теб, и аз се надявам тая вечер и утре мачовете дето ще ги дават да са "зрелищни" но малко ме съмнява. Все пак мисля че Чесли не са за отписване, както и Реал и Ювентус, които паднаха в първите си срещи> :hush:

Съблекалнята на Реал (Мадрид) е в състояние на "тотална гражданска война", пише каталонският вестник Спорт днес заради сбиването между Роналдо и Гути преди четвъртфиналната среща-реванш от Шампионската лига срещу английския Арсенал.

"Гражданска война в Реал (Мадрид)", пише в заглавие на първата си страница спортният всекидневник от Барселона. Цитирайки журналист от радио Онда Серо, Спорт пише, че Роналдо и Гути, до този момент доста добри приятели, са се скарали по повод представянето си срещу Арсенал преди петнадесет дни на Сантияго Бернабеу (загуба с 0:1) и след размяната на думи са стигнали до размяна на удари. Техните съотборници са ги разтървали, но Роналдо все пак е успял да ритне Гути, който е с контузия на левия крак.

Реал (Мадрид) играе в сряда на "Хайбъри" срещата-реванш от осминафиналите на Шампионската лига с Арсенал.

Източник Спорт НетИнфо

:clap::clap::clap: Според мен по голямата част от този спор се дължи на журналистите-всичкия този натиск върху тях,многото критики и вс. останало

Не вярвам да са се сбили за "Аз играх по -добре от тебе" и дано това не им повлияе на играта срещу Арсенал :speak::speak:

• Автор

За защитник (преди е бил и нападател за малко в бразилското първенство) има доста попадения... ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Не съм съгласен с теб.За мен един футболист е на работа в един клуб,тои няма право да коментира решенията не шефа си(освен тива получава космическа заплата за това което върши)Това според мен е болестта на Реал,много звезди,и ги гони мания за величие.Каква е алтернативата за Роберто Карлуш ако го изгонят от Реал?Да играе в някое скапано отборче докато още може да спечели някое евро.Добър играч е,но на тия години едва ли някои сериозен отбор ще го вземе.

За какво му е да играе повече...По-добре да напусне с гордост както и другите "изчерпали" се футболисти като Зидан например отколкото да се излагат по терените.А и мисля че има доста запаси от евро...Само да си продаде синъпто Ферери може да си изкара старините !!!

Алтернативата на Roberto Carlos da Silva се казва Ашли Коул и Роберто сам го е посочил за свой заместник...А и е прав още малко да го следват и в "санитарния" възел...Той сам каза че ако почнат да го следят ще се изморят.

За жалост криза в отбора има и това попречи на интригата и в испанското първенство.(Особено вземането на точки срещу Еспанъол и Селта първите кръгове)

Барселона да играят добре ,но те скоро успехи не са видяли като изключим миналата година спечелването на първенството си...3-години правеха отбор и е време да се възползват.Но всички видяхме какво става като отсъства Роналдинъо и Ето'о (който в Реал нищо не направи)...срещу Атлетико Мадрид и Валенсия!

Адски тъпи мачове в Шампионската лига (за нея има друга тема) и се надявам да станат по-зрелищни вече като неутрален наблюдател.Ех Милан настигат Реал по КЕШ...

Държа да подчертая че това твърдение изразява личното ми мнение а и съм малко афектриран от отпаденто на Реал от Арсенал снощи.Нямам за цел да налагам мнение или да те обиждам ,нито Барса.

За какво му е да играе повече...По-добре да напусне с гордост както и другите "изчерпали" се футболисти като Зидан например отколкото да се излагат по терените.А и мисля че има доста запаси от евро...Само да си продаде синъпто Ферери може да си изкара старините !!!

Алтернативата на Roberto Carlos da Silva се казва Ашли Коул и Роберто сам го е посочил за свой заместник...А и е прав още малко да го следват и в "санитарния" възел...Той сам каза че ако почнат да го следят ще се изморят.

За жалост криза в отбора има и това попречи на интригата и в испанското първенство.(Особено вземането на точки срещу Еспанъол и Селта първите кръгове)

Барселона да играят добре ,но те скоро успехи не са видяли като изключим миналата година спечелването на първенството си...3-години правеха отбор и е време да се възползват.Но всички видяхме какво става като отсъства Роналдинъо и Ето'о (който в Реал нищо не направи)...срещу Атлетико Мадрид и Валенсия!

Адски тъпи мачове в Шампионската лига (за нея има друга тема) и се надявам да станат по-зрелищни вече като неутрален наблюдател.Ех Милан настигат Реал по КЕШ...

Държа да подчертая че това твърдение изразява личното ми мнение а и съм малко афектриран от отпаденто на Реал от Арсенал снощи.Нямам за цел да налагам мнение или да те обиждам

<{POST_SNAPBACK}>

Ааа не на Милан ще им е доста трдуно да настигна Реал за КЕШ, ама поне ше се опитат мочтетата, вчера на мача с Байерн не блестяха с нищо то просто гермаците си направиха труден живота след като защитата беше по зле и от тази на Нафтекс. А за роберто карлош то май всичко се изписа - а той си остава един от най-добрите и постоянни леви бекове (в прекия смисъл):huh:)) ;) .

• Автор

Реал така яко са затънали че ще паднат и от Валенсия тази седмица.Щом се бият в съблекалните.Нищо добро не ги очаква.След края на сезона ще има една яка чистка и Реал ще стане пак футбулен отбор,а не рекламна агенция както е сега.Барселона е не една ами две класи над отборите в Испания и за това няма интрига тази година. ;)

Редактирано от bo6ko (преглед на промените)

• Автор
За това ли отпаднаха за купата на Краля :clap:

<{POST_SNAPBACK}>

Eeee ти пък,максималист,такъв :) .Ще бъда безкраино щастлив да спечелят двете купи за които им остана да се борят.Титлата на Испания им е в кърпа вързана,а за шампионската лига нищо не се знае.Според мен са едни от претендентите,все пак отстраниха един от наи-силните отбори в Европа.Страх ме е от Милан,направо размазаха Баерн. :)

Eeee ти пък,максималист,такъв :) .Ще бъда безкраино щастлив да спечелят двете купи за които им остана да се борят.Титлата на Испания им е в кърпа вързана,а за шампионската лига нищо не се знае.Според мен са едни от претендентите,все пак отстраниха един от наи-силните отбори в Европа.Страх ме е от Милан,направо размазаха Баерн. :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

Абе и Лион не са за отписване, много добре играят!

• Автор

Валенсия-Реал:0-0 И двата отбора губят от този резултат-Барселона ще увеличи разликата.Едва ли има някои които да не знае кои шампиона на Испания тази година? :P

Валенсия-Реал:0-0 И двата отбора губят от този резултат-Барселона ще увеличи разликата.Едва ли има някои които да не знае кои шампиона на Испания тази година? ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Още не е съвсем сигурна поредната титла на "El classico" , защото в края на миналия сезон Барселона записаха поредица от слаби мачове точно когато не трябваше! Но определено този сезон е по-добър от предишния за тях!! :)

СамоБарселона

Щях да ви кажа честито ,но ще поизчакам някой друг ден (дори и неизбежно да е)

Но при този резултат за момента :stop:

Osasuna 1 - 0 Barcelona (HT)

• Автор

Осасуна-Барселона 2-1.Първото полувреме Барса играха безобразно.Мързеше ги да се мръднат.Сигурно има отпускане след отстраняването на Челси.Второто полувреме съдията свири измислена дуспа за Осасуна и изгони Едмилсон,а в края на мача изгони и Мота.Ето'o играе много зле след мачовете си за Купата на Африка където пропусна решаваща дуспа и отбора ну отпадна от борбата.Все пак 9 точки са доста голяма разлика.Да не забравяме че и Валенсия и Реал доста често губят точки. :sobbing:

Осасуна-Барселона 2-1.Първото полувреме Барса играха безобразно.Мързеше ги да се мръднат.Сигурно има отпускане след отстраняването на Челси.Второто полувреме  съдията свири измислена дуспа за Осасуна и изгони Едмилсон,а в края на мача изгони и Мота.Ето'o играе много зле след мачовете си за Купата на Африка където пропусна решаваща дуспа и отбора ну отпадна от борбата.Все пак 9 точки са доста голяма разлика.Да не забравяме че и Валенсия и Реал доста често губят точки. :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

това за измислената дузпа си е твое мнение ... а иначе това не е БГ първенството все пак та да кажем че с такава разлика от 9 точки всичко е приключило ...

• Автор

Абе то и ЦСКА уж има разлика ама взе да се стопява.Реал е в страшна криза,а Валенсия загуби точки от последния.Малко вероятно е да разминат Барса,но нищо не се знае това е футбол.Ама за дуспата въобще не си прав :) ,сумати посторения дадоха Едмилсон не го докосна,100%симулация :down:

Ръководството на Барселона е обжалвало втория жълт картон на полузащитника Едмилсон, получен по време на вчерашната загуба на каталунците с 2:1 от Осасуна. Бразилецът беше изгонен от рефера след съприкосновение в наказателното поле със Саво Милошевич. Според ръководството на Барса обаче сръбският нападател е симулирал при тази ситуация. От каталунския клуб се надяват реферът Мигел Анхел Перез Ласа да преразгледа решението си.В противен случай Едмилсон ще пропусне гостуването на Реал Сосиедад.

Агенция "Фокус"

Гаф на вратаря Виктор Валдес, последван от съдийска тесла, доведоха до загуба на Барса с 1:2 като гост на Осасуна в последния мач от 27-ия кръг. Въпреки това шампионите имат внушителна преднина от 9 т. пред преследвачите Реал М и Валенсия, които направиха 0:0 помежду си в събота. Течеше 19-ата мин, когато при центриране отдясно на Делпорт Валдес усети траекторията на топката, скочи най-високо, но вместо да я хване, я изпусна в краката на дебнещия наблизо Валдо. Бившият футболист на Реал М не я остави дори да тупне на земята, а веднага я мушна в мрежата за 1:0. "Малшанс", каза вратарят на шампионите. Изпълнителният директор на Барса Чики Бегиристайн оправда изцепката му с вятъра. "Въздухът не му помогна много, вятърът духаше срещу него", обясни Чики пред журналистите. Не се знае обаче дали той и треньорът Рийкард са били толкова благи към Валдес в съблекалнята. Два негови гафа за месец - срещу Валенсия през февруари и сега срещу Осасуна, доведоха до загуби на шампиона. Вторият гол във вратата на Барса в неделя не бе по вина на вратаря, а на съдията Перес Ласа. Той бе подлъган от ефектно рухване на Саво Милошевич в пеналта на гостите при един шпагат на Едмилсон. Реферът даде дузпа и изгони Едмилсон, а Пунял удвои с точен удар. С 10 души Барса се разигра и намали чрез резервата Ларсон. Малко преди гола си шведът изпусна друго чисто положение, пак след феноменален пас на Роналдиньо. В самия край за зверски шпагат бе изгонен още един бразилец от Барса - Тиаго Мота. "Тази загуба не ме тревожи, тя е логична след една толкова интензивна седмица в Европа", коментира Рийкард.

7 дни спорт

Редактирано от bo6ko (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.