Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми хубава конфигурация

Featured Replies

Честно казано домързя ме да търся препинателни знаци :), нещо се поувлякох в писането. Иначе забележката е напълно основателна.

Хубаво обоснование! Само една забележка: повечко препинателни знаци, запетайки...

Иначе- всеки има право на мнение и колкото поевче се чуят- толко по-богат избор има питащият и ще направи правилен избор!

Това е и моето мнение не е важно дали питащия ще избере моето предложение. също така не е важно колко предложения ще бъдат направени. Желателно е при правенето на алтернативно предложение да се обсъдят предимствата и недостатъците. Няма начин който и да е от нас да е наясно с абсолютно всичко, всеки може да научи междувременно по нещо от другите, от техния натрупан опит, от проблемите с които се е сблъскал и как ги е решил. Затова и си позволих такова обстойно разяснение, защото събирането на тази конфигурация ми костваше два дена и две обиколки на София за да подменям компоненти и да флашвам биоси. Ако съм успял по този начин да спестя подобно разхождане на колега е чудесно :)

Пари на вятъра.

........... А понятието "програмиране" е толкова общо казано.........

Напълно правилно. Когато се появиха процесорите 2500 направих за .NET програмисти такава все пак 2600 беше два пъти по скъп, но не и два пъти по производителен. Та конфигурацията с 2500 и 8GB памет тия пичове точно за 4 часа я докараха до там да и "плющят капаците" и да не може да си вземе въздух. За това автора си знае с какво и колко ще натовари конфигурацията и колко може да си плати за удоволствието. Решението е негово.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Здраейте отново, Все още си избирам лаптоп :) Може ли да си кажете мнението за този: http://lenovoonline.bg/les/home.nsf/Product.xsp?pID=D8427FF84B12EEA4C22579F900427BBB или ако може да препоръчате по-добър. Благодаря Ви :) Този също ми направи добро впечатление: http://ardes.bg/laptop/ASUS+K53SM-SX085D-40574

Не сте посочили бюджет и нужди . За какво ще го ползвате игри,филми като тостер а/у. :)

• Автор

Не сте посочили бюджет и нужди . За какво ще го ползвате игри,филми като тостер а/у. :)

Еми смятам, че от началото на темата достатъчно съм казал :)

В крайна сметка се спрях на едно HP, но може ли някой да ми разясни какво по-подробно ще рече това:

• AMD Dual-Core A6-4455M Processor (2.6GHz/2.1GHz, 1MB L2 Cache) + HD 7500G Discrete-Class Graphics
  • AMD Quad-Core A10-4655M Processor (2.8GHz/2.0GHz, 4MB L2 Cache) + HD 7600G Discrete-Class Graphic

Какви са тези процесори (и видео карти като гледам) и ако трябва да се сравнят с Intel, с кой са най-сходни. Да, знам, че исках да е с Intel, но огромната разликa в цените ме накара да избера AMD....

Останалите характеристики:

• 6GB 1600MHz DDR3 System Memory (2 Dimm)
  • 320GB 7200RPM Hard Drive
  • Няма CD/DVD (не ми и трябва)
  • 4 Cell Lithium Ion Battery
  • 2 USB 3.0; 1 USB 2.0; 1 HDMI; 1 headphone-out; 1 microphone-in
  • 15.6" diagonal High Definition HP BrightView LED Display (1366 x 768) SVA
  • Backlit Keyboard
  • 14.72 x 9.95 x 0.78 in
  • Тежи около 1,8 кила

Моделът е HP ENVY Sleekbook

Какво мислите за тази комбинация?

И ако може да ми изясните каква е разликата между SleekBook и UltraBook

Благодаря предварително :)

EDIT: Разбрах разликата между SleekBook и UltraBook

Редактирано от Gibs0n (преглед на промените)

http://laptop.bg/laptops-lenovo-IdeaPad_Z580-lenovo_ideapad_z580_59_336265 http://laptop.bg/laptops-asus-K55-asus_k55vd_sx069d_ Бих заложил на леново колкото до hp не им се носи добра слава аз лично съм имал hp с amd процесор и доста прегравяше без да го мъча.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.