Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier

Featured Replies

Ако някой има информация за игрицата нека сподели. Например системни изисквания или каквото и да е друго.

Така като чета, май са развалили хубавата игра. Каква е тая глупост " екшън от трето лице"? Вярно, че AW2 беше някаква смесица, но пък е една от любимите ми игри. Чудя се, кому е необходимо това. Правиш някаква поредица от определен тип и изведнъж променяш всичко.

Да, ясно ми е, че се водят по това, което се купува, а децата като че ли предпочитат всичко да е от второ или трето лице. На мен обаче ми харесваше поредицата Tom Clancys и по-точно игрите Rainbow Six Vegas 1 и 2, както и GHOST Recon Advanced Warfighter 2. Очаквах и тая да е нещо от рода, но явно предните са нямали успех, макар и сега като вляза в сървърите на GHOST Recon AW2 да има доста хора. Жалко, защото трудно се намират игри като тия трите. Поне аз не се сещам за нещо подобно, което да съм играл. BF и COD не ги слагам в сметките, защото са различен тип игри. Там нямаш много за мислене, докато AW2 е по-скоро мислене, отколкото бой. Точно такива игри ми харесват, дето с един куршум те свалят и дето аз с един куршум свалям другите. Тогава мисленето е повече от действието.

Факт, ама забелязваш колко от игрите и най-вече дългогодишните поредици отиват на боклука и изкарват продукти за масовата аудитория, като по този начин си пренебрегват фенове от дълги години. И на мен ми харесваше Resident Evil до 3-тата игра, оттам нататък го направиха нещо, което няма нищо общо с поредицата. Няма напрежение, няма страх, няма survival horror. Жалко, но тенденциите са таквива, аз се надявам да не опропастят всичко възможно все пак.

• 4 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.