Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Antivirus & Internet Security 2013

Featured Replies

Ами поне има цена за разлика от продуктите на Symantec в случая ... ;) Ето и продължението ;)http://internet-security-suite-review.toptenreviews.com/

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

• Отговори 656
  • Прегледи 53,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защо да се интересувам от цени - ползвам безплатно CIS и SEP 12. Мога като проектанта /както той се запасява за NIS/, да си търся ключета за KIS и също все безплатно да го ползвам. Но нямам желание по много причини - най-важната е, че програмата съвсем не е на мечтаното ниво, на което я считат феновете и ползвателите и. Истината е, че няма и няма да има идеална програма. И затова са ми интересни вече само безплатните възможности - те, ако ще се дънят, поне да няма да има за какво да се дразня и ядосвам... Освен Kaspersky Virus Removal Tool руснаците предоставят ли още нещо безплатно?

Да се намеся и аз докато не е минал nikssi :D

Тук съм съгласен с Проектанта, а и подобно мнение съм споделял на по-предни версии където нямаше гео-филтър

Истината е, че програмата е наблъскана (буквално) със всевъзможни "екстри" (много от които със съмнителна практическа полза), което затормозява не толкова работата на машината, колко потребителя!

Това е така, за да може всеки да си избере версия според нуждите, за теб явно ще е от друг производител, защото ти тоя го търпиш(Аз най-много 2-3 часа!)

Има версия на Касперски съвместима с Уин 7, която няма:

1.Безопасен браузър

2.Родителски контрол

3.Настройка на браузъра

4.Безвъзвратно изтриване на данни

5.Почистване на следите

6.Изтриване на неизползвани данни

7.Възстановяване на системата

8.Резервно копие

9.Криптиране на данни

10.Мениджър на пароли

Освен това имаш възможност още при самата инсталация да си избереш кои компоненти от защитата да си оставиш. Да не говорим, че дори всичко да инсталираш можеш да го изключиш, когато си пожелаеш.

И не разбирам какви са тези цени и класации за KIS2012 в този раздел, тук би трябвало да се оцени, че са изказани благодарности на Български тестер.

Публикувано изображение

Редактирано от Miroslav Kirilov (преглед на промените)

• Автор

Да се намеся и аз докато не е минал nikssi :D

Тук съм съгласен с Проектанта, а и подобно мнение съм споделял на по-предни версии където нямаше гео-филтър

Това е така, за да може всеки да си избере версия според нуждите, за теб явно ще е от друг производител, защото ти тоя го търпиш(Аз най-много 2-3 часа!)

Има версия на Касперски съвместима с Уин 7, която няма:

1.Безопасен браузър

2.Родителски контрол

3.Настройка на браузъра

4.Безвъзвратно изтриване на данни

5.Почистване на следите

6.Изтриване на неизползвани данни

7.Възстановяване на системата

8.Резервно копие

9.Криптиране на данни

10.Мениджър на пароли

Освен това имаш възможност още при самата инсталация да си избереш кои компоненти от защитата да си оставиш. Да не говорим, че дори всичко да инсталираш можеш да го изключиш, когато си пожелаеш.

И не разбирам какви са тези цени и класации за KIS2012 в този раздел, тук би трябвало да се оцени, че са изказани благодарности на Български тестер.

Публикувано изображение

Минах и какво .... :D

Тигертрон отдавна е разконспириран преди 4 години :P За другото - вкус другар няма.

Предполагам снимката е заради превода :D ами браво.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Да, наистина, тук можем да пишем за каквото сме се сетили... Редно е да поздравим Ваньо Георгиев и да му пожелаем здраве и още успехи! А ако има още безплатни възможности от Касперски - ще се появи шанс и аз отново да се интересувам от програмите им.

Тигертрон отдавна е разконспириран преди 4 години...

Нека и аз го поздравя с признанието...и дано е и подплатено не само морално! Да е жив и здрав!!

Нека и аз го поздравя с признанието...и дано е и подплатено не само морално! Да е жив и здрав!!

И аз бих искал да е подплатено не само морално...

Прав си, че има по нещо ново във всяка версия, но трябва да признаем и че във всеки нов вирус има по нещо ново, но това не го прави по-малко опасен, нали? Напротив. Затова и според мен антивирусният софтуер трябва да отговаря с бурно развитие на бурното развитие на вирусите и да има инструменти за защита от тях. А пък грешките в програмата се поправят с хот-фиксове, които си излизат навреме. Така че, за мен функционалността и инструментите са доста важно нещо в една програма.

Искам Николайчо да покаже настройки на Касапа (ако въобще са възможни), при които той заработва в стил "Нортон", т.е.:

• няма въпроси и прозорци, искащи решение на потребителя
  • няма абсолютни никакви съобщения, освен такива, индикиращи, информативно за засичане на вирус или блокиране на външна атака
  • няма съобщения за извършено обновяване на базите
  • напълно автоматична работа на програмата
Чакам!

Редактирано от Проектанта (преглед на промените)

Искам Николайчо да покаже настройки на Касапа (ако въобще са възможни), при които той заработва в стил "Нортон", т.е.:

• няма абсолютни никакви съобщения, освен такива, индикиращи, информативно за засичане на вирус или блокиране на външна атака
Чакам!

Хах, ти май вече наистина се шегуваш. Много те е напекло слънцето. Я вземи слез на земята. Не само Касперски, но и много други програми за защита след инсталиране по подразбиране им е включен автоматичният режим. При него програмата напълно автоматично сканира, актуализира, анализира и взема решения според определени правила. Единствено се показват информативни съобщения и такива, когато има някаква по-сериозна грешка. Иначе всичко си работи напълно автоматизирано без да се тормози потребителя. А това, че при нас е включен интерактивен режим (този, при който програмата е длъжна да те пита за всяко действие) си е наш личен избор. Но при инсталиране, по подразбиране е включен автоматичният режим на програмата.

Чакам!

Не виждам смисъл , нищо няма да разбереш и пак ще мрънкаш.

KIS 13.0.1.4159KIS 13.0.1.4159 стабилна ли защото искам да инсталирам.

• Автор

KIS 13.0.1.4159KIS 13.0.1.4159 стабилна ли защото искам да инсталирам.

Какво разбираш под стабилна? Иначе ....

Application Verifier и трасирането и при тази БЕТА версия са включени по-подразбиране.

Please try to disable it if you have performance problems:

1) Boot Windows into safe mode, or alternatively disable Self-Defense and exit the product.

2) Delete the following key from registry:

32 bit: HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionImage File Execution Optionsavp.exe

64 bit: HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareWow6432NodeMicrosoftWindows NTCurrentVersionImage File Execution Optionsavp.exe

Публикувано изображение

Някой дъмп може да ти направи при старта http://forum.kaspers...dpost&p=1890344

Досега проблем нямам с изключение на дъмпа след първият рестарт.

Публикувано изображение

• Автор

Подобрили са стартирането ама с тия дъмпове след първият рестарт последните две версии изобщо не ме радват.

Специално съм сложил Google Chrome понеже доста хора тука го ползват. Който има някакви забележки за проблеми с него в предни версии ако иска да ми пише да ги проверя. Безопасното банкиране също не е езле да се провери.

Публикувано изображение

• Автор

Това фалшиво засичане ли е ?

Публикувано изображение

Коя версия ползваш? Ако желаеш може ти да им пишеш,ако не дай връзката за сваляне.

Благодаря ти предварително.

4159 прави дампове при всяко стартиране със системата. Интересното е,че който не е спирал AV няма тези проблеми.

Този файл е от 2 години :lock: , ако искаш ето линк да си го провериш сам.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

И нещо за nikssi - естествено ако имаш желание - тъй като си регистриран във форума, можеш да им пратиш това:

Публикувано изображение

Да помогнем и на тези, които предпочитат Касперски в оригинал на руски (макар и фенове на Симантек)

• Автор

Публикувано изображение

Благодарение на тебе :yanim::wors:

Здравствуйте,

Это было ошибочное срабатывание.

Оно будет исправлено.

Благодарим Вас за помощь.

С уважением, ...................

Вирусный аналитик

Само ще вмъкна,че се засичаше само при максимална евристика. По подразбиране не.

Да помогнем и на тези, които предпочитат Касперски в оригинал на руски (макар и фенове на Симантек)

Що се отнася до грешката това да е само проблема в ГУЯ :D най вероятно е докладван вече. Това е като минимум трети приоритет, но ще го докладвам. Благодаря ти.

• Автор

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

И нещо за nikssi - естествено ако имаш желание - тъй като си регистриран във форума, можеш да им пратиш това:

Публикувано изображение

баг - 194797

;)

http://devbuilds.kas...13/13.0.1.4173/

Application Verifier и трасирането и при тази БЕТА версия са включени по-подразбиране.

Публикувано изображение

Откъде тази информация? Бета тестването на MP1,която ще излезе в Европа все още не е завършило.

Четох в един сайт,че е обявена за 18 август.
  • Автор

Четох в един сайт,че е обявена за 18 август.

Последното което прочетох след като видях поста ти беше, че се очаква късната есен. Тази година тестването ще продължи повечко заради излизането на осмицата,пък и има доста работа по MP1.

Като дата мернах нещо,като 28 октомври , но може и да бъркам с датата на публичният тест на PURE 3 :hush: Не помня вече.

Мисля,че поне още една БЕТА версия ще пуснат и дано да е така,защото само с патчове не се оправят нещата.

пп. Врачката не лъже :Dкачват RC-то

Ей го KIS2013/13.0.1.4190(RC) http://devbuilds.kas.../13.0.1.4190(RC)/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.